|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   juhu...
11.12.2006 18:54:57   
pika74
...konec leta začnemo spet špikat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem šla danes na GK kar osebno do sestre in me je vpisala... juhuuuu.

Zdaj lahko pa samo še molim, da bodo takrat (29.12.) delaliuser posted image .

Sem vesela in se počutim tako močno, da bi lahko gore premikalauser posted image . Čudn a? Kolk mal človek rabi, da nafila baterije...user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: juhu...
11.12.2006 19:02:21   
srki
Super user posted image user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2006 19:05:33   
brina_3
kako lepa novicauser posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2006 19:10:02   
tinkamiška
Fiiiinoooo pika!user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela zate, držim pestke!!!

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2006 19:13:56   
Anonimen
user posted image  Bravo Pika,bom držala pesti,da boš kmalu meduser posted image ,naj se ti v Novem letu ta želja izpolni!!user posted image

(odgovor članu brina_3)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2006 19:15:31   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem toooookkkk vesela zate!!!! Bom mislila nate in držala pesti!!!!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2006 19:26:52   
Tia-na
Čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image

Upam, da kmalu pridem za tabo ...user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2006 19:28:56   
Anonimen
Super!!!!!!!!!!!!

Držimo pesti user posted image .

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2006 19:41:31   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image  Lepe novičke.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2006 19:44:08   
pika74
Sej najbrž mi ne bi ratal letos na vrsto pridit... sam... sem že prejšnji teden v tork klicala sestro in jo po telefonu vprašala, če se da kej rezervirat, ker bom v naslednjih dneh dobila M. Pa je rekla, da se ne da nič vnaprej rezervirat... da lahko pa pokličem danes, ko bodo več vedeli, če se bo delalo konec leta.

Ma to je cela procedura. Za naročanje na IVF lahko kličeš dve cifri ampak samo od pondelka do petka med 11h in 14h in samo na prvi dan menstruacije. Prej ne smeš in pol ne smeš. In na dan vzamejo samo 2 pacientki. In zato sem jaz zmeri klicala točno ob 11h in upala, da sem prva.... Ma to je hujš kot loterijauser posted image . No prejšnji pondelk mi je pa rekla, da naj pokličem dons in sm ji zadnč rekla, da lohk tud pridem, da magari dopust vzamem, če je treba. In je rekla - vi kar pokličte zjutrej ob 8h.

In sem se narisala dons zjutrej pred njeno pisarnouser posted image . In ko sem prišla not, sem ji najprej rekla, da sem prišla zato, ker sva se tko zmenile... in pol ni nč več jamrala ampak samo prijazno vpisalauser posted image user posted image . Zadnjič je pa po telefonu že kar nekaj cincala, da jemljejo še une, ki so pred mano in ki so imele postopek ne vem kdaj...

Ma vam povem, se splača it osebno tja. Je čist drugačen pristop. Po telefonu te hitr odpikajo in najbolj enostavn je rečt, niste še na vrsti in si spet razočaran. Tkole pa... magari dopust vzet. Vam rečem.

Čeprou - ni še rečen, da bo 29.12. Če se bodo gospodje direktorji na vrh GK odločili, da bo takrat kolektivni dopust, pol bom pa en mesec kasnej. V tem primeru me bo pa sestra na mobi poklicala, da ne bom zastonj hodila.

Ma sam da se premikauser posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2006 19:44:56   
kapica
Uuuu, Pika, super user posted image user posted image user posted image . Cudovita novicka, ni kaj.

Sem takoo vesela zate, cestitam in drzim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2006 19:47:42   
andreja2000
user posted image O,kako super,fino,držim pesti zate.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.12.2006 19:56:18   
Anonimen
Ma to je cela procedura. Za naročanje na IVF lahko kličeš dve cifri ampak samo od pondelka do petka med 11h in 14h in samo na prvi dan menstruacije. Prej ne smeš in pol ne smeš. In na dan vzamejo samo 2 pacientki. In zato sem jaz zmeri klicala točno ob 11h in upala, da sem prva.... Ma to je hujš kot loterijauser posted image

....saj ne morem verjet....kakšne procedure user posted image

Ampak kot praviš....samo, da se premika!!!! Bomo držali pesti, kar se da!!!!

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.12.2006 19:59:39   
siskamiska
Pika čudovite novičkeuser posted image user posted image user posted image .

Kakšen dopust neki , je treba delat.........da bo velik otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2006 20:23:05   
Marogica
Pika 74, bom držala pesti. Da ne bodo dohtarji imeli dopusta in da bi čimprej ratalo...user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.12.2006 20:35:10   
ElaM
Pika, super novička!!!user posted image user posted image user posted image  Naj bo leto 2007 vajino.user posted image

:)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.12.2006 20:53:52   
nejcko
Bravo in čestitaaaam!!!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.12.2006 21:53:21   
soncek.djukelica
ja krasna novička,user posted image user posted image user posted image
jaz sem že mislila,da si user posted image , sej veš, take novice se tukaj pričakujejo! user posted image
no, dober pa je to,da si nam s tem pomagala!
zdej pa le naprej!
juhu na špikanje! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.12.2006 21:12:53   
tosja
user posted image user posted image user posted image
Super novica!!!  user posted image user posted image user posted image
PIKA držim pesti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
tosjauser posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.12.2006 23:25:32   
katipi
Drži se, Pika!user posted image user posted image user posted image user posted image  Zaslužiš si!!!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.12.2006 0:45:02   
koala
JUHEJ Pika!!!!!!!

Zdaj pa le žur do jutranjih ur za silvestrovo, ker bosta zadnič silvestrovala sama!!!!!!! Mi je ptička prišepnila!user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.12.2006 9:17:19   
GoYa
Jupi, Pikica user posted image user posted image user posted image .

Upam, da bojo 29. delali.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?