|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutro
5.6.2005 10:16:15   
AKŠ
kako smo kaj na ta deževen dan?

jaz sem v službi :( (tko je to, če si dežuren)

tako mi je dolgčas, da sem si kr eno :kava: prvošla...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jutro
5.6.2005 10:23:56   
Talči
Mi pa smo malo prej vstali in smo pravkar pojedli zajtrk.
Naj ti v službi hitro mine...
LP
Talči

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jutro
5.6.2005 10:27:05   
Maša
Ja danes bi človek kar cel dan spančakal, če bi mu trebušček to omogočal:)-.
Pri nas smo imeli pestro noč,...smo mislili da se je že začelo-pa je prenehalo in kot kaže ni bilo še ta pravo:).

Lepo čeprav deževno nedeljo:rozica::angel::angel::sloncek:

lp,
midva:nosecka:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jutro
5.6.2005 10:32:36   
Nyah*
Jutro :zaspan::zaspan::zaspan:!

kaksen zaspan dan, meni pa je se takoooooo slabo, pa nekaj me je trebuh mucil ponoci :(!

kaj boste kaj pocele danes?

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jutro
5.6.2005 10:33:25   
AKŠ
priznam-vam kar malo zavidam da ste lahko ob takem vremenu doma....

no ja - ampak kaj čmo - smo lahko veseli, da sploh imamo službo - pol nam pa ni panike tud kakšno nedeljo delat

Ja Maša- še malo pa bo a ne?

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jutro
5.6.2005 10:38:01   
AKŠ
drugače pa grem danes po službi še na rojstni dan mojega bratranca, ki je dopolnil 18 let (spet bomo jedl :zmeden: )

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jutro
5.6.2005 10:40:59   
ameli
Jaz grem danes na 4. rojstni dan nečaka in me je že groza vse te pojedine. Najhuje je, da me vsi silijo s hrano:zmeden2: (saj poznate tisto: jesti moraš za dva:()AKŠ ja kje pa delaš, da še v nedeljo nimaš počitka?

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jutro
5.6.2005 10:41:38   
Nyah*
Uf, hrana :(, jaz sem si zjutraj palacinke pekla, sem mislila, koliko jih bom pojedla pa ni slo :(.

kako pa kaj kile? Gredo hitro gor ali ne? mene to kar malo skrbi, ker sem precej debelusne sorte!

Drugace pa jej, brez slabe vesti, pravijo, da ko :duda: pride, gredo kar same dol:)-:)-:)-

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jutro
5.6.2005 10:45:18   
smrka
ah nic ne skrbi glede kil, jaz sem zacela s 75 kg, zdaj sem pa ze 91 kg, imam pa se 7 tednov:zmeden: ... mogoce bi se tud jaz morala mal zamislit,.. ce ne bo kmalu 100 :)

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   jutro
5.6.2005 10:49:32   
AKŠ
ajej ameli - saj veš da je danes tako, da se v večini služb dela tudi v nedeljo in praznike. Delam na klicenemu centru...

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   jutro
5.6.2005 10:52:11   
ameli
Jaz sem začela s 60 kg, sedaj jih imam 64,5. To je še v mejah normale, ampak res mi gre na živce, ko mi vi nekaj vsiljujejo:grrr:. Seveda so tudi taki, ki mi prinašajo jagode in češnje:bravo:- takšni pa so vedno dobrodošli:rozica:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   jutro
5.6.2005 10:53:35   
Nyah*
Smrka, vidis, tut jaz sem zacela nz 78, zdaj jih imam sicer 76, ker mam slabosti pa mi ni do hrane:(, samo ko pa zacnejo gor lezti bo pa joj, ker sem bolj majhna, pa me skrbi, da od kil in trebuha se hodit ne bom mogla :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   jutro
5.6.2005 10:54:32   
Nyah*
samo 4 kg si dobila, v 20 al koliko tednih?

Uf si pridna :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   jutro
5.6.2005 10:58:31   
ameli
Nyah, pri meni ni toliko težav v kg, kot v celulitu:hudicek::hudicek:, po bedrah ga mam tolko, da ga bom začela izvažat!! Ne vem zakaj, pa pridno telovadim, pešačim,... pa nič ne pomaga!!! Bo že nekak šlo dol. Za kg pa pravijo, da gre najbolj gor po 22. tednu. Torej me še čaka najhujše.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   jutro
5.6.2005 11:04:16   
bilba
ni čist tko, no. jest sem se do 20 tedna zredila za skorej šest kil,zdele sem pa v 34. pa jih mam še tri več.in se mi ne zdi nič preveč:)

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   jutro
5.6.2005 11:04:28   
Nyah*
Jah, celulit :grrr:, tudi jaz ga mam po nogah in riti kar v kepah, pa tudi ogromno prehodim, ..., prej sem tudi rolala, tekla,...

Bomo ze kako, samo da bomo nase :duda: zdrave in da bo vse o ane :bravo::bravo::bravo:!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   jutro
5.6.2005 11:11:01   
AKŠ
jaz ravno danes končujem 20 t in sem že pr najmanj 71kg (tolk sem jih namerila pri zadnjem pregledu - kar pomeni da je šla še ziher kakšna gor :zmeden: ). začela pa sem z 66kg.

No da o celulitu ne govorim - do kolenov je - po moje se ga vidi iz aviona....

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   jutro
5.6.2005 11:11:59   
ameli
Bilba ti pa si res pridna:bravo::bravo::bravo:
Sicer pa kot praviš, vse za zdrave :duda:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   jutro
5.6.2005 11:52:50   
Jessy
Jaz sem do 31. tedna pridelala 13 kg, pa mi je G že napovedal, da jih bom imela 20, ko bom šla rodit. :zmeden:
Meni se to zdi malce hecno, ker se mi porast kg umirja, vsaj tako sklepam iz tega, da sem se med 22. in 27. tednom zredila kar 5 kg, nato pa do 31. tedna le 2 kg. Nekako tako pravijo tudi revijei n knjige, da gre proti koncu bolj počasi gor. No, bomo videli. Jem pa enako kot prej, saj lačna pa res ne mislim biti.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
5.6.2005 12:29:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   jutro
5.6.2005 12:53:01   
AKŠ
jaz za enkrat težav s spanjem nimam - sem se nekako navadila ležati na boku, čeprav mi na začetku niakor ni pasalo in sem se matrala na trebuhu, ker sem le tako lahko normalno zaspala....

jaz brcik še vedno ne čutim - sicer se je nekaj čudnega dogajalo nekaj dni nazaj in se mi je zdelo da je to to, sedaj pa spet nič...sm kr mal žalostna....:(

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
5.6.2005 13:12:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   jutro
5.6.2005 13:16:07   
AKŠ
joj nalin- kolk že komi čakam da začutim konkretne brcike. Po moje je to neki tko lepega..... moj :love: vsak večer drži roko na mojem trebuhu, da bi kaj začutil - sam to tolk časa traja, da pol že vmes zaspi :((

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
5.6.2005 13:29:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   jutro
5.6.2005 13:34:33   
AKŠ
no ja tudi meni nagajajo hormoni - jokam pri filmu, kjer ni nič takega da bi se jokalo. Če pada dež bi se tudi kar jokala - ker se čutim tako nesrečno pa čeprav ne vem zakaj bi lahko bila nesrečna

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?