|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   juha iz špinače
8.7.2005 12:22:43   
NINA1
ali mogoče katera ve kako se naredi omenjena juha.:zmeden:

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   juha iz špinače
8.7.2005 12:35:11   
Jančika_
Kot navadno omako, samo bolj tekoče:zmeden:.

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   juha iz špinače
8.7.2005 12:47:06   
malika
Jaz špinačo ali blitvo narežem, dam v vodo, zraven še eno jušno kocko; prevrem in potem samo zmiksam s paličnim in juha je gotova.

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   juha iz špinače
8.7.2005 13:16:03   
Anonimen
15 dag špinače-sveže
1/2 l juhe
maslo
moka
česen
1/4 l mleka
1/8l kisle smetane

Juho zavremo in v njej kuhamo špinačo 10 minut. Potem to zmiksamo.
Segrejemo maslo in popražimo česen, dodamo moko ter zalijemo z mlekom in mešamo dokler ne zavre.To zlijemo k špinači, kuhamo še 10 minut, trer dodamo kislo smetano.

(odgovor članu NINA1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   juha iz špinače
8.7.2005 18:47:18   
piščanc
jaz dodam še pest riža, pa špinačo pustim bolj na grobo narezano

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   juha iz špinače
8.7.2005 20:58:05   
Annny
No, jaz pa na začetku dodam malo čebule in česna- prepražim na malo olja, temu dodam špinačo, vodo, jušno kocko, malo peteršiljčka, solim, na koncu zmiksam s paličnim mešalnikom. Ko se malo 'ohladi', dodam kislo smetano.
Tako je najnaj.

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?