|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutri pdp-kdaj od doma?
17.8.2008 19:30:52   
Anonimen
punce, mene pa zanima kdaj ( ob kateri uri) ste odšle v P (jaz bom šla v Postojno) na dan roka-PDP-ja?  A je res,da moraš biti tam že zgodaj zjutraj ali lahko prideš tja recimo ob 11-12 (sem iz drugega konca Slo) in mi bodo delali ctg. Ker se mi zdi, da se čisto nič ne "dogaja" še user posted image , se mi zdi, da se niti ne mudi, da moraš biti tam recimo že ob 6,7-h. Sem pa samo še 2 dni do pdp-ja in imam medenično vstavo user posted image .   Hvala za odgovore. user posted image         
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jutri pdp-kdaj od doma?
17.8.2008 19:38:58   
Netopirčy81
A nisi dobila ure? Jest sem bla normalno naročena na CTG in ker še ni blo nič, so me naročili čez 2 dni. Sprožili so mi pol na 3. dan po PDP.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2008 19:45:14   
Anonimen
A nisi dobila ure?

ne...ne duha ne sluha o kakšni uriuser posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2008 19:55:16   
Netopirčy81
Najbolje da jutri pokličeš in vprašaš. A na preglede tudi hodiš tja?

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2008 20:27:00   
Naja30
Jaz sem dobila uro za ctg. V Lj P, ampak po moje je to povsod isto.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2008 20:46:47   
Anonimen
A na preglede tudi hodiš tja?

ne, samo rodila bom tam zaradi EA 24/7, pa moj G to ve.  Ne, res nisem dobila ure, sem spet zdele pogledala na obe napotnici pa je ni. Jah, nič....bom šla na slepo okol 10 pa bomo vidli. user posted image

U bistvu vprašanje je, kdaj (ob kateri uri)  te še sprejmejo. Lahk tut kasneje kot opoldan?

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2008 20:51:40   
BAMBINA_
V celjski porodnišnici ne dajo ure za CTG, je pa fino, če si tam okoli osme ure.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2008 21:29:50   
Perunika
Tudi jaz sem šla samo rodit v Postojno,  moja ginekol. je pa v Lj. Sva bili dogovorjeni, da če ne bo nič do napovedanega datuma, naj pridem k njej na pregled. Ker res ni bilo še nič , sem šla, kjer pa je ugotovila, da sem odprta 3-4 cm in me je kar poslala v Postojno. Pri g. sem bila ob 8h zjutraj, dokler sva z možem prišla v Postojno, je bila ura 10.Ko sva prišla tja, niso nič komplicirali, takoj me je pregledala babica, nato še dr. Likar (ki ga moram zelo pohvalit) in potem sem šla na CTG.  Sicer sem imela nekaj popadkov, ki so pa ponehali in smo potem kar počakali. Čez dva dni mi je odtekla voda in v petih urah sem s pomočjo umetnih popadkov rodila našega sončka.

Še eno vprašanje, kako si pa ti dogovorjena s tvojim g. v primeru, da bo otroček zamujal? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2008 21:43:57   
Anonimen
Na dan PDP-ja sem šla v Postojno okrog 8h. Itak so me poslali domov. user posted image

(odgovor članu Perunika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2008 8:14:20   
anju

imam medenično vstavo user posted image

rodila bom tam zaradi EA 24/7

nisem prepričana, ampak a ni tako, da NE dajo EA v primeru medenične vstaveuser posted image

sicer pa delajo CTG 24/7user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.8.2008 12:59:56   
evica23
anju EA dajo tudi v primeru medenične, samo bolj blago. Moja prijateljica jo je imela. Če je pa otrok večji od 3500 pa itak naredijo carski, saj v postojni vem da je tako. Se da vse zment.
Anonimna pomoje je bolš da prideš malo prej, ker zna bit gužva, pa stoli niso glih kej preveč udobniuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?