Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kašice,ki se mešajo z mlekom 19.11.2007 10:46:26
|
|
|
|
blue sky
|
Teh Hipp-ovih in Milupinih kašic moj mali sploh ne mara več in res so ful nagravžne , tako da zdaj je čokolino, keksolino ali frutolino z Novalacom in Alettejev rižev zdrob je tudi zelo dober (ta se meša z vodo). Jaz mu večkrat kar sama skuham mlečni zdrob, mlečni riž ali polento z mlekom in je čisto drugačnega okusa kot tiste kašice iz vrečk. Včasih pretlačim tudi banano in jo dodam v kašico. Drugače pa lahko v jogurt ali skuto dodajaš sadje, kot so banane, kaki, naribano jabolko ali hruška, papaja ... ali pa kakšen baby piškot.
|
|
|
|
RE: kašice,ki se mešajo z mlekom 19.11.2007 13:10:51
|
|
|
|
poliloni
|
Brez okusa so za nas, ki smo navajeni na močne okuse, otroku je pa vseeno dokler ne poizkusi tistih, ki imajo umetno dodan okus. Moje mnenje. Mi smo morali zaradi alergije mešati vse s Pregominom za katerega bo marsikdo rekel, da je ogaben, a če je to edino kar otrok pozna, ga pije in je take kašice zelo rad. Meni pa je ogaben, a pred njim tega pač ne pokažem in on po dveh letih še vedno zjutraj z velikim veseljem pije mleko (Pregomin). S tem, da smo mi imeli kašice od Alnature, ki so zame res brez okusa, pa jih je ta mal z veseljem jedel. Sedaj ko je večji in je okusil Čokolešnik, mu pa tidte ne grejo več. Logično, saj je tukaj okus toliko močnejši.
|
|
RE: kašice,ki se mešajo z mlekom 23.11.2007 9:51:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz naši za čokolino dam prilagojena mleko, ker si ga pač za to ne izčrpavam. Prej, ko sem dajala 2, je blo full bljak, sedaj ko ima že mleko 3, je pa okus veliko boljši. Ampak njej je blo vseen, ga je tud prej rada jedla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Klasična glasbaklitiaAli klasočna glasba uspava vašega dojenčka?Da (
36%)
Ne (
21%)
Ne vem (
43%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!