|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutro
12.3.2005 6:15:27   
Udb
Saj predvidevam, da ne bo nobene...ampak, če se pa kateri da - jaz sem v službi!! :((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jutro
12.3.2005 6:30:28   
srnica

Jutro Udb, si pa res pridna :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jutro
12.3.2005 6:35:50   
Udb
JOJ, andreja! Al bi raje spala!! :)-

Kako pa to da si že ti pokonci?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jutro
12.3.2005 6:37:45   
srnica

Ne morem, sem že od pete budna.Daj prosim preberi na NV moj prispevek pa mi povej svoje mnenje.To me muči in jemlje spanec.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jutro
12.3.2005 6:41:46   
Udb
Sem ti pisala na privat.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jutro
12.3.2005 6:50:05   
wawa
Dobro jutro!!

Mate˙..... :(:(:(:(:( tok bi spala, pa ne morem, najprej me tok na WC, da moram zato vstat, pol pa ne nazaj zaspat, pa saj ne morem verjet......upam da se to spremeni, ker tole je pa popolnoma nečloveška ura!!!!:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jutro
12.3.2005 6:58:30   
Udb
wawa, :)-:)-:)-:)-:)- jaz že 1 teden vsak dan vstajam okrog 3 - ravno zaradi tega, ker moram na WC!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jutro
12.3.2005 7:07:32   
wawa
:)-:)-:)-:)-:)-:)-to sploh ni smešno:((, jaz bi še spala-------si bom planice nabavila da mi ne bo treba vstajat:zmeden::)-:)-:)-:)-

Veš kaj mi je včeraj prijateljica rekla(edina ki ve): to je zato da se boš navadila zgodaj vstajat, da pol ko bo dojenček ne bo probleh.....hahahahahahha zelllooooo smešno:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Saj res Udb, a si že komu, razen dragemu seveda, povedala?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jutro
12.3.2005 7:14:28   
Udb
Hahahaha :)-:)-:)-:)- Ja, potem spanje odpade!!!!!!!!! ;)

Sem povedala najboljšim prijateljicam! Ampak ne vem kako...se je že razvedelo v širši javnosti!! Ravno zadnjič me je klicala ene kolegica in rekla, da je nekaj slišala, pa če je res.... HALO!!?? :)- Mi je bilo tako hecno!!!!!!! Ne vem kako se je to razvedelo! Sicer je pa moj :love: tako navdušen, da bi on vsem povedal! ;) ;) ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   jutro
12.3.2005 7:23:24   
wawa
Tudi jaz sem povedala samo najboljši prijateljici, s katero sva se že prej full menle o tem.Zaenkrat ostaja pri tem....upam da do prveda pregleda:(:(:(.

Čeprav je tako kot si rekla, stvari se izvejo, lekarna kjer kupuješ naprimer je idealno mesto za širjenje......še posebej pri nas kjer je manjši kraj.....ma pa naj imajo ljudje ki nimajo drugega za delat svojo zabavo:)-:)-:)-

Si pa verjetno tudi brala kar sem napisala včeraj...da me je moja mami vprašala, kaj sem tako bleda in da nisem mogoče noseča:)-:)-:)-:)-

Joj ne govori o navdušenju dragega, včasih mam filing, de je moj bolj navdušen od mene....:zmeden:....stalno mamo"kako se počutiš, kako si .....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   jutro
12.3.2005 7:33:36   
Udb
jA, NOVICE SE ŠIRIJO PA NAJBOLJ ČUDNIH POTEH! nO, SAJ ME ne moti - razen, če bi bilo kaj narobe! Upam, da ne bo!

Tvoja mami je jasnovidka!! ;)

Tudi moj dragi kar naprej sprašuje kako sem, če mi kaj prinese,..... zabavno!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   jutro
12.3.2005 7:39:27   
Urska61
Dobro jutro! Tudi jaz ne morem spati, ker sem navajena med tednom tako zgodaj vstajat. Zdaj sem pa še možeka zbudila in greva v LJ malo nabavlat, potem pa v kino.
Ženske, nič se sekirat, če se razve, da ste noseče. Zdaj ste srečke nosečke!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Upam, da bomo tudi ostale kmalu in bomo lahko imele enake probleme, kot ve. Pa lep vikend želim vsem!:muca:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   jutro
12.3.2005 7:39:30   
wawa
Ja maš prav zabavno:)-...moj je zdaj na poslovnem potovanju in včeraj mi je rekel da mi bo skušal sem pretihotapiti nekaj ananasa, ker je tam fulll boljši kot pri nas....:)-...a si ga predstavljaš, z anansom v torbi:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   jutro
12.3.2005 7:43:41   
wawa
Urska...kaj lepega si kupi, kakšno spomladansko majčko, ali pa kikljico:):)

Lep dan ti želim!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   jutro
12.3.2005 7:47:16   
Udb
wawa, sej ne vem če je res, ampak sem slišala, da ananas ni priporočljiv na začetku nosečnosti, ker vsebuje eno snov, ki lahko povzroči splav. Preveri!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   jutro
12.3.2005 7:53:45   
wawa
Uf dobro da si povedala, bom preverila, hvala....

Sem lih brala o strijah, se bo treba kar mazat, ker se mi zdi da sem jaz k tem nagnjena, sem se enkrat zredila za 6 kg pa pol shujšala, pa sem jih mal imela....tko da moram poiskat kako dobro kremo:zmeden::zmeden::zmeden:verjetno bo stala celo premoženje, pa nič pomagla:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   jutro
12.3.2005 8:01:16   
Udb
aH, STRIJE! Pravijo, da se lahko mažeš kolikor hočeš - če si nagnjen k temu, potem jih ziher dobiš!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   jutro
12.3.2005 8:13:47   
wawa
:)-:)-:)-Pa ne no jaz sem optimist:)-:)-:)- to ne smeš tako reči, itak, da jih ne boš dobila jaz pa tudi ne, sicer me pa kaka strijica tudi ne bo pokončala.....

Saj res kaj pa poletje, boš šla normalno namorje? Jaz sem razmišljala in se ne mislim nekaj obremenjevati, al kaj?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   jutro
12.3.2005 8:20:33   
Udb
Jaz sem pa po naravi pesimist!! ;) Mah, saj jih imam že zdaj kar nekaj - predvsem po bokih! Bo že!

Morje!!!!!!!!!!! Komaj čakam! Ja, če bo vse v redu in počutje in :duda:, potem bova šla na morje začetek avgusta. Ne bova pa rinila kam daleč - šla bova v Istro, tako, da se lahko v nujnem primeru hitro vrnemo v Slo! Kam nameravata vidva?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   jutro
12.3.2005 8:25:39   
gaja*
jutro punce... Kdaj ste že začele klepetat?!? :bravo::bravo:
Js sem še vedno cela skuštrana :ups: pa se ne morem prebudit...:grrr:
Bi šla kr nazaj spat, pa mam tolk za pospravljat...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   jutro
12.3.2005 8:25:55   
mujcek
mene so že tudi tu pa tam spraševali ali sem že rodila, ko mam take strije po bokih, posebej poleti se tako vidijo, ko si lepo rjav...:):grrr:

Vidim da ste posebno nosečke res pridne, da tako rano začnete še v soboto. jaz sem ravno prebrala včerajšnjo debato in se poleg nasmejala, tako da je dan takoj lepši, čeprav moram sedaj iti delat:metulj:

Lep dan vam želim :metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   jutro
12.3.2005 8:31:29   
wawa
:)-No jaz sem tudi načrtovala v začetku avgusta, pa grem tudi v Istro, sicer čisto na zadnji konec Istre, ki je še kopno:)-:)-:)-:)-, pa bom lepo v senčki, popoldne na sončku, pa veeellliiikkk plavanja v morski vodi....medna je full koristen....

Ej tok težko že čakam poletje, ali pa saj pomlad....sprehode, morje.....jaz bom šla na morje sicer verjetno že med vikendi od maja naprej....

Saj res, kaj pa ti misliš, začetek junija me čaka 14 dnevno potovanje po skandinaviji, pomoje ni problema da grem, rizični trije meseci bodo takrat že mimo, zdravstvo majo tudi super kor (boljš kot pri nas:)-) , pa še sama greva tko da se bova lahko v celoti mojim sposobnostim prilagajala.....kaj praviš a nemi smela iti???:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   jutro
12.3.2005 8:34:19   
Udb
GALLA in MUJCEK pozdravljene! Ja, me nosečke ne moremo spati!! ;)

wawa, po moje ni panike za iti! Kako pa gresta - z letalom? Če se boš dobro počutila ni problema! Pa mogoče se je dobro posvetovati še z G! On bo točno vedel kako in kaj!

Morje pa tudi jaz komaj čakam! Pa sonček, pa toploto, rožice, travico, ....:bravo::)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   jutro
12.3.2005 8:40:37   
wawa
Ohoj Galla Mujcek, lepo da je še katera pokonci.....

Galla jez tudi vmes pospravljam, zdaj sem kuhinjo, zdaj pride navrsti spalnica.....stanovanje je v razsulu:zmeden::zmeden:, ne vem kero bombo je notri razbeslo:)-:)-:)-, jaz pa takkkoooo lenaaaaa:)-:)-:)-:)-

Ma ja jaz bom G prašala, pa bo....pol pa gremo gledat večni dan:)-:)-:)-

Nasvet....kako hu.... naj spravim packo od omake iz volnenga puloverja.....če ga dam kuhat, bo lih dost velik za mojo bebico ko pride:)-:)-:)-:)-, ne resno kaj naredite ve? ( pa ne rečt naj jo vn izrežem:))

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   jutro
12.3.2005 8:48:41   
Udb
čISTILNICA?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?