Pia73
|
:rozica: Pozdravljene drage moje julijke :rozica: Evo pa se po nekaj dnevnem premoru spet oglašam, če se me katera še sploh spomni, da spadam med vas,... :ups: Skratka jaz sem zelo vesela saj sem v petek bila zadnjič v službi, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sedaj pa dobro leto nič več. :bravo: Sem še zadnje dni mogla zelo delat, ker je sodelavla podaljšala dopust,..:grrr: Eni res nimajo taktike,... Pa nič zato, saj je minilo. In sedaj, ko bom doma se vam bom verjetno večkrat pridružila pri klepetu. :bravo::bravo::bravo: Jaz tudi kar zgodaj vstajam, če mi ni treba v službo, me pa zbudi sin, tako da z jutranjim poležavanjem ni nič. Sicer pa tudi jaz kar slabo spim, saj je noč pogosto prekinjena s sprehodi na WC. V četrtek sem imela G in mi je naredila UZ seveda samoplačniški. Naš fantek :duda: je težek 1.979 g /+/-297g/ in na UZ je pokazal PDP 25.07. Sicer imam uradni rok 22.07. pa že to je prestavljen saj prvi rok bi bil 18.07. Samo je kar logično saj sem tudi prvega sina rodila 8 dni po roku. Ta pa zaenkrat kaže, da se bo rodil 25.07. torej 7 dni po roku. Čisto logično se mi to zdi, verjetno imam kasneje ovulacijo. Zato sem se tudi zmenila za malo kasnejši nastop porodniške, nastopim 03.07. Vidim, da imate vse že urejene papirje na socialni, jaz pa nimam, bom to urejala 10.06., ko dobim plačo za maj, saj se mi jo splača dat zraven noter. Pa za :duda: še tudi nimam nič pripravljeno. Par cotk sem kupila, moram še mal pogledat kaj imam od starejšega sina pa verjetno bo še kaj manjkalo, saj se je on rodil oktobra. Sem mislila že malo zaćet prati pa sem se odločila, da bom s tem začela naslednji teden. Sedaj imam namreč pravo anarhijo doma, saj sem komaj folgala službo, pa sina, saj mož vedno dela popoldne in bom najprej malo ostale stvari uredila in bom potem začela za :duda: pripravljat. V četrtek proti večeru sem poleg vsega ostalega še pekla, da sem se dostojno poslovila v službi. Pa v soboto gremo v Avstrijo in upam, da bom kar tam dobila voziček in lupinico ter še kaj drugega,....... Sicer pa drage moje, jaz imam skoraj zadnja rok in močno vodim s kg,... +14 imam po materinski, jaz pa mislim, da jih je že kar +15 kg,..:(( Pa nič zato, se bom s tem kasneje obremenjevala,....... Obseg, ne trebuščka ampak trebuha pa je že zjutraj 112 cm. Kaj bi šele bilo, če ne bi hodila v službo in bi morda mogla počivat,.. :zmeden2: Bolje, da sploh ne razmišljam o tem,.... Me pa moja G nič ne krega, ker se dobro počutim, delam,........ Sicer pa mi primankuje železa kljub full zelenjave, ki jo pojem in sem dobila tisti negravžen sirup, pa svečke Daktarin zaradi povečanega izcedka, ki nič ne srbi in ne smrdi. Samo je G rekla, da gre sigurno za glivice, saj naj bi jih imela skoraj vse nosečke,... Mene je pa že bilo malo strah, da mi plodovnica odteka,... Pa je rekla, da je maternični vrat še zelo dolg in lepo zaprt. :duda: zelo brca,..:bravo::bravo::bravo: In če je malo pri miru mi že ni všeč,... :)- Brca pa tako, da mi včasih sapo vzame,... Prvi :duda: je bil neprimerno bolj miren zato nič bat, če kdaj ne brca,..... Petra CBU enkrat sem ti že napisala pa ne vem, če si videla, moja sestra je rodila dvojčke tudi par in sicer s polnimi 38 tedni. Sta imela oba lepo čez 2 kg. Cipresa meni pa se ne zdi, da bi kjih veliko rojevalo pred rokom? :zmeden2: Sicer pa z Maceno ne boste sami, tudi jaz bom z vama čakala konec julija, čeprav moram priznati, da bi bila kar vesela, če bi bilo malo prej,... a seveda ne prehitro. Punce zdaj sem vam pa naložila, kajne? :zmeden2: Ostanite v :rozica::rozica::rozica: LP :nosecka: Pia73 in :duda: 33t 1/7
|