Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
hej punce, prejšnji teden sem vas gnjavila z spodnjim vprašanjem kot ze neštetokrat - pomoč !!! danes pa zjutraj naredim test in v pol minute se je naredil tako močen , da ni dvoma. Seveda sem takoj naredila še enega in je bilo isto .Oba sva skakala do stropa in še skačeva, samo, da sem zdaj v službi. Sploh se ne morem skoncentrirat in delat, ker mi gre samo ena stvar po glavi. Hudo težko bo biti tiho; do kdaj ste bile ve tiho ? A ste takoj sčvekale naokoli ? Sem klicala G pa je sestra rekla, da G še en mesec ne bo v službi (tako je čisto vedno ko jo kličem, hm hm) in me je naročila za 6.11.. Punce, a ni to malo pozno? Kdaj ste ve imele prvi pregled?
Ful sem srečna in iz vsega srca želim tudi vam, da bi doživele isto ! Super je. Sicer se mi je že zdelo čez vikend, da bomo , ker mi je na čase slabo in včeraj sem se ene 3 x po malem cmerala, saj vikend je res bil razburljiv, ampak malo je bilo pa res preveč.
Toliko za zdaj, je terba delat, se še javim in držim pesti za vse.
sem pa klicala g in imam pregled v četrtek, to pa ker sem imela že en ss za sabo, pa dobro da takoj pogleda kako je zadeva.. meni pa še nič slabosti ali jokavosti,, ampak ful lakota... ko pojem sem še vedno lačna... skozi me peče v trebuhu, kot da nič ne jem... moram pazit, ker ne bi rada se preveč zredila že na začetku..
ČESTITKE. Pregled naj bi bil tam nekje v 4-5 tednu, ker prej je vprašanje če se kaj vidi. Nisi prepozno naročena, čisto vredu je tako. Pa čim lepšo nosečnost želim.
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 11.10.2006 15:45:04
zlata ribica
hej punce....
hvala vsem za čestitke in prijazne besede, pa tudi za odgovore. Pa za vsako ena rožica. Naj vam povem, da se počutim super in sem sigurna, da bo tako tudi naprej. Zdaj bom začela počasi vohljati na sosednjem forumu in nadlegovati ostale nosečnice.
RE: juhej juhej, uspelo je !!! 11.10.2006 15:50:17
tasi81
Zlata ribica, čestitke tudi iz moje strani. Do sedaj smo mi držali pesti zate, od zdej naprej jih pa lahk ti za nas (če ne boš mela kej druzga za počet). Uživaj nadaljne mesece.