|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašelj
24.7.2006 10:52:30   
soja
Naša dojenčica je stara 5 mescev in že kašlja cel teden. V petek smo bili pri zdravnici in je rekla, da je le sprehlad in da se mora sama spucat. Danes ponoči ja kar pogosto kašljala pa me malo skrbi. A mi lahko kdo da kakšen nasvet oz domače zdravilo. Dojive se  še polno.
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašelj
24.7.2006 11:29:30   
srki
Joj, ena krema obstaja od Justa za mazat. Pa ne vem, kako se ji rečeuser posted image . Upam, da se katera oglasi, ki ve kako se ji reče.

Al pa pojdi v lekarno, samo res ne vem, če imajo kaj za take, ki so 5 mesecev stari.

Tvojemu user posted image  želim čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu soja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2006 11:48:25   
Marina_
Tudi naša je kašljala.Pa so ji vzeli bris grla in ima anginouser posted image
Če ne bo boljše idi nazaj, pa naj naredijo bris grla.
Pa bodite čim prej zdravi

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2006 12:27:12   
Metuljček Cekinček
Krema od Justa se imenuje Tea tree. Jaz je še nisem preizkusila, ker še nismo bili bolni.

Če želiš, ti lahko posredujem telefonsko številko zastopnice, ker pri Justu gre za izključno osebno prodajo. Če te zanima, mi napiši z.s.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?