Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 12:21:13
|
|
|
|
pupika
|
Super Pika, enkratno, sedaj pa le pejt smučat, pa vseeno probaj tole tvojo franco povozit. LP, :kuza::kuza:
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 12:29:22
|
|
|
|
pika74
|
Če mi slučajn ne rata, jo bomo pa z ratragom orng:)-:)-
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 12:30:51
|
|
|
|
anadejka
|
Bravo Pika:bravo:,ti maximalno uživej.V novem letu pa gremo skupaj v nove boje!A prau! Jest imam tudi sredi januarja HSG. Pa bo kar bo! Lepe pozdravčke:rozica:
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 12:43:08
|
|
|
|
spella
|
:nosecka::nosecka::bravo:bravo::bravo: Ti se kr odklop, fajn smuči, pol si pa privošči še kakšen bazen in masažo in veliko :sloncek::sloncek::sloncek: brez obremenitve. Na pikico pa začni študirat naslednje leto, to je bilo že tako katastofalno, da je bolje, da si naberemo moči za naslednje leto. Pa še strokovni nasvet; pred smučanjem se obvezno ogrej (lahko tudi s :sloncek::sloncek::sloncek:), ker drugače v gibsu in povojih po novem letu ne boš mogla :sloncek::sloncek::sloncek:, mi bi šle pa rade s tabo vred čimprej na sosednji forum :nosecka:. Pazi se, da te ne bo potrebno čakat, prov??? Lp Špela:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 13:01:19
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika, mogoče je pa še bolš tak. Boš mela lepe praznike in boš počela, kar ti bo pasalo. Sej veš januarja je novo leto in nov začetek...mogoče bova pa istočasno na mizi noge narazn tišale:)-. Lepo se imej in UŽIVAJ:rozica:!!! Tinka
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 13:08:34
|
|
|
|
anajmad
|
Pika tud jaz čakam še datum za januarja(20.12. se moram naročit,če bo sploh kej dnarja na kliničnem):ups::ups::ups::ups:,tako da smo vse na iste. Pol pa bomo veselo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:Boš vidla,kolk bo slovenčkov:duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda: me bomo širše,ko daljše. en lp:morje:D.
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 13:38:14
|
|
|
|
pika74
|
Jst bom pa najbrž mela 14. al pa 21.1. Tko računam. tinkamiška in damjana a bosta tud vidve v Lj? Bomo pa skupi žurale v KC :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 13:38:56
|
|
|
|
pika74
|
U pa še andrejka76 nam bo iz druge sobe pomahala :bravo::bravo::bravo::bravo: - to bo žur.
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 14:18:12
|
|
|
|
anajmad
|
Jst tud pridem v prestolnico.UUUU ga bomo žurale,če bomo mele isti datum:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: en lp:morje:D.
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 14:31:01
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst bom v Celju, me bo moja G operirala, ampak bom na isti valovni, bom prek Trojan pošiljala + enregijo:)- Tinka
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 14:35:25
|
|
|
|
pika74
|
Ej tinkamiška pa še kšn krof pošlj usput:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 14:40:21
|
|
|
|
ZARA
|
ojla Pika,TM,vse ostale... jst sem se tut dala na OFF,ampak samo za kaksno uro(spi) da me Zara spet spomne da ni zazanja v temu zivljenju!! Pika a gres v F??? Pol bo pa mal dolgcas,al pa tut ne...A se sploh zavedas kolk bos imela za prebrat?? Jaooooooooo... Zdej mors na dopustu imet sproscene 'treninge za ovulacijo':)-:)-:)-....non-stop!! lp :rozica:
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 14:44:41
|
|
|
|
tinkamiška
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)- Tinka
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 15:37:13
|
|
|
|
pika74
|
Ojla ZARA, A si še na OFF? :)-:)- A veš, da še ne vem, kam točn bova šla smučat. Neki sm slišala, da majo ene pakete pocen pa neki tel. zravn povejo 080... pojma nimam. Čakam na to reklamo že cel dan. Pa mal morm pobrskat po netu, če je kej za takrat. A si misnla F kot Francijo al kej druzga:)-:)-:)-. pa-pa Pika74 :metulj:
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 15:41:58
|
|
|
|
ZARA
|
Ne nisem vec na off...je ze rock'n roll.... in ja :)-:)-:)- F je Francija ja...nc druzga,lahk pa tud... uzivej se tipkamo...
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 18:00:26
|
|
|
|
Anitka
|
Ahoj PIKA! A veš, da grem po tvojih stopinjah in se tudi dajem na OFF:)-:)-:)- In tako je tudi edino pravilno!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Danes naj ne bi prišla moja M oziroma jutri, če se je spet vrnila na 28-dnevni ciklus. Je še sicer ni, a vem, da pride zaradi izcedka, ki je bil do danes spet tu, pa je trenutno malce izginil, a jaz si ne bom kvarila decembrskega vzdušja. Grem v novo leto novim izzivom naproti, februarja gremo v ambulanto pa potem enkrat do poletja pa valda že bo, a ne? PIKA jaz sem najverjetneje tam od 19.-22.1. v LJ in te pridem pogledat, ko daš seveda noge iz lufta:)-:)-:)-, pa tud ostale punce seveda. Tako punce UŽIVAJMO V DECEMBRU IN GREMO NOVIM ZMAGAM NAPROTI. :metulj:
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 18:38:19
|
|
|
|
Pia73
|
Punce ne pozabte, da je vsaka stvar za nekaj dobra,.....:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 9.12.2004 19:47:56
|
|
|
|
Anitka
|
Tako je moja draga PIA, vsaka stvar je za nekaj dobra in v vsem tem je treba najti nekaj dobrega. Do takrat pa naredimo vsak dan nekaj zase, morda naj bo to samo prijazen pogled in nasmešek komu od mimoidočih, znancu.... vedite tudi to včasih dobro dene. In prišel bo čas, ko se bomo vse po vrsti veselile naših :duda::duda::duda::duda: do takrat pa se veselimo vsakemu novemu dnevu, saj smo z vsakim dnem bližje takšnemu ali drugačnemu cilju. :metulj:
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 10.12.2004 14:50:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitkaaaaaaaaaa, 20.12. se najverjetneje dobimo Lj na ''novoletnem'' srečanju:):):) lp,:fis:
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 10.12.2004 15:35:18
|
|
|
|
Anitka
|
:fis: ika Žal je to ponedeljek in december je v vrtcu zelo naporen. Če ne prej pa se dobimo v januarju. :metulj:
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 10.12.2004 15:36:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah, sme narobe vidla:) Sem mislila, da si napisala december:ups: Nevermind:) lp,:fis:
|
|
|
|
jst se dajem na OFF :)))))))))) 10.12.2004 15:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
:):):) Mah sem čist zmedena...sme prej pisala na RR post za pomoč 8 otrokom brez staršev in je vse tko zmeden:ups:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?