Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kAKO PRIPRAVITI OTROK,DA... 3.1.2006 11:40:16
|
|
|
|
total
|
Joj res ne vem,moj zalenjavo obožuje,ni hrane da je ne mara,kaj pa če bi mešala sadje+zalenjavo,postopoma .
|
|
|
|
RE: kAKO PRIPRAVITI OTROK,DA... 3.1.2006 11:45:46
|
|
|
|
makica
|
Tudi moja od začetka ni marala zelenjave. Samo sadje bi jedla. Pa sem vseeno vstrajala in ji vsak dan kuhala zelenjavo. Potem pa je po 14 dneh kar en dan z veseljem vse pojedla in tako dela že mesec dni. Ji pa sedaj sadje ni več tako všeč. Verjetno se malo spreminja kaj ji je kdaj všeč. Sem pa ji skuhala brokoli, zmiksala in dodala mleko, tako da je bilo bolj mleko z brokolijem. To je slastno pojedla. Tudi krompirja na začetku ni marala, zdaj ga pa z veseljem poje, pa ni nič drugačen kot takrat.
|
|
|
|
RE: kAKO PRIPRAVITI OTROK,DA... 3.1.2006 12:34:11
|
|
|
|
ZARA
|
Bučika, pojma nimam, ker moja je jedla vse...kar zdaj ne morm več rečt...take stvari se tako dnevno spreminjajo, danes je, jutri pa ne več...pa čez 3 tedne spet...vsaj pri nas je tako... jst bi na tvojem mestu mal prekinla z zelenjavo, pa pol čez en čas spet probala...
|
|
RE: kAKO PRIPRAVITI OTROK,DA... 3.1.2006 12:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo jo spasiraj, malo začini, dodaj malo smetane ali masla, da bo plevel dobil kakšen okus, pa bo šlo. Saj suho kornje kot žaganje itak ne gre po grlu
|
|
|
|
RE: kAKO PRIPRAVITI OTROK,DA... 3.1.2006 12:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
A pire krompir pa je? Tja notri ji lahko vse živo zamešaš.
|
|
|
|
RE: kAKO PRIPRAVITI OTROK,DA... 3.1.2006 13:20:54
|
|
|
|
urška
|
probaj tako, da zelenjavo zmešaš s sadjem, tako da sadje popolnoma prekrije okus zelenjave; npr. jabolko in korenček se super ujemata; na začetku daj ful veliko jabolke, da se korenje sploh ne bo čutilo, potem pa zmanjšuj količino jabučka in večaj korenček....počasi, seveda....
|
|
|
|
RE: kAKO PRIPRAVITI OTROK,DA... 3.1.2006 21:23:20
|
|
|
|
Dolina
|
Bodi vztrajna. Skuhaj zelenjavo, jo "začini" (kisla smetana, maslo, malo soli, kakšne dišavice - timijan, bazilika, ...), ji ponudi. Če bo hotla bo, če ne pa ne. Daj ji tisto, kar rada je. Midve z Zojo sva rabili skoraj tri mesece, da je sploh česarkoli pojedla za en obrok (šele v 9. mesecu se ji je odprlo). Ne se preveč sekirat, ker enkrat bo tudi zelenjavo jedla. Jaz zdej šele vidim, da je sem se po nepotrebnem sekirala. Držim pesti, da bo čim prej vse jedla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.