|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašelj
24.9.2007 21:19:15   
SSARA
...komaj se "bo"pričela jesen pri nas že veselo kašljamouser posted image . kako si pomagate, da so noči lažje pri suhem in dražečem kašlju, ta velika je stara 5 let in je pričela hoditi v vrtec, mali pa 14 mesecev
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašelj
24.9.2007 21:39:59   
gumbek
dam na radiator vlažno krpo nanjo pa nakapam nekaj kapljic eteričnega olja od bora pa mažem jih po prsih in zatilju z materino dušico od justa VSAK DAN preden gresta v vrtec.

Firbec sem!

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2007 22:00:51   
bini
vlažilec zraka, ki na vsako minuto ven puhne paro - zadnje dni zelo učinkovito pomaga, da mala ponoči skoraj ne kašlja al pa iz suhega hitro tisti sočni kašelj nastane...
zelo priporočam, prakticiramo že 2 leti user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 23:36:36   
poliloni
Pri nas se ravno ta teden spopadamo s kašljem. Teta mi je dala sirup iz smrekovih vršičkov, ki ga ta mal z veseljem vsako jutro in večer eno žličko vzame ( če bi bilo po njegovo bi ga tudi celo steklenico spiluser posted image ). Moram reči, da mu je veliko bolje, pa čeprav ne vem če ravno zaradi sirupauser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2007 7:32:14   
puncica
Suhi kašelj: topel čaj+slezov sirup
moker kašelj: topel čaj+sirup za izkašljevanje (samo čez dan)

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2007 9:36:48   
s.
- krema materine dušice
- sirup smrekovih vršičkov
- sirup bršljanovih izvlečkov
- kopeli z ameriškim slamnikom ali materino dušico
- inhaliranje z slezom, čajevcem, evkaliptom, borom...
- potem pa tople obloge prsnega koša ( s toplo pleničko ali termoforjem)

Pozdravite se, vsi bolančki.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2007 12:42:04   
Pikaču
Jaz naši tamali namažem prsa, hrbet in podplate s kremo Fitobalm Bambi, dobila sem jo v trgovini Argus.

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2007 23:25:18   
simona76
Tudi jaz uporabljam Fitobalm Bimbi.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2007 8:06:10   
Nika v službi
Jap, Fitobalm Bimbi je zelo uredu. Mažemo tudi pod noskom, sedaj ko smrkamo.

(odgovor članu simona76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2007 21:14:03   
dalin
Jaz Žanu tudi s to kremo namažem prsa,hrbet in pod noskom.Imamo pa tudi el.inhalator in ga z fiziološko inhaliram.Se sluz zmehča in se otrok lažje izkašlja.V,največ,enem dnevu preidemo iz suhega kašlja v sočnega.No,vsaj pri nasuser posted image user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2007 11:22:56   
ninica04
Krema od Justa - materina dušica je ZAKON! Jst mojo malo samo namažem po hrbtu in spredaj pa 2 dni mažemo in kašlja ni več.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2007 22:25:38   
SSARA
...pri nas pa se je materina dušica od justa izkazala za slabšo kot lavandauser posted image prav tako od justa - če govorimo o suhem kašlju. To smo ugotovili v preteklih nekaj dneh. vsem hvala za zanimive odgovore.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.9.2007 7:56:03   
Primoza
V sobi lahko ko zaspita daste pekač ali dva napolnjena z vrelim kamiličnim čajem in v prostoru nastane kamilična sopara ki kašelj omili, seveda če ne gre za kako resno obolenje.

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.9.2007 13:15:52   
lutka
Tudi mi še kar kašljamo, kljub temu da sta že 10 dni na Hikoncilu. Sem pa omenila pediatrinji, da sem jima dajala Panatus sirup ali pa slezov in mi je rekla, da škoda denarja za sirupe, ker otroku praktično ne pomagajo oz. povzročajo da se sluz zadržuje na pljučkah. To so sirupi, kateri omilijo kašelj s tem pa povzročijo , da se otrok ne izkašljuje user posted image . Posledinčno lahko zaradi tega pride do pljučnice.

Jaz sploh ne vem, kaj naj še naredim, ko pa ponoči nič ne spimo. Če eden neha kašljat pa začne drugi. Sem jima pa potem res dala Panatus, da smo vsaj nekaj časa spali. Sem pa tole zadevo s kamilicami tudi jaz slišala, da pomaga. Bom danes poskusila user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.10.2007 7:13:04   
Majabo
kako pa pri malemu otroku ves kaj je suhi in kaj mokri kaselj?

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?