pika74
|
Hojla pupike moje! Jaz pa spet ponočujem. Sm šla spat ob ene 11h, pa mi ni in ni ratal. Sm mela spet preveč polno glavo. Me mal matra, da še zdej nimam napisane mag. In sm rekla, jah nč, pol pejdmo pa prec pisat. Pa magar, če celo noč pišem. Sej spat itak ne morm.:bravo::bravo::bravo::bravo: Se morm mal pohvalt - sej pravjo, da se dobro blago samo hvali 8)8)8)8)8). Pa itak mi zdele nč ne morte, k ste vse v miškovi deželi9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa. No, pa vam še neki novičk povem. Pa ne unih, da je ta pa ta noseča. To vam bom enkrat drugič povedala:)-:)-. Vam povem, kva sm dons delala: Presnela sm CD od DIDO pa od Enye - matr sama fajn muska. Se mi kr rola. Zdele pa še po radiu ena fajn špila - a poznate uno... Pjavali smo stare pjesme, radili i što se ne smje ali nikad nismo varali...voljeli smo staro mjesto, odlazili tamo često, kdje smo prvi put se ljubili.... No, a ste uganle- Ružica je tole. Jaja, kva smo densal:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: včasih, pa kva smo bli zaljubljeni:love:. No, sej smo še zdej. Jst sm se takrat ene 12 let nazaj zalubla in evo - morm potrkat - še zdej traja tale prva ljubezen. :love::love::love: Aja, pa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: sva dons - po dooooooolgem času. Včeri mi ni nč curlal, pa sm dons dala zeleno luč in spustila sidro - noja, on jo je ;););). No, zej pa konc odmora, pa šibam spet nazaj delat. Nism čist nč zaspana - sam jutr bom pa spet šašava - hihi, ne me preveč motit jutr - lepo prosm, k me bo glava bolela :ups: pa najboljš, da dam kšne sončne špegle gor, da se podočnjaki ne bojo vidl 8)8)8)8)8) hihi. OK fajn pančkejte še naprej - mislm na vas. U pa eno vidm, da je glih zdele postala mamica, sam še ne ve tega - glih zdele je semenček najdu jajčece in evo - evo, zele se je prjel -JUHUUU. No, pa sm rekla, da dons ne bom o novih nosečkah. Jah, če je pa glih ratal;);). Lp, Pika74 :metulj:
|