Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: jutranja tabletka - Logest 4.6.2007 8:42:28
|
|
|
|
Felicity
|
Žal ne vem. Logest so nizkodozne Ne bi raje poklicala G, da dobiš 100% informacijo
|
|
|
|
RE: jutranja tabletka - Logest 4.6.2007 8:48:26
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene, ker se nama je to zgodilo, kar se nama ne bi smel ... imam eno vprašanje. Ali lahko vzamem tudi tabletke Logest kot "izhod v sili". Vem, da ginekologi ponavadi predpisujejo Stediril-M, samo jaz imam doma samo Logest in zdaj me zanima, če lahko vzamem te tabletke in kakšno dozo? Hvala in lp Logest so zelo "blage" in mislim, da ti niti slučajno ne bo "pomagala". Pojdi k ginekologu!
|
|
|
|
RE: jutranja tabletka - Logest 4.6.2007 10:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolje, da pokličeš k ginekologu pa vprašaš. Odvisno koliko tabletk moraš vzet je tudi od tega koliko časa je preteklo od nezaščitenega spolnega odnosa. Vem , da lahko vzameš tudi femoden, ampak večje število (mislim, da 5). Ampak kot sem že napisala so pomembne ure.
|
|
|
|
RE: jutranja tabletka - Logest 4.6.2007 10:07:24
|
|
|
|
Anonimen
|
... sem že klicala in moj ginekolog je mnenja, da Logest res niso primerne, je pa rekel, da lahko kadarkoli pridem. Zdaj me samo skrbi, da mi bo celo noč slabo in verjetno še jutri cel dan v službi ... samo boljš to kakor pa splav ... Hvala!
|
|
|
|
RE: jutranja tabletka - Logest 28.12.2009 18:20:49
|
|
|
|
8dijana
|
zdravo!js mam eno vprašanje na katerega rabim zelo hiter odgovor in sicer s partnerjem sva imela spolni odnos s kondomom, nato pa 20 min kasneje brez kondoma a mu ni prišlo..ali je možno, da je iz prvega spolnega odnosa na penisu ostalo kaj semenčic kljub temu da si ga je obrisal?mi svetujete jutranjo tabletko?čez 3 ure bo ptereklo 72 ur, zato bi Vas lepo prosila za hiter odgovor..hvala
|
|
|
|
RE: jutranja tabletka - Logest 29.12.2009 9:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda je možno, da so semenčice prišle v vagino...celo zelo, zelo verjetno se je to res zgodilo.
|
|
|
|
RE: jutranja tabletka - Logest 29.12.2009 14:39:07
|
|
|
|
diana 28
|
Jaz vama svetujem, da pokličete tudi v lekarno. Mislim, da obstaja jutranja tabletka, ki se jo dobi v lekarni in kar sem slišala je celo brez recepta. Ne me vzet za besedo. Morata preverit.
|
|
|
|
RE: jutranja tabletka - Logest 29.12.2009 14:41:07
|
|
|
|
diana 28
|
Pa ne gre za isto tabletko, ki jo omenjaš ampak se gre prav za te primere, da se prekine ''nosečnost'' v 72 urah.
|
|
|
|
RE: jutranja tabletka - Logest 30.12.2009 16:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! Imam eno vprašanje in bi mi zelo koristilo,če bi mi pomagali. Stara sem 18let. S fantom sva pred nekaj tedni imela s.odnos, pri katerem je zdrsnil kondom, kar pa nisva ugotovila takoj. Po 13urah sem vzela jutranjo tableto. Ampak se mi je po 14dneh pojavila menstruacija, ki je trajala le 3dni. Včasih čutim kot nekakšne 'črvičke' v trebuhu, na čase pa se mi tudi zvrti. Kaj naj storim?
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?