coco
|
Še jest se javljam v julijski klub mamic. Madonca se nas je lani oktobra velik stiskal :love: No, sem 16t 2/7 in PDP 7.7.2005. Sem na bolniski, ker sem se pretekli mesec in pol vsakodnevno posteno nabruhala, da ne omenjam celodnevnih slabosti. Bilo je res hudo :(, zdej pa moram zelo paziti kaj in kdaj pojem, saj zaradi zgage občasno še bruham. No, vseeno verjamem, da bo mati narava ze poskrbela, da bom na hudo pozabila in bova pridelala kasneje se kaksno kepico :duda: busi: me je ze malo skrbelo ker je le rahlo napet - jest bi ga ze imela!!!, pa vidim ko berem vase odgovore, da je pri vseh zelo različno in normalno je tako. Zvecer je vedno bolj napet, tko da se doma se malo nagnem nazaj in ponosno povazim z njim. kile: nespremenjene - verjetno zaradi rigoletanja. nosečniške cunje: ha, ze na zacetku sem ob priliki kupila nosečniške hlače in ko jih pogledam, si kar težko predstavljam da bom kdaj napolnila ves tisti prostor, hi, hi. Drugače pa sem še v svojih cunjah, večinoma udobni trenirki, pri kavbojkah pa si zvecer odpnem gumb. otroške cunje: kompletek, ki sem ga dobila za darilo, drugače pa bom še malo počakala - verjetno naju bo z dragim premamilo in bova vprasala za spol. koristni nasveti sosede, ki je ravnokar rodila: kupi večje cunjice, ker otročka nič ne sme tiščati in zelo hitro bo tista točno ta prava velikost premajhna. Kupi bodije, ki se odpenjajo na povoj sistem - da revčka ne matraš z oblačenjem čez glavo. Njen sinček spi kar v košari, ki jo snameš z vozička - tako ga najlažje prenašaš naokoli brez da ga zbujaš. Drugače pa pravi da uživa, kot še nikoli prej in da pozabiš na vse hudo ko ti majhno kepico položijo v naročje :). Rodila bom verjetno v Kranju, ker mi je najbližje, pa saj, dobre in slabe stvari slisis za katerokoli porodnišnico. Bomo pac same preizkusile, do takrat pa... ...uzivajte in želim vam, da vaše pikice čimprej začnejo brcati:sloncek: lp
|