Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 8:19:32
|
|
|
|
zvezdan
|
miš jaz ti sicer kakšnega predloga ne bom dala ampak te pa podpiram A se nisi hotela sama barvat na blond?
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 8:21:00
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
A se nisi hotela sama barvat na blond? ne upam
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 8:23:39
|
|
|
|
uškinamama
|
Kaj takega ?
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 8:24:35
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jaaaaaaaaaaaaaaa, uš....točno neki tazga
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 8:25:36
|
|
|
|
uškinamama
|
no fanj, imam kavo v dobrem?
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 8:26:23
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
maš! danes sem od 14-22. uleti....ti castim 2 :D
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 8:31:17
|
|
|
|
bučkabb
|
miška oprosti ker ti smetim, ampak tudi jaz se odpravljam k frizerju in bi mal spremembe pa nimam idej sedaj: dolgi lasje skoraj do lopatic, spredaj bila postrižena ravno, sedaj so tudi tam že zrasli in so bolj ko ne vrženi na stran želja: nekje do paša, spredaj krajši a ne ravni na čelu, ker imam vrtinec in se mi sučejo tako da ni lepo, nekako postopoma da bi vseeno zakrili nekaj čela UF..... sem zakomplicirala, skratka sama ne vem kaj bi rada! prosim za predloge s slikicami podkrepljene miška ta predlog od ušike je pa super!!
< Sporočilo je popravil bučkabb -- 14.9.2010 8:32:11 >
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 8:31:43
|
|
|
|
uškinamama
|
, bom zamudila današnjo posebno ponudbo, bo drugič dovolj ena
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 8:33:07
|
|
|
|
uškinamama
|
kaj so polatice in kaj je paša? Bučka ali imaš ravne lase ali valovite/skodrane?
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 8:33:54
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
super je ja.... je ze na usbju slikica. edino zadaj bom rekla naj mi še pobere.
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 8:35:55
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama kaj so polatice in kaj je paša? Bučka ali imaš ravne lase ali valovite/skodrane? bi rekla. da lopatice in paŽ
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 8:37:47
|
|
|
|
bučkabb
|
ja miška maš prav, pač tiskarske napake ja mam čist ravne lase, niti malo valovite in tud vsak trud, ki bi valove pričaral je zaman, ker takoj vse pade...
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 8:40:29
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama kaj so polatice in kaj je paša? Bučka ali imaš ravne lase ali valovite/skodrane? bi rekla. da lopatice in paŽ kako sem lahko taka koza....sem bila prepričana, da se to vnarečju pogovarjate Šus babji....
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 9:05:49
|
|
|
|
mateyka
|
za bučko je meni ta všeč za miško pa ta - samo mogoče je za njen okus "predolga"
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 9:21:30
|
|
|
|
uškinamama
|
bUČKA, te franzice se mi zdijo fanj, če imaš vrtinec. Tam na čelu kjer se ti sučejo naj te postriže čisto na kratko, potem pa imaš lahko daljše -tako kot na sliki. Le dolžino pri straneh ti pusti daljšo.
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 9:23:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mateyka, huda je ja-.....samo res mal predolga....bom obe nesla, pa naj nekaj sestavi skupaj
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 10:01:25
|
|
|
|
bučkabb
|
ja mateyka neki takšnega razmišljam tudi sama ušika tud fajn zgleda, sam jaz mam vrtinec ravno na sredini
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 12:22:29
|
|
|
|
naja17
|
Jaz sem bila danes pri frizerju... Zjutrej sem se zbudila in sem mojmu rekla, da sem sanjala, da sem se na paža ostrigla... Grem k frizerju, mu to povem, reče "ja kaj? a usekava?" "pa dejva" sem rekla... Moj me je 3 x vprašal "če se zaj***vam" Sem mela pa klasično dolge lase, pa tako ornk grivo mam... Aja mm, tvoja frizura... Ta tretja slika mi je všeč ....
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 17:11:32
|
|
|
|
Splišni
|
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 18:28:06
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 21:42:17
|
|
|
|
Musty
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Ta je pa res bozanska!
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 23:13:33
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* mateyka, huda je ja-.....samo res mal predolga....bom obe nesla, pa naj nekaj sestavi skupaj Meni je svetovna : Potem ta: Potem se: in
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 23:19:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Meni osebno je od teh, ki so nalepljene na tej temi, tale še najbolj všeč.
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 23:23:08
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Meni osebno je od teh, ki so nalepljene na tej temi, tale še najbolj všeč. Mene pa zmrazi ko pomislim koliko feniranja je treba pa kako zgckajo taki lasje po celu, pa silijo v oci... pa se ce nimas prav naravno ravnih....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?