|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutri prvič v vrtec
28.8.2006 8:37:25   
petra + zoja
hojla,

midve grema jutri prvi dan na uvajanje v vrtec, mamo je že pošteno strah teh prvih dni, uvajanja imam torek, sreda, četrtek, v petek, pa jo mislim pustit že cel dan tam.

Upam da boma obe vzdržali ta veliki korak.

petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jutri prvič v vrtec
28.8.2006 9:37:37   
aneja1
Tudi midva greva jutri prvič v vrtec. Me prav zvija v trebuhu, ko se spomnim, da ne bova več toliko skupaj.
Upam da ne bo preveč jokanja.

S katerega konca MB pa sta?

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2006 11:11:40   
srki
Ojla, mamici.

Verjamem, kako vama je, da vaju zvija. Saj smo vse to čez dale in res ni hujšega, kot to, ko pomisliš, da mora tvoj sonček v vrtec. V službi sem včasih kar študirala, da bi poklicala v vrtec in vprašala kako je. Pa sem si rekla, ma daj, ne delaj panike, tako mora bit in pika.

Potem pa to lepo čez damo in ko vidimo, da se sončki fajn počutijo v vrtccu, nam je dosti lažje.

Saj bo, user posted image

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2006 12:53:57   
babylove
Naš gre šele naslednji mesec, ampak ga bo ati peljal, ker je mama cmerava user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2006 13:17:00   
tažana
medve sva bili pa že danes prvič v vrtcu.
otrok še ni bilo ker pridejo šele v petek, tako da je imela uvajanje v igralnico, igrače in vzgojiteljicouser posted image user posted image  je bilo prav luštno

do konca tedna greva še vsak dan, v petek pa ostane ves dan.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2006 14:53:34   
petra + zoja
ja, meni ščemi pa zvija v želodcu, ko samo pomislim na vrtec, joj jojuser posted image user posted image , samo upam, da bo se tamala hitro navadila in jaz tudi, pa da bo vse ok, pa te bolezni, ki nastopijo z vrtcom, pa panična sem no ni kaj.

Aneja 1, midve grema v Vrtec Mojca jutri, tako, da če še je kdo tukaj gor, kateremu gre jutri otrok v ta vrtec, se naj javi, bomo skupaj prmagovali prve dni v vrtcu.user posted image

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2006 15:03:26   
bobek05
petra + zoja, naš tudi gre zdaj 1. v vrtec, ampak mi začnemo z uvajanjem šele 1.9. oz. 4.9. Kako nam bo šlo pa bomo vidli, ampak meni je tudi že kar precej hudo user posted image  

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2006 17:08:12   
Hanna M.
hojla,

se pridružujem mamicam "sotrpinkam".
Mi 2 greva prvič v vrtec v petek (prvega) in me kar stiska pri srčku. Moja malčica pa že nestrpno pričakuje, da bo šla v vrtec v sluzbouser posted image .
Upam na vse dobro, sicer pa se bova teden dni uvajali, potem pa jo bo babica prišla iskat, kot se nam bo zdelo potrebno, (po kosilu, po spanju???)
Je pa to res en velik dogodek za celo družino. Predno sem imela otroka se mi to ni zdelo nič takega, zdaj pa user posted image .
No, ja. saj ni tako hudo. Moramo biti pozitivne in močne, da ne prestrašimo naših sončkov, ki nas zelo dobro čutijo, vsaj pri moji je tako.
Držim pesti za vse, pa veselo v vtecuser posted image !!!

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2006 19:17:03   
Anonimen
Smo dali tole varstvo čez, dober mesec nazaj.

Definitivno je najtežje za mamico. Saj ne razumem zakaj, ampak otroci nas znajo tako zelo lepoooo presenetit user posted image .

Držim pesti za vse vas, da bo šlo tudi vam dobro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2006 20:00:09   
kepa*
Naš pobalin tud gre v vrtec s 1.9. Žal ga bo moral uvajati ati, ker sem jaz v službi ( delam v OŠ in prvi dnevi so tako pomembni).user posted image
Po drugi strani pa mi je bolje, če ga uvaja ati, ker sem jaz tud bolj jokave sorte.

Vem, da malček ne bo imel težav, ker obožuje druge otroke in je zelo družaben, bolj sem jaz problem. Se mi zdi, da se je že začelo tisto ločevanje, ki mu v življenju ni konca. A vem, da je to samo njemu v dobro.

user posted image user posted image user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.8.2006 11:14:02   
chips
Naša gre v vrtec drugi mesec (oktober).Upam da bo vse v redu ,ker sem tudi jaz bolj user posted image sorte!Kako bo kaj s spanjem v vrtcu tudi ne vem ker hoče doma spati samo takrat ko je eden od naju zraven ,kadar jo dam v njeno posteljo pa noče in noče zaspati.Joj kakšen jok bo to.user posted image

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.8.2006 11:16:35   
viv_
Saj bo punce, saj bo... Mene je tudi zvijalo, pa jokala sem tudi... Ampak tamali se majo prav fino!

Sicer gre pa naša Mirna tudi v petek prvič v vrtec, jutri pa zadnjič v jasli user posted image

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2006 12:37:41   
ameli
Midva z Markom začneva jutri z uvajanjem v jasli. Jaz sem že dva dni depresivna, žalostna,..... sploh ne vem, kako bom to prebolela. Tako ga imam rada in sedaj ga bom dala neki "tujki" da ga bo vzgajala, učila hoditi, govoriti, peti,.....

Sva že šla parkrat pogledat v vrtec, pa dokler sem bila zraven je bilo Ok, ko pa sem se malo skrila, pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Me resno skrbi, kako bo z namauser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.8.2006 13:38:53   
urši*
Luka je bil tudi zadnja dva dni na uvajanju,je blo vredu...jutri bo pa tam urco in pol sam , potem pa tako naprej postopoma...Upam , da ne bo prevelikh težav,...mene pa itak matra že lep čas, tk mi je hudo.
Ampak kaj čemo , tako je...
lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.8.2006 14:30:00   
Anonimen
Saj bo punce, saj bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
31.8.2006 14:46:23   
diva 4
Naša Ana je danes šla iz jasli v vrtec.Zajtrk so še imeli v jaslih , potem pa so se preselili v vrtec.David pa je imel spoznavni dan v jaslih - se pravi , da je v isti igralnici kot je bila sestrica in tudi vzgojiteljici sta isti user posted image user posted image .Jutri pa že ostane do spanja, pa v ponedeljek, v torek pa bo že imel kosilo in spanje v jaslih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.8.2006 14:56:56   
kimba
Tudi moj mlajši gre jutri prvič v jasli in po eni strani komaj čakam, ker vem da bo užival v družbi otrok po drugi strani pa se mi zdi da je konec nekega obdobja in da se bom samo še okoli obrnila in bo že v šoli. Vsaj tako se mi je zdelo pri prvem sinu, ki gre letos že v 2. razred.

Uživajte jutri in čim manj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čimvečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kimba s tremi sončki

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?