|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašice z vodo?
11.10.2005 7:41:00   
rainbow
Hola!

Zanima me, kako pripravljate še doječe mamice žitne kašice svojim user posted image ?

Recimo riževo in zvečer.

Adaptiranega mleka ne bi rada dala, svojega pa se mi resnici na ljubo ne da iztiskat (no, na začetku že, ko je bolj malo količine), ker bi jo  tako potem še podojila; sem brala, da je varianta tudi s jabolčnim kompotom (vodo);

ali katera to prakticira? In ali je nujno, da uvajam to dopoldan, potem pa dam zvečer?

Hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašice z vodo?
11.10.2005 7:58:17   
piščanc
jaz ga dojim že 8,5 msecev, zjutraj in zvečer dobi kašico z adapt. mlekom (HA mleko in kašice brez vsebovanega mleka) in to zelo rad poje, prav tako se zjutraj prej in zvečer po kašici še doji.

če nočeš adapt. kravjega mleka, poizkusi sojino ali riževo. samo jaz ne bi komplicirala, ker važno je da je, če je še tako 'zdravo' pa potem noče jesti, je še slabše. slej ko prej bo prišel v stik s kravjim mlekom, če ne prej je mleko v vseh otroških piškotih itd.

če nočeš dajati mlečnih kašic mu naredi sadno (zmiksana banana, hruška, jabolko..) z dodanim npr. rižolinotom ali grisolinotom.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2005 8:09:34   
teti
Oj!

Pri nas mamo celo omaro Aletejevih kašic (no ja, skorej), ki se mešajo z vodo. Tudi meni ni blo do uporabe prilagojenega mleka al pa iztiskanja mojega mleka, tako da smo lepo v DM poiskali kašice, ki se mešajo z vodo. Trenutno obožuje Keks varianto...

LP

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2005 8:20:00   
Anonimen
Kupi mu kašico, ki se dela z vodo  npr. od Milupe, Hippa..

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2005 8:37:14   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: teti

Trenutno obožuje Keks varianto...

v vseh keksih, piškotih itd. je mleko v prahu, tudi v kašici s keksi. tako, da ne vem zakaj potem ne adapt. mleka.

no, ampak kakor komu paše..........

iz malega zraste veliko

(odgovor članu teti)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2005 9:19:53   
rainbow
Seveda piščanc imaš prav.

Niste mi odgovorile, če ste kar dale kašice zvečer ali ste jih uvajale dopoldan kot vsako drugo novo hrano???

meni se zdi, da jaz pri moji prvi nisem nič uvajala, ampak ona je jedla kot uš, ta mala pa noče ust odpret, tako, da midve okušava novo hrano reeessss počasi, spimo pa zzzeeelloooooo slabo, tak da sem mislila pač zvečer nekaj dat, če bi jedla seveda. ne vem, pa mamice pravijo, da potem ni nič boljše s spanjem.

lp, user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2005 9:38:37   
Wahoo RR

rainbow...če ti je prej spala ponoči, pa zdej ne...potem je sigurno kriovo to da je lačna ali žejna ( če seveda niso zobki ali kej takega )
da boš mirna ji daj to kašico enkrat dopoldan...če ne bo nič...lahko mirno prešaltaš  na zvečer...so narejene tako, da je to lahka hrana prav za zvečer...

naša se sigurno zbudi, če ne dobi svoje doze zečer

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2005 9:39:18   
piščanc
kašice sem mu dala najprej enkrat dopoldne, naslednji dan pa dopoldne (okoli 9h) in popoldne (18h) takrat nama je manjkalo. Prva kašica je bila rižolino. Jedel je rad, samo ne smem mu delati kašic z normalnim adapt. mlekom ampak s HA mlekom.

žiga je slabše spal in po uvedbi kašic se je to izboljšalo (prespal celo noč, to je bilo pri 5 mesecih) no zdaj spet poslabšalo, ampak to je že druga zgodba

je pa samo njemu vščeno hrano,tako da je njegov jedilnik bolj skromen. rad ima mlečne kašice, sadne kašice z grisom in bolj redke zelenjavne juhe. pa še to moram zraven čvekati itd, da mu je zanimivo

iz malega zraste veliko

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2005 17:49:21   
rainbow
Hvala punce, jutri probam.

pa lep večer še!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.