|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julije
18.7.2005 19:40:08   
CIPRESA
No jaz sem nazaj, kako je z mano vam na žalost ne vem povedat, ker moja G je tako zaposlena z drugimi, da me je le na hitro pogledala da imam plodovnice dovolj, pa tista krivulja za popadke sem vedal da so to popadki kar me vsak dan zvečer zvija, pa na žalost ni pogledala al pa ni nič rekla, je šla pa krivulja nad 40 večkrat, nad 50 pa le dvakrat, saj vem da to še nič, ampak vsaj kaj bi mi pa lahko rekla.
No pa saj sem navajena, naslednjič mi je rekla mi bo pa pogledala če sem kaj odprta, tko da sedaj nevem kaj mi je spodaj noter rinla pa kaj je tko gledala. Za pritisk ki normalno da se mi dvigne pa komplicira 100/uro, pa sem ji povedala da doma skos merim in je O.K..
Ja ful sem razočarana nad njo ker kadar se ji mudi ne pove in ne gleda nič, le malo je manjkalo pa bi me nadrla kaj sem delala prejšnji teden na CTG-ju v Kranju, kaj sploh hodim tja pa sem ji rekla zakaj sem šla pa je rekla da itak oni nič ne naredijo, da je vseeno a sem šla a ne, mislim NORO, babo bi kar....

Ful sem slabe volje ker me je res razp....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julije
18.7.2005 20:35:43   
Pia73
Cipresa nič se ne sekiraj, še malo pa boš dobila najlepše darilo,.. :duda: Potem boš pa itak zamenjala svojo čudno G, pa bo! Verjetno že ve kaj dela, zaupaj ji, samo še malo,.... 9nebesa Vidiš popadke že imaš,... Mene pa sicer vedno vaginalno pregleda pa tudi ne pove a jaz vprašam pa dobim odgovor,... Imam tudi eno tako malo freh G pa sva enkrat imeli "šolo" po mojem drugem s.s. sedaj pa je kar v redu. Pa se ne sekiram zanjo, vem pa, da mi bo povedala, kar želim, saj to zahtevam.

Mene tudi jutri čaka pregled pri nadomestnem G,... bo že,...

Še malo, še malo drage moje,...

Nam je še klima začela nekaj nagajat, mož je gumo na avto prepiknil,... Torej se dogaja. Ampak važno je, da smo zdravi in vse še bo tako kot mora biti! :metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julije
18.7.2005 22:15:11   
malika
Cipresa nima smisla, zdaj bo kmalu konec; potem pa menjaj po hitrem postopku!!!

Sicer pa punce, polna luna se bliža. Se kaj dogaja? Meni edino trebuh otrdeva, drugega nič.

Je Lona še med nami, ali je že šla na lepše v Rim?
Smrka se je nenadoma pojavila, ko smo mislile. da se že carta,...hm kaj pa vse ve ostale?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   julije
18.7.2005 22:39:09   
malika
Pa Mateja 26 je rodila, ste videle? na nosčenost in porod :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?