Meceno
|
Še jaz malo POJAMRAM :((:((:(( , ker drugega itak ne morem , sem danes padla pri INFORMATIKI , sem imela plonkič :ups:, me je prof. dobil :grrr: . Pa to me ne boli , sam mi je rekel , da mi bo dal prepoved pisanja za ene tri mesece :((:((:((:((:(( A mi to lahko naredi , kljub temu da sem kot izredna dijakinja ? Pa še če bom naredila , mi je rekel , ker bom praktično izvajala , full zahtevno snov od tabolatorjev ,... ma sej ne vem kaj je nakladal ,...:((:((:(( Počutim se slabo , sem imela včeraj izpit , pa danes , sem zmozgana do KONCA , zdejle pa moram začet pisat seminarsko , imam čas samo do sobote , aja , jo imam z zagovorom :((:((:(( Mislim , :hudicek: pa šele sedaj sem dala prvi grižljaj v usta , ma sej niti jest ne morem ,..., ne, sem dala kos kruha z medom zjutraj :( Mislim , da ,... še malo pa ne bom šla več na noben izpit , ker me je ta odnos prof. čisto uničil . Mislim kreten , sploh nismo imel predavanj pa zahteva tolikooo , pa ni problem samo količina , problem je prof. ker je za računalnikom :hudicek:, pa še snov smo si sami priskrbel ,... Se pravi imamo učbenike , ki so prastari !!!!!! A je to normalno ? V kontrolni je bilo vprašanje : Digitalna informacija je na primer : a) telesna temperatura b) izid nogometne tekme c) telesna višina Prosim , kaj ne bi bilo možno tole troje vse v digitalni izvedbi ? :hudicek: Pravilni odgovor je : nogometna tekma Al pa tale neumnost ; LUKNJANO kartico danes uporabljamo za : a) dovajanje podatkov računalniku b) izpis računalniških podatkov c) računanje Kdaj oz katero stoletje se je luknjasta kartica že uporabljala ?:hudicek: In potem se taki prof. men v faco smeje pa mi pravi da imam prepoved pisanja , ja one srednješolčke lahko jebe MENE NE BO ! Mi je moj :love: rekel da ( po poklicu projektant ) , ne bom na tej šoli pisala , ampak na eni drugi , ker itak taki butelj ne more iz svoje kože , pač na meni ne bo zaslužil pa PIKA . JOJ , SEM POJAMRALA ; SAMO KAJ NAJ SI MISLIM , pa še kakulatorja nismo smel imet , zdej naj pa jaz vem na pamet al kaj , koliko je 2 na 64 , joj , kreten :((:(( Sem pa vedela , da bo imel neumna vprašanja , ker mi je ena profesorica povedala in logo da sem imela plonkič , sicer je bil v peščici , pa to ni važno če nisem nič gledala vanj , ker če te dobijo , te pač dobijo , samo hihavski nasmeh , pa če bom takrat rodila bom še manj znala oz ziher ne bom naredila in da bo on za to poskrbel mi pa zalije oči :((:((:((:(( V glavnem jutri pokličem na šolo in ziher bo to prijadralo do ravnatelja , ker to je tooo much ! Ajde punce , grem nekaj pojest , pa :duda: pocartat , ker je gotovo njej še bolj hudo , ker je mami tako žalostna :( pa še papcati ne dobi ravno dovolj oz kvalitetno :(( Lp Meceno
|