|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   just
23.8.2005 11:35:56   
Vera*
Čisto na kratko.Ali pozna katera njihove izdelke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   just
23.8.2005 11:38:27   
Kadija
Nekaj malega ja!

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   just
23.8.2005 11:39:22   
CUKRČEK
Jaz sem se pri njih zanimala pa nisem odgovora dobila:zmeden2: Očitno niso zagnani, da bi kaj prodali!

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   just
23.8.2005 11:46:26   
Anonimen
Jaz tudi malo. Pa nisem tako zelo navdušena, moja mami pa zelo. Meni se pač zdi to samo še ena linija več.

(odgovor članu Vera*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   just
23.8.2005 11:48:20   
Vera*
Ena gospa mi bo prišla narediti predstavitev,pa me zanima predvsem kako je s tistim oljem za otroke,kadar imajo bronhitis ali prehlad.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   just
23.8.2005 12:02:14   
Nina_
ni tak vavvvv kot pravijo...jz sm si kupla olje 61 (al kk se že imenuje), in sm dobla izpuščaje ko sm se mazala ko sm imela temparaturo...tk da ga ne zagovarjam preveč...grem pa v četrtek spet na predstavitev,tk da če katero kaj zanima, lahk vprašam?

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   just
23.8.2005 12:17:35   
Mateja*
Jest imam pa čist kontra mnenje od drugih. Just kupujem že skoraj 7 let in sem z njihovimi izdelki zelo zadovoljna. Olje 31 je čudovito za prehlade. Imam vsaj 4 izdelke, brez katerih nisem nikoli. Tee trea krema je najboljša, če se otrok udari, če se kdo vreže, nasploh za kakršnekoli rane in ranice. Brez nje ne gremo na noben izlet, dopust. Všeč mi je vse predvsem zato, ker je naravno. Deo intim za intimno nego je super. Od kar ga uporabljam nimam več belega toka, katerega sem prej skoz imela. Če imam slučajno kakšno vnetje nožnice, na tampon malo tee trea kreme in v 2h dneh je konec. Tako da jaz misli, če se ne poglobiš in ne preštudiraš za kaj ne dobro, pol ne veš in ti ni nič posebnega. Za male otroke pa ni olje za po plučkih mazat, ampak krema materine dušice. Čudovite, če je otroček prehlajen, kašlja...
Tako da, treba je vedeti kako se uporablja in zakaj, pa je super.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   just
23.8.2005 12:36:42   
Anonimen
Od justa uporabljam kar nekaj stvari za "domačo lekarno". Olje 31, kreme tee trea, ognjičevo, materino dušico. Slezenčevo mleko in mandljevo mleko za telo. Zadovoljna sem z izdelki in učinkovitostjo.
Kot je rekla Mateja...brez tee trea kreme tudi mi nikoli nikamor ne gremo.

(odgovor članu Vera*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   just
23.8.2005 12:57:30   
štimana
Se strinjam z Matejo* saj je tudi nama kremica materine dušice naredila čudež. Dobrih 5 dni sva bila hudo prehlajena in ni šlo nič na bolje, potem pa mi je prijateljica posodila svojo kremico (v tudi je je bilo čisto mičkeno še) in po dveh dneh je situacija šla na bolje. :bravo:
Just, zelo priporočam.
dio

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   just
23.8.2005 13:02:08   
Vera*
hvala vsem za mnenja.:bravo::bravo:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   just
23.8.2005 13:31:00   
JASNA D
Kakor pri vseh stvareh, velja verjetno tudi za Just - enim odgovarja, drugim ne. Moj Marko je po eni od teh Justovih žavb (mislim, da je bila materina dušica), dobil po celem trupu grde izpuščaje. Potem pa smo morali zdraviti le te z zelo agresivnimi mažami, tako da ne pustim več. Pri bronhitisu pa mu tudi ni nič pomagalo to mazanje.

Jasna

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   just
23.8.2005 14:18:51   
polona2
Mi imamo olje 31 in je zelo učinkovito pri prehladih in zobobolih.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   just
23.8.2005 14:25:58   
tt79
teatree-super!

Drugače pa bom mela nekje septembra predstavitev pri men doma!
Vabljena!
Od kod pa si?:bravo::bravo:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   just
23.8.2005 15:14:58   
neja
Tudi jaz imam veliko stvari od Justa doma in čeprav so zadeve drage sem prepričana, da so vredne vsakega tolarja, saj se uporabljajo v zelo majhnih količinah in jih imaš zelo dolgo. LP

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?