Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 11:25:23
|
|
|
|
zlata ribica
|
hej punce, prejšnji teden sem vas gnjavila z spodnjim vprašanjem kot ze neštetokrat - pomoč !!! danes pa zjutraj naredim test in v pol minute se je naredil tako močen , da ni dvoma. Seveda sem takoj naredila še enega in je bilo isto .Oba sva skakala do stropa in še skačeva, samo, da sem zdaj v službi. Sploh se ne morem skoncentrirat in delat, ker mi gre samo ena stvar po glavi. Hudo težko bo biti tiho; do kdaj ste bile ve tiho ? A ste takoj sčvekale naokoli ? Sem klicala G pa je sestra rekla, da G še en mesec ne bo v službi (tako je čisto vedno ko jo kličem, hm hm) in me je naročila za 6.11.. Punce, a ni to malo pozno? Kdaj ste ve imele prvi pregled? Ful sem srečna in iz vsega srca želim tudi vam, da bi doživele isto ! Super je. Sicer se mi je že zdelo čez vikend, da bomo , ker mi je na čase slabo in včeraj sem se ene 3 x po malem cmerala, saj vikend je res bil razburljiv, ampak malo je bilo pa res preveč. Toliko za zdaj, je terba delat, se še javim in držim pesti za vse. en lep sončen pozdravček vsem. juhej juhej
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 11:27:47
|
|
|
|
lejci86
|
čestitke..pa lepo in srečno
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 11:27:47
|
|
|
|
facka
|
Čestitke , veselo pričakovanje ti želim
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 11:28:37
|
|
|
|
trdozimc
|
ČESTITKE!!! Tudi jaz sem imela tako pozno pregled in tudi meni se je zdelo pozno, pa ni. Lepo nosečnost ti želim!
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 11:31:55
|
|
|
|
Taula
|
Čestitke
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 11:32:33
|
|
|
|
Xandra1
|
juuuuuuuuuppppppppiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 11:36:06
|
|
|
|
zrak
|
bravo, čestitke, jaz sem tudi čista novinka .. sem pa klicala g in imam pregled v četrtek, to pa ker sem imela že en ss za sabo, pa dobro da takoj pogleda kako je zadeva.. meni pa še nič slabosti ali jokavosti,, ampak ful lakota... ko pojem sem še vedno lačna... skozi me peče v trebuhu, kot da nič ne jem... moram pazit, ker ne bi rada se preveč zredila že na začetku.. bravo mi , srečno da bo vse dobro
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 11:39:53
|
|
|
|
tasi81
|
Čestitke tudi z moje strani. Zdaj pa veselo .
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 11:41:08
|
|
|
|
ninocka
|
Cestitke!!!! Pregled pa ni pozno, jst sem ga mela v 7 - 8 tednu, ker prej se se nic ne vidi.
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 11:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ČESTITAM! Lep začetek tedna , jaz pa upam da me čaka lep konec tedna . Uživej v !
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 11:52:28
|
|
|
|
N _ B
|
Čestitke. Lepo nosečnost ti želim. Jaz sem se ravno danes naročila na pregled in ga imam šele v 10 tednu. Lep dan.
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 12:11:41
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
ČESTITKE. Pregled naj bi bil tam nekje v 4-5 tednu, ker prej je vprašanje če se kaj vidi. Nisi prepozno naročena, čisto vredu je tako. Pa čim lepšo nosečnost želim.
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 12:36:07
|
|
|
|
srki
|
Čestitke , želim ti lepo, predvsem pa zdravo .
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 12:54:19
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 13:22:07
|
|
|
|
andreja2000
|
Č E S T I T K E za pregled pa ni prepozno,saj se bo takrat vse jasneje videlo . Veselo in lepo nosečnost ti želim.!!!
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 14:43:47
|
|
|
|
iwa
|
Super, čestitam!
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 14:46:33
|
|
|
|
Lona76
|
Super, čestitiam , pa lepo ti želim
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 15:14:51
|
|
|
|
brina_3
|
čestitke mirno
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 15:31:00
|
|
|
|
lučka 25
|
ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 15:43:13
|
|
|
|
inja2
|
In lepo nosečnost
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 15:44:19
|
|
|
|
**NiNa**
|
Tudi moje čestitke!! Ti samo zdej lepo uživaj, pzi nase in na svojo pikico.
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 18:19:01
|
|
|
|
Barbk
|
Iskrene čestitke in zdravo nosečnost ti želim!! Barbk
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 9.10.2006 20:06:17
|
|
|
|
bodoča
|
čestitke in lepo, varno, ter srečno "vožnjo" do konca .
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 11.10.2006 15:45:04
|
|
|
|
zlata ribica
|
hej punce.... hvala vsem za čestitke in prijazne besede, pa tudi za odgovore. Pa za vsako ena rožica. Naj vam povem, da se počutim super in sem sigurna, da bo tako tudi naprej. Zdaj bom začela počasi vohljati na sosednjem forumu in nadlegovati ostale nosečnice. Se vidimo oz. beremo kmalu tam. Vsem želim veliko sreče in ljubezni. Pozdravček Zlata ribica
|
|
|
|
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 11.10.2006 15:50:17
|
|
|
|
tasi81
|
Zlata ribica, čestitke tudi iz moje strani. Do sedaj smo mi držali pesti zate, od zdej naprej jih pa lahk ti za nas (če ne boš mela kej druzga za počet). Uživaj nadaljne mesece.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......