|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julijke
21.7.2005 6:52:40   
CIPRESA
Jaz sem že vstala in kot vedno najprej na RR pogledat kaj dogaja a je že katera manj in se že carta z :duda:.
Lone nekam dolgo ni slišat, pa je rekla da naj bi brat javil, upam da ni kaj narobe. Pa buu se že tudi ni javila dolgo pomoje je tudi že 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa.

Pri nas je zaenkrat še vse mirno nič posebnega se ne dogaja, pa tko si želim da bi rodila pred ponedeljkom ko imam spet mojo G ki me spravi ob živce. Ampak mislim da ne bo nič, da bomo čakali še nekaj časa.
Saj če pa tako pomislim pa teh 9 mesecev res (vsaj zame) ni bilo tako dolgih, če pa pogledam slikice od naših julijk kjer se stiskajo z svojimi :duda: pol me pa prime da bi kar šla.

Zdaj grem na :kava: pa se slišimo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julijke
21.7.2005 7:22:57   
CIPRESA
No zdej sem pa še prebrala da nas je naša julijka Smrka tudi zapustila in je rodila punčko!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julijke
21.7.2005 8:06:51   
radovednica_
dobro jutro

vidim de si že spila :kava:

mene pa zanima če še hodiš v službo al si že doma(od katerega tedna)?

lep dan ti želim:rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   julijke
21.7.2005 8:47:41   
CIPRESA
V službo ne hodim, ker so me brcnili ven ko so zvedeli da si želim otroka. Od takrat sem na zavodu, sedaj pa že na porodniški.
Porodniška nastopi 28 dni pred predvidenim datumom poroda ali pa 45 kakor si izbereš. Torej tam nekje 36-37t.

Mislim a sem ostala sama???? A ni nobene več??? No če ste šle že vse v Rim pol pa mislim da je čas tud zame da se odpravim še jaz.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   julijke
21.7.2005 8:48:26   
Antigona
Jutro julije!

Pijem :kava: in čekiram če je kaj novega. Bravo za Smrko :bravo: :bravo: :bravo:, ki že carta 9nebesa svojega :duda:.

Danes je luna. A bo kej al ne bo??? Dejmo ne bit tolk neučakane :)- :)- :)- :)- K da kej pomaga če samo sebe prepričujem k bo pa bo...
Lona je pa rekla da bo njen brat javu kaj in kako, ampak verjetn že par dni skupaj praznuje da je stric, pa je na to pozabu... Lona je pa po vsej verjetnosti v 9nebesa in carta svojga :duda:...

Lp,
:rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   julijke
21.7.2005 8:56:25   
radovednica_
cipresa kolk pa dobivaš socialne, zdej ko si v porodniški a sploh dobiš kej?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   julijke
21.7.2005 9:11:21   
malika
ma kaj zapustile, se še ne damo 8)

Ponoči me je bolel cel trebuh :zmeden2:, zjutraj, ko sem delala sok tamalemu, pa mi je nekaj steklo po nogah-tak eni dve kapljici. In zdaj čakam in čakam, če bo spet kaj priteklo pa ni nič.Najprej niti :love: nisem pustila v službo za vsak slučaj, ampak če spet kaj priteče, bo že prišel domov.Bomo videli, če to pomeni, da luna že deluje :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   julijke
21.7.2005 9:13:01   
Antigona
Malika držim pesti da je to to :bravo: :bravo: :bravo:

K bi men tud kej stekl po nogah bi bla v 9nebesa. Hočem met rakca in to je možn sam še dons pa jutr... Pol bo pa levček :)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   julijke
21.7.2005 9:14:17   
malika
za rakce :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Ampak če bodo levčki, jih bomo pač po svoje priredili. :)- Upam, da ne bodo preveč divji, levi naj bi bili a ne?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   julijke
21.7.2005 9:19:44   
Antigona
Ma ne bi vedla. Ampak sem hotla da bi bil moj mali srček rakec tako kot jaz...

Drgač je pa itak vseen, sam da bo zdrav...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   julijke
21.7.2005 10:03:44   
Talči
Pozdravljene,
meni pa nič po nogah ne teče, nobeni krči me ne dajejo, le :duda: se občasno preteguje. In nič ne kaže, da se bo kmalu začelo kaj dogajati.
Ker je moj G na dopustu, mi je dal napotnico za pregled v bolnici in se vsekal pri datumu (napisal 24.7., kar je nedelja) in dvomim, da delajo ob nedeljah v porodnišnicah preglede.

Malika, ti zagotovo veš, kdaj je najboljše iti v MB porodnišnico na pregled. Naj grem ob 7.00 ali ob 8.00? Kdaj sploh začnejo delat? Naročit pa se tako ni treba, samo napotnico jim pokažem, ne? In datum za naslednji pregled mi potem dajo oni?:zmeden:
Sem se odločila, da bom šla kar jutri. Že prejšnji teden v torek mi je G rekel, da je plodovnica zrela. Saj še bolj zrela od zrele najbrž ne more biti? Naj me pregledajo in povedo, kako in kaj, da bom mirna.
Sicer pa današnje kislo vreme kar malo paše.
LP
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   julijke
21.7.2005 10:27:26   
malika
Ob 7 dajo na CTG najprej vse oddelčne nosečke, ki imajo pred tabo prednost in jih moraš tako lai tako počakat; tako da pred 7.30 ne hodi.

Pojdi pa v prvo nadstropje(rizične nosečnosti), ko prideš iz dvigala na levo in še 1x levo in na konec hodnika, tam oddaš materinsko in se vsedeš pred vrata kjer piše CTG in čakaš.

Drugače pa nič več ne teče, tako da zgleda ne bo nič :(

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   julijke
21.7.2005 10:31:38   
Talči
Hvala, Malika. Zlata si!
Upam, da jutri izvem kaj novega.
LP
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   julijke
21.7.2005 10:49:21   
pika_b
Dobro jutro julije!

Torej vas še čaka nekaj na odhod v Rim. Včeraj je že tako izgledalo, kot da ste že vse :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Pri nas se še tudi nič ne dogaja. Ponoči mi je sicer bilo nekam čudno (bolečine v levem delu, da sem komaj vstala), sedaj pa že gre. :duda: je sedaj bolj miren, bomo videli kako bo čez dan. Imam občutek kot da je vsak dan bolj miren. Jutri imam CTG v bolnici, ker je moja G na dopustu. Že komaj čakam, da vidim kakšno je stanje.

Talči, meni je moja G rekla, da naj ne hodim na CTG pred 10uro. V nedeljo pa bi naj itak prišel nič prej kot ob desetih, tudi na dan PDP. Jaz mislim, da najbolje da vprašaš v porodnišnico.

Lepo se imejte in uživajte v tem deževnem, vendar prijetno ohlajenem vremenu za :nosecka:.

lp, pika_b :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   julijke
21.7.2005 11:23:21   
Talči
Pika_b, pa misliš, da bi me v nedeljo sprejeli na čisto normalen pregled? Se mi zdi boljše, če grem jutri.
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   julijke
21.7.2005 11:27:48   
CIPRESA
Talči pomoje bolje da greš jutri ker nedelja je le nedelja.

radovednica, ker sem bila na bolniški skoraj skos kar sem bila na zavodu, mi pripada porodniška kot se sešteje 12 mesecev nazaj nekaj še šihta pol pa zavod.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   julijke
21.7.2005 11:36:14   
Pia73
Jaz sem še tudi z vami. Pozna kot vedno,.. Jutri bom pa še kasneje, ker imam prvi CTG v porodnišnici,....

Po moje pa te tudi v nedeljo brez problema pregledajo, če je tako napisal zdravnik.

Sem pa danes zeeeeeeeeloooooooo slabo spala. Skoraj nisem.

Sin je bolje,... :bravo::bravo::bravo: Pravijo, da lahko to tako boli tudi zaradi rasti,.. Bi bilo čist možno, ker se ni nič ne vidi, da bi bilo kaj modro ipd.

Klima spet ne dela,... :((:((:(( Pridejo danes spet,... Pa bojo par ur tu baje,...... :grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   julijke
21.7.2005 12:13:27   
Emanuelle
...in jaz sem še tukaj. Danes je tretji dan čez rok (oz. 5. po prvem PDP), pa še luna ampak mojemu se še kar ne mudi. A je še katera tu gori čez rok? Imam občutek, da so šle vse prej oz točno na rok... Če sem že toliko bom pa še do sobote počakala, da bo levček - jaz bi rajši levčka kot rakca. Jutri imam še pregled in mi bojo verjetno določili datum poroda - vsaj upam. Drugače pa sem polna energije in se sploh nre počutim kot 9 in še malo noseča.
LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   julijke
21.7.2005 12:21:38   
CIPRESA
A ni to grozn, prej se počutiš kot da boš šla vsak cajt rodit, pa vse te nekaj boli, sedaj pa če se nebi pošlatala sploh nebi vedla da mam trebuh.
Počutje super, skos sem na nogah, ker mam tud ful energije in nevem kaj naj še delam da mi bo hitro minilo.

Le sem in tja malo špikne, pa tud mene je včeraj cel trebuh proti večeru bolel, pa pol itak nič.

Tko da sem rekla da dokler me ne prime res zlo zlo bom čist mirna in ne boim šla nikamor.Le tu na RR-u bom mal spraševala kaj je to pa kaj je to.

Pia a se je tebi slučajno čep odluščil???
Namreč jaz imam skos tak rjavčakst izcedek pa ne veliko ampak na vložku je skos maj rjavkastga, ampak ne delam scene, ker sem imela to velikokrat tudi ko nisem bila noseča in sem bila samo prehlajena, tko da nevem moja predraga G pa itak neve kaj dela tam, baje ene zvejo jim G povejo če se jim čep odlušči, moja pa pomoje še ve ne kaj je to.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   julijke
21.7.2005 12:41:36   
pika_b
Talči jaz ti predlagam, da pokličeš v porodnišnico in poveš kakšna je situacija.

Mislim pa, da te morajo vzet kljub temu, da je nedelja. Jaz imam PDP 31.7. (nedelja) in če do takrat ne bo nič, grem ob 10.00 na pregled v porodnišnico.

lp, pika_b

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   julijke
21.7.2005 13:03:26   
Pia73
Jaz sem 3 dni čez PDP po zadnji M. In en dan pred uradnim PDP - jem.

Ja včeraj ponoči, ko že itak nisem in nisem mogla zaspati, grem na WC in na papirju je bila tako za lešnik velika kepica kot smrkl je izgledala, prozorna in kompaktna. Se pripravlja se mi zdi, čeprav saj ste videle, nekatere po tem čakajo še 14 dni. Imam pa že nekaj časa občutek kot pred M, kar tudi nič ne pomeni.
Pol pa nisem in nisem mogla zaspati,...

Naš :duda: je pa tak živahen, da bo po moje kar na vrh ven pogledal,....

Da ne govorim koliko ljudi me je že klicalo, če je že kaj,...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   julijke
21.7.2005 13:10:03   
Antigona
Punce, ob 13:01 je nastopila polna luna! Zdaj pa po tekočem trku v porodnišnice :)- :)- :)- :)- :)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   julijke
21.7.2005 13:50:40   
Talči
No, da vam povem.
Klicala sem v porodnišnico zaradi pregleda, dobila sem enega fajn zdravnika (iz porodnih sob) in mi je rekel, naj kar pridem jutri okoli 8.30, štejem gibe, naredili bodo CTG in pregled in me naprej naročili čez najmanj 1 teden.
Seveda je vprašal, koliko sem noseča in se je takoj strinjal, naj kar pridem jutri, ko sem rekla, da bo v soboto polnih 39.
In zdaj se je moj :duda::modri: v trebuščku kar prebudil in postal bolj živahen. V ozadju pa se je slišalo jokanje malih :duda:, verjetno pravkar rojenih... Kak lepo.... jaz bi tudi že mojega rada slišala in videla...
Antigona, upam, da bo polna luna res kaj prijela!
LP
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   julijke
21.7.2005 14:04:15   
CIPRESA
Antigona naj vsaj enkrat pozitivno vpliva tale polna luna name pa naj grem res rodit!!!!!!!!!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   julijke
21.7.2005 14:10:53   
Antigona
Ja, sam dogaja se še čist nič!!!
Pa tako velik vpliv ima luna ponavadi na ljudi, sploh polna....

Gremo punce v nizek štart pa :kuza: :kuza: :kuza: v Rim...

:)- :)- :)- Kera bo prej na cilju??? :)- :)- :)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?