|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutranja flaša
12.5.2010 18:59:09   
BIA79
Danes smo bili v posvetovalnici, pa nam je P rekla, da je čas da ukinemo jutranjo flašo naši enoletnici...Na kozarček res da pije (ampak je pri tem zelo dolga), ampak glede na to da jo vozim v varstvo zgodaj (vstaja ob 6), zajtrk pa je okoli 8-8.30, se mi zdi mleko po flaši bolj "priročno", ker bi mi bilo čudno jo peljat tam na prazen želodec...Kdaj se ve začele ukinjat jutranjo flašo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jutranja flaša
12.5.2010 19:11:25   
Sibil_
Bia-ma tebe so danes čisto napsihirali tam na pregledu, a? Pusti ji flašo, se bo že odvadila ko bo čas, ima komaj leto dni...user posted image
No, mi smo našega mlajšega odvadili pri kakih 2, v bistvu sam ni več hotel, jo je pa imel res samo zvečer.Pa mu ni nič hudega zaradi tega user posted image

ne pusti se živcirat zaradi nekih norm...aja pa moja dva sta oba shodila pri 13,5 mesecih, pa ni nič narobe z njima...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2010 19:23:27   
Najaa
Se strinjam s Sibil. Mene je pri prvi hčerki P napsihirala, ker mala še ni znala pit iz lončka in bi kao morala. user posted image Je pa zato pila po slamici.
Naša tamala je stara 15m in je tudi zjutraj še na flaši. Tudi meni je tako bolj priročno, ker ona spije dokler jaz zrihtam tavečjo. Bo že še pila iz kozarčka.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2010 19:32:16   
jenii
oj.
ne se sekirat, jest sem poslušala pa kimala delala pa po svoje.  naša je pila iz kozarca zjutri pa zvečer se je pa do skoraj tretjega leta crkljala s kakavčkom iz flaše. pa nima pri 4,5ih letih nobene težave. vsak otrok je razred zase ne vem kako ti lahko težijo da to bi pa moglo bit točno tako pri točno teh letih. preveč posplošujejo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2010 19:51:17   
BIA79
Sibil...ja danes sem na pregledu gledala kot tele v nova vrata...same čudne stvari iz ust pediatrinje za moja ušesa :) No jaz grem po svoje naprej :)

(odgovor članu jenii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2010 19:52:26   
Sibil_
Saj sem vedela, da si pametna punca ...user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2010 20:13:08   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Sibil...ja danes sem na pregledu gledala kot tele v nova vrata...same čudne stvari iz ust pediatrinje za moja ušesa :) No jaz grem po svoje naprej :)

sm ti že (zdawnaj) rekla,da menjaj pediatra ... user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2010 6:27:13   
Hope2
Naš 17 mesečnik še tudi ima jutranjo flaškouser posted image . Večerno si je sam skenslal po enem letu. Nam pediater nič ne teži, šeuser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2010 9:24:33   
blemma
Naša dvoletnica še pred opoldanskim in večernim spanjem dobi flaško, prav tako zjutraj. zaenkrat mi ni panike, ne vem pa, kako bo šlo v vrtcu, ali pred spanjem dobijo flaško?

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2010 10:00:10   
koala
Moj dve letnik zjutraj in zvečer spije mleko iz stekleničke, tudi za popoldansko sanje (doma) potrebuje flaško.
blemma moj doma niti pod točko razno (govorim od popoldanskem spanju) ne zaspi brez flaše, v vrtcu pa ni problema pri spanju.
Probaj se dogovoriti z vzgojiteljico, saj se da zmenit.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2010 10:15:56   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: blemma

Naša dvoletnica še pred opoldanskim in večernim spanjem dobi flaško, prav tako zjutraj. zaenkrat mi ni panike, ne vem pa, kako bo šlo v vrtcu, ali pred spanjem dobijo flaško?

Seveda, če so navajeni, dobijo.

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.5.2010 20:12:56   
Nončika
Bia, sestrina hčerka je pila mleko po flaški zjutraj in zvečer tudi pri 4l. pa ji danes pri 12l nič ne manjka. razen, da ma občasno izpade kot vsaka moderna pubertetnica. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.5.2010 21:10:38   
Greenie
Pri nas smo jutranjo flašo ukiniki pri 10 mesecih, večerno že prej in stvar super funkcionira, saj lepo je po žlički, kaj dosti več časa pa ne porabi. Ne vem no meni se flaša za nekega dvoletnika sploh ne zdi več primerna, pa še zobke kvari.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.5.2010 21:17:16   
Nončika
zobe kvari, le če se jih pol ne umije. ja, pol kvari. flaša naj ne bi bila za uspavanje. to je pa res.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.