|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jupi noseča
7.8.2008 20:49:58   
drevozivljenja
pozdravljene..noseča sem.že približno 1mjesec.komaj čakam na user posted image ..kako je s porodom v drugo?a tako boli kot prvo?jaz sem imela pri prvem umetne.no upam da bo user posted image  zdrav.nisem vedela da sem noseča pa sem še 5 dni pila kontracepcijske.bi to škodovalo plodu?a je možno da se že vidi?imam bolj velik trebuh.malo se pozna ker sem bila vedno suha in raven trebuh imela kot deska.user posted image

< Sporočilo je popravil drevozivljenja -- 7.8.2008 20:50:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jupi noseča
7.8.2008 20:52:20   
jernejav
Tudi jaz sem noseča 6 tednov, juhu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2008 20:55:25   
pufka
user posted image user posted image user posted image čestitam obemauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2008 20:56:13   
Vrtnica79
Ćestitam in lepo user posted image  ti želim. Meni je 2. porod potekal bistveno hitreje, sem rodila v eni uri od prvega popadka.

Vso srečouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2008 21:03:43   
benika
Čestitke obemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če se v 1. mesecu že vidi trebuščekuser posted image Dvomim, ampak ti sama sebe najbolj poznašuser posted image

Drugi porod je bil pri meni 12 ur hitrjši kot prvi in bistveno bolj boleč. Ampak na koncu se vse poplača z otročkovim pogledomuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2008 21:15:07   
jernejav
Meni se nič ne vidi, ampak me pa skoz spremlja bolečina v levem delu.
Tako da me je kar malo strah, pregled pa imam čez en teden.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2008 21:24:36   
lyra*
Čestitam  in lepo nosečnost do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2008 21:29:51   
Naja30
To še ni nos. trebušček, ampak si malo napihnjena.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2008 21:32:21   
drevozivljenja
malo se samo vidi tebušček,kot da bi bila napihnjena..vedno sem bila zelo suha pa se zato mogoče vidiuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2008 21:39:59   
Naja30
Napihnjena si, ja. Plod je zdaj še veliko premajhen, da bi se videlo kaj. Pa tudi maternica je še čisto spodaj.

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2008 22:06:32   
drevozivljenja
od česa sem pa napihnjena?na blato redno hodim,2-3krat na dan.pa lulat me skoz tišči.malo me špika v desnem delu trebuha pa nevem zakajuser posted image .in apetit imam povečan

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2008 22:06:37   
Anonimen
Čestitke obemauser posted image user posted image user posted image Pa lepo nosečnost do koncauser posted image

V drugo je bil moj porod še lažji.Dvakrat sem pritisnila in porodila lepotičkouser posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2008 22:34:21   
Blueberry
user posted image Čestitke ter lepo user posted image !!

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2008 23:10:25   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

od česa sem pa napihnjena?na blato redno hodim,2-3krat na dan.pa lulat me skoz tišči.malo me špika v desnem delu trebuha pa nevem zakajuser posted image .in apetit imam povečan

Od česa le? Od hrane valjda. Prebava se v nosečnosti upočasni zaradi hormonov.  Pravi trebušček pa bo začel rasti šele v tretjem ali pa četrtem mesecu. user posted image

In čestitke tudi od mene. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
8.8.2008 6:53:52   
PRVIČ MAMICA
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.8.2008 7:55:14   
Dream
user posted image user posted image user posted image  Čestitke obema in lepo user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 16
8.8.2008 8:26:24   
gbranka
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

najprej čestitke obema.

jaz sem bila napihnjena, da sem imela večji trebuh kot sedaj, pa sem 21 tednov noseča. Pa sem redno hodila na wc... Pač pride tako. Trebušček bo pa že še zrasel.

lp
Branka

Neposredna povezava do sporočila: 17
8.8.2008 8:37:36   
Rožica82
čestitke obema zauser posted image  pa uživajta tehuser posted image  čarobnih mesecev, ker bodo še prehitro miniliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.8.2008 9:18:21   
AnciM
Čestitke za user posted image ! Naj vama hitro minejo ti meseci. Jaz že komaj čakam svojo štručko. Vsak dan težje!

Napihnjenost pa pride zaradi hormonov, ki upočasnijo prebavo. S tem se pa črevesne bakterije ful namnožijo. Te pa proizvajajpo pline, ki jih mi opazimo kot napihnjenost. Tudi bolečine (seveda, če niso prehude) v spodnjem delu trebuha so zaradi hormonov, ki mehčajo vezi. Mene je neprestano nekaj špikalo in bolelo do 14t. Naj vama nosečniške nevšečnosti minejo čimprej in začneta uživat v user posted image

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.8.2008 9:44:56   
bambam
Tudi jaz sem napihnjena (sem v 8 tednu), sploh zvečer sem kot balonuser posted image user posted image .
Sva hotla počakat z veselo novico. ampak sem zaradi trebuha, ki je res kot v 5em mes., povedala že prej. Kdaj ste pa ve, oz. boste bovedale veselo novičko sorodnikom, prijateljem,...??

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.8.2008 9:51:51   
jernejav
Ja midva sva se zmenila da bova povedala ko bo tista prva nevarnost, da lahko še gre kaj narobe mimo. Zdaj je to najina mala skrivnost, razen da me tašča malo smešno gleda, ko ne pijem več kave, ker mi je po njej grozno slabo.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.8.2008 10:21:09   
blackcoffee
čestitke še z moje strani.
za nosečnost sem povedala le partnerju in svoji materi, ker je kar na lepem bleknila, da se ji zdi, da sem noseča.  user posted image
skratka.... ostalo je pri tem do sredine 4. meseca. potem, so me ljudje že čudno gledali... saj se mi je trebušček že lepo videl. tako, da sem vsem ostalim zgolj s smehom naznanila novico.

vse dobro!

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.8.2008 11:19:51   
_sanja_*
Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Za mojo nosečnost se je kar kmalu zvedelo. Nekaj po moji želji, nekaj pa potem, ker ljudje ne morejo biti tiho. Mami je povedala teti, ona nato svojemu sinu, on prijateljem,... Tako jih je veliko že vedelo pred NS. V bistvu pa niti ne bi mogla več skrivati, ker se mi je trebuh zelo kmalu poznal - mogoče zato, ker ga nosim spredaj, je pa tudi večji za kakšen teden ali dva.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.8.2008 12:18:11   
detelja
tudi jaz se vam pridružujem...jaz pa sem v 5 tednu vesela nosečka...malo me je strah ker je v prejnšnji nosečnosti v 6. tednu šlo vse po zlu...ampak vem, da bo tokrat vse ok in da bom aprila postala srečna mamica...midva sva prvič takoj po 1.pregledu rekla, da sem noseča in takoj ko so izvedeli za veselo novico in so se začeli veselit se je vse spremenilo...tako, da sva se tokrat zmenila, da bova počakala tam nekje do 3 meseca....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 24
8.8.2008 12:21:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tudi jaz se vam pridružujem...jaz pa sem v 5 tednu vesela nosečka...malo me je strah ker je v prejnšnji nosečnosti v 6. tednu šlo vse po zlu...ampak vem, da bo tokrat vse ok in da bom aprila postala srečna mamica...midva sva prvič takoj po 1.pregledu rekla, da sem noseča in takoj ko so izvedeli za veselo novico in so se začeli veselit se je vse spremenilo...tako, da sva se tokrat zmenila, da bova počakala tam nekje do 3 meseca....

zakaj pa si potem povedala?
Čestitke vsem novim user posted image  in lepih  user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?