Pia73
|
Še jaz, vedno med poznimi,..... Skratka sem danes že bila pri moji G, pa je rekla, ja vi ste pa kar za rodit s tem ogromnim trebuhom,... :)- Je rekla, tale :duda: bo pa imel čez 4 kg. Pa sem jo potolažila, da je prvič tudi tako govorila pa je imel prvi sin samo 3.820 kg. Skratka vse je še čisto zaprto, :duda: je obrnjen z glavo navzdol, naslednji pregled pa imam 08.07. Aja zmerila mi je trebuh in se še enkrat začudila, namerila je 40 cm, tako od zgoraj navzdol,... Skratka sem za rodit, le še :duda: bo potrebno o tem prepričat,... :)- Gre moja G na dopust 10.07. pa sem jo vprašala kdaj pride, pa je rekla, da takrat bom pa jaz že rodila, saj pride 24.07. pa sem ji rekla, naj ne bo tako prepričana. da jo znam jaz tudi počakat, glede na prvič,... Pa je rekla, da ni nujno, da se lahko zgodi, da ta drugi :duda: pride prej ven,...... No, pustimo se presenetit, jaz sem se že sprijaznila, da ko bo pač bo,... No, sicer pa sem jaz v redu. Kg itak +17 kg, obseg trebuha 116 cm,.... samo kaj pa to, če se jaz v redu počutim! :bravo: Spanje je tako tako, jaz sicer spim a hodim vmes na WC, se preoblačim, pa preobračam, malo na levi malo na desni bok, ne morem ves čas na levem spati,.... Zatekam skoraj ne, hvalabogu,.. pa okorna sem. Strije pa se nekaj hočejo kazati po spodnjem delu trebuha, pa glede na to, da jih v prvi nosečnosti ni bilo nič jim malo oprostim. Ne vem katera ampak ena je napisala, da kg na koncu stojijo, žal pri meni ni bilo tako, v prvi nosečnosti, so šle skoz gor, pa trebuh se mi ni čisto nič spustil do konca pa sem bila 8 dni čez rok, pa nikoli nisem imela nobenih popadkov, ne pravih ne lažnih in nikoli občutka kot, da bo prišla M. Odtekla mi je voda, takrat sem začutila popadek in to je bilo to. Čez 4 ure sem že držala našega :duda: v rokah. No imejte se, jaz pa še malo pa mamo peljem pol pa po sina in na igrišče z njim,... :kuza::kuza::kuza: LP :nosecka: Pia73 in :duda: 36t 5/7
|