|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   juhuhu
8.10.2004 0:35:11   
pika74
Hojla pupike moje!

Jaz pa spet ponočujem. Sm šla spat ob ene 11h, pa mi ni in ni ratal. Sm mela spet preveč polno glavo. Me mal matra, da še zdej nimam napisane mag. In sm rekla, jah nč, pol pejdmo pa prec pisat. Pa magar, če celo noč pišem. Sej spat itak ne morm.:bravo::bravo::bravo::bravo: Se morm mal pohvalt - sej pravjo, da se dobro blago samo hvali 8)8)8)8)8). Pa itak mi zdele nč ne morte, k ste vse v miškovi deželi9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa.

No, pa vam še neki novičk povem. Pa ne unih, da je ta pa ta noseča. To vam bom enkrat drugič povedala:)-:)-. Vam povem, kva sm dons delala:
Presnela sm CD od DIDO pa od Enye - matr sama fajn muska. Se mi kr rola. Zdele pa še po radiu ena fajn špila - a poznate uno... Pjavali smo stare pjesme, radili i što se ne smje ali nikad nismo varali...voljeli smo staro mjesto, odlazili tamo često, kdje smo prvi put se ljubili.... No, a ste uganle- Ružica je tole. Jaja, kva smo densal:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: včasih, pa kva smo bli zaljubljeni:love:. No, sej smo še zdej. Jst sm se takrat ene 12 let nazaj zalubla in evo - morm potrkat - še zdej traja tale prva ljubezen. :love::love::love:

Aja, pa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: sva dons - po dooooooolgem času. Včeri mi ni nč curlal, pa sm dons dala zeleno luč in spustila sidro - noja, on jo je ;););).

No, zej pa konc odmora, pa šibam spet nazaj delat. Nism čist nč zaspana - sam jutr bom pa spet šašava - hihi, ne me preveč motit jutr - lepo prosm, k me bo glava bolela :ups: pa najboljš, da dam kšne sončne špegle gor, da se podočnjaki ne bojo vidl 8)8)8)8)8) hihi.

OK fajn pančkejte še naprej - mislm na vas. U pa eno vidm, da je glih zdele postala mamica, sam še ne ve tega - glih zdele je semenček najdu jajčece in evo - evo, zele se je prjel -JUHUUU. No, pa sm rekla, da dons ne bom o novih nosečkah. Jah, če je pa glih ratal;);).

Lp,
Pika74
:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   juhuhu
8.10.2004 6:26:09   
neni
Pika 74 lahko je imet glavno besedo ko vse spimo, no pa bodi zdaj pametna! ;)
Hi hi kar vidim te celo skuštrano pa tečno. Prav ti bodi, noč je spanje pa za :sloncek:.
No, ker vsaj si pol naloge opravila ti je oproščeno. Naj ti vsaj jutro ne bo prehudo.

Lušna si:rozica:

lp Neni

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   juhuhu
8.10.2004 7:02:27   
drejci
Ej Pika74 ti si pa res faca:)- Želim ti čim lepše jutro, pa da ne boš preveč :zaspan: in šašava;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   juhuhu
8.10.2004 7:50:33   
pika74
Ha?! Kje si pa tega luštnga najdla? Ta je ful men podobn;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   juhuhu
8.10.2004 7:51:06   
pika74
ajaaaaa, sej mamo nove - dobro jutro :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   juhuhu
8.10.2004 7:52:33   
klarisa
Pikica, dobro jutro sem ti sam hotela zaželet...Ti si pa res ena nočna tička! Jst sem ob 21h že mrtva..ha,ha

:muca:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   juhuhu
8.10.2004 7:54:01   
pika74
neni:rozica:,

a veš, da sm glih takrat vstala, ko si ti post poslala :)-. No, ura mi vsak dan zvoni ob 6h, sam dons je blo mal podaljškov;).

Lp,
Pika74

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   juhuhu
8.10.2004 8:00:30   
pika74
O :rozica:klarisa:rozica:

A ti povem en vic?

Sta ble dve blondinki na postaji. In ena vpraša drugo - kaj pa ti tuki? Ja na enko (1) čakam. Pa ti, jo vpraša nazaj? Jaz pa na trojko (3).... In čakata in opravlata :)-:)-. Pa se izza vogala pripelje trinajstka (13) in obe prauta: A evo, pejva gor... in se odpeljeta.:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Lep dan punce,

Pika74

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   juhuhu
8.10.2004 8:16:36   
klarisa
Se vozi Bush po dezeli v svojem BMWju, kar se zgodi da prileti na cesto svinja, voznik ni mogel ustaviti in je svinjo zbil.

Bush in voznik stopita iz avta in si ogledata svinjo.
"Vraga," rece Bush, "ljudem je treba povedat, da sva jim povozila svinjo, ze tako so dovolj revni... Samo ce grem jaz, me bodo še fentali!
Pojdi raje ti!" rece Bush vozniku.

Voznik skomigne in se odpravi v bliznjo vas, medtem ko ga Bush caka pri avtu.
Po nekaj urah je že zaskrbljen, da vozniku niso res kaj naredili.

No, proti veceru se le vrne voznik, pijan, da zase ne ve in ocitno mu nic ne manjka.
"Ja, kako ti je pa to uspelo? Mene bi fental, tebe so pa celo napil!je ves zacuden Bush.

Voznik pa mu mirno odgovori:
"Jah, nic ne, šel sem v vas in tako rekel ljudem:
Pozdravljeni, jaz sem Bushev voznik.
Povozil sem prasca!"

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   juhuhu
8.10.2004 8:26:02   
pika74
Aaaahaha:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   juhuhu
8.10.2004 8:26:27   
klarisa
Mam še:
Policaj se hvali kolegom,da je bil na morju na Rogli.
- Ja,kako,si bil na morju ali na Rogli?
- Bil sem na morju na Rogli.
Kolega potegne ven zemljevid in pokaže:
- Vidiš,kje je Rogla? Morje je pa vsaj 200km bolj južno.
- Aja, potem pa ni čudno, da smo se vsak dan pet ur vozili na plažo.

Se dva zobotrebca sprehajata. Pa nasproti pride igla. Pa rece en zobotrebec drugemu: "Lejga terminator!"

"Aaaaahhh, posilil me je Crnogorc....", je vpila zenska na policijski postaji.
"Oprostite gospa", ji odvrne dezurni "kako da ste tako gotovi, da vas je ravno en Cronogorc posilil?"
"Ja, kdo pa? Vse sem morala sama nardit!!!"

Pride mali indijanček k mamici in jo vpraša:
- Zakaj je tebi ime Mesečev sij?
- Zato, ker sem bila spočeta v mesečini...
- Zakaj pa je očetu ime Črna skala
- Ker je bil spočet pod Črno skalo...
- In zakaj je pa sestrici ime Bela reka
- Ker sva jo z očetom spočela ob beli reki. Ampak povej mi, Počena gumica, zakaj te to zanima?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   juhuhu
8.10.2004 8:28:12   
klarisa
Še en,pol morm pa še mal potuhtat...

Vučeta Mujo i Haso medvjeda iz šume kad
dođe unproforac i pita ih:" GRIZLI ?".
A kaže Mujo:"Ma kakvi grizli, davili ga
oko pola sata !"

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   juhuhu
8.10.2004 8:37:43   
klarisa
še tega ,zdej pa mal pavze:

Egon je na poročno noč opazoval svojo nevesto, ki je lezla iz banje. Pristopil je k njej in s prstom pritisnil njeno prsno bradavičko.
"Kaj pa to pomeni?" je vprašala.
"Zvonim!"
"In zakaj?"
"Spodaj stoji nekdo, ki bi želel vstopiti!"

Naj vam čez vikend veliiiikkkk zvonijo :love::love:!ha

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   juhuhu
8.10.2004 8:43:12   
pika74
Ej pr men pa ponavad lubi postaje išče - pol pa prau - najdu - radio Tokio :)-:)-:)-:)-:)-.

Sam paste, da ne bo poštar pozvonu - sej Ćudežna polja pravjo, da poštar zvoni samo 2x, ampak mislm, da vašmu lubiju ne bo všeč -

cin-cin hihihi:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Klarisa - kr tko naprej - ti pošiljam enga :pujs: za srečo ;)

papa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   juhuhu
8.10.2004 9:02:18   
Janeja
:bravo::bravo::bravo: Pika74, Klarisa in ostale:

SUUUUUPEEEEER STE!!!! :rozica:

Da Že v zgodnjih jutranjih urah poskrbite za smeh. Bomo imele vse zato lepši dan. :sloncek::sloncek::sloncek:

Uživajte ob :kava: pa en :rozica::rozica::rozica: za vse.

Janeja

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   juhuhu
8.10.2004 12:17:48   
neni
Anitka zdej si tukaj poglej zakaj je bil forum tako puščoben - zato ker smo ble vse v tistem klubu.:((

Zdej bo pa vse drgač k smo izstopile, zdej bo :) in veliko :modri:

No, pa da vam še jaz povem (pa to ni vic, čeprav bi bilo bolje da bi bil) Jaz imam 3 brate in ker smo živeli v veliki družini se vsi prav dobro znajdemo. No, najstarejši sedaj zida hišo in moj dragi mu je šel pomagat. Pa so švasali cel dan in ker se moj dragi ne znajde, so ga moji bratje fajn ponucali in izkoristili. Je cel dan tisto švasanje gledal in je bil zvečer totalka (na vijolično) opečen po celi faci in s krvavimi očmi.
Ker proti temu baje najbolj pomaga šnitka krompirja čez oči sem ga zvečer oskrbela. Krompir na pol pa s povojem okrog glave. In sem ga morala za rokco peljat v posteljo. No, potem odpravim še sebe, se uležem k zasluženem počitku in kar naenkrat ena roka po meni. Pa sem se začela tako smejat sem rekla: sej nisva v Vietnamu, boš pa že počakal do jutri. A si ve predstavljate s tistim krompirjem pa po meni. Tolk boga pa spet nisem. No, danes je pa bolje z očmi in danes bo šel v posteljo brez povojev.:love:

lp Neni

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   juhuhu
8.10.2004 16:12:52   
pika74
neni :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- do solz :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

papa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   juhuhu
8.10.2004 19:02:08   
Anitka
PUNCE KAPO DOL PRED VAMI. A zdaj ste pa že izstopile iz kluba?:)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo:

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?