|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kAKO PRIPRAVITI OTROK,DA...
3.1.2006 11:34:50   
Bučika
...je zelenjavo?Moja punčka je stara 7 mesecev in je samo sadje,sploh noče zelenjaveuser posted image .Pa verjemite,sem poskusila že tok zvijač in različnih zelenjav,ampak njej gre na bruhanje.Kar davi se.user posted image Kaj še lahko naredim?
Pomagajte mi,ker sem že čisto obupana.Pri mojemu sinu ni bilo problemov pri teh stvareh,mala pa..saj nimam besed.Ne vem več kaj naj.

Vesela bom vaših nasvetov

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kAKO PRIPRAVITI OTROK,DA...
3.1.2006 11:40:16   
total
Joj res ne vem,moj zalenjavo obožuje,ni hrane da je ne mara,kaj pa če bi mešala sadje+zalenjavo,postopomauser posted image .

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 11:45:46   
makica
Tudi moja user posted image   od začetka ni marala zelenjave. Samo sadje bi jedla. Pa sem vseeno vstrajala in ji vsak dan kuhala zelenjavo. Potem pa je po 14 dneh kar en dan z veseljem vse pojedla in tako dela že mesec dni. user posted image Ji pa sedaj sadje ni več tako všeč. Verjetno  se malo spreminja kaj ji je kdaj všeč.

Sem pa ji skuhala brokoli, zmiksala in dodala mleko, tako da je bilo bolj mleko z brokolijem. To je slastno pojedla.  Tudi krompirja na začetku ni marala, zdaj ga pa z veseljem poje, pa ni nič drugačen kot takrat.

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 12:34:11   
ZARA
Bučika, pojma nimam, ker moja je jedla vse...kar zdaj ne morm več rečt...take stvari se tako dnevno spreminjajo, danes je, jutri pa ne več...pa čez 3 tedne spet...vsaj pri nas je tako... jst bi na tvojem mestu mal prekinla z zelenjavo, pa pol čez en čas spet probala...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 12:40:15   
Anonimen
Lepo jo spasiraj, malo začini, dodaj malo smetane ali masla, da bo plevel dobil kakšen okus, pa bo šlo. Saj suho kornje kot žaganje itak ne gre po grlu user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 12:45:16   
Anonimen
A pire krompir pa je? Tja notri ji lahko vse živo zamešaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 13:20:54   
urška
probaj tako, da zelenjavo zmešaš s sadjem, tako da sadje popolnoma prekrije okus zelenjave; npr. jabolko in korenček se super ujemata; na začetku daj ful veliko jabolke, da se korenje sploh ne bo čutilo, potem pa zmanjšuj količino jabučka in večaj korenček....počasi, seveda....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 21:23:20   
Dolina
Bodi vztrajna. Skuhaj zelenjavo, jo "začini" (kisla smetana, maslo, malo soli, kakšne dišavice - timijan, bazilika, ...), ji ponudi. Če bo hotla bo, če ne pa ne. Daj ji tisto, kar rada je. Midve z Zojo sva rabili skoraj tri mesece, da je sploh česarkoli pojedla za en obrok (šele v 9. mesecu se ji je odprlo). Ne se preveč sekirat, ker enkrat bo tudi zelenjavo jedla. Jaz zdej šele vidim, da je sem se po nepotrebnem sekirala.

Držim pesti, da bo čim prej vse jedla.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.