ljupka
|
Dajte no,a vam ta sex res toliko pomeni,da bi zamenale moža zaradi tega?In ne neverjamem nobeni,da to delate vsak dan!In ne to ne pomeni ,da ima drugo!Mogoče če se praskate cel dan in ne delate nič drugega,pa bi res vsak dan rade! Midva sva večkrat čist zgarana,da bi to počela,dolgo smo živeli v eni sobici skupaj z dvema otrokoma,in ni pogoja ,da bi zraven njiju to počela!Pol sva delala hišo z lastnimi rokami,praktično je delal 24ur na dan!V službi 8 ur dvoizmensko delo,fizični delavec ,doma do 3-4 ponoč ,2-3 ure spal,pa nazaj delat,in ja seveda in ja še po meni bo skakal,to ni človeško pričakovat! Ko je bila hiška gotova,sva to počela bolj pogosto,načrtovano,da sem zanosila!Imam pa rizično pričakujemo dvojčke in že 6 mesecev nič,in še kr nekaj časa ne bo nič,pa nam nič ne manka in ne pogrešamo nič,ker se imamo radi tudi drugač,in smo v veselem pričakovanju,polni skrbi in strahov in popolnoma nič ne pogrešava sex!Ni pa nobeden od naju obseden bil do sexa ne sedaj ne prej!En drugmu sva bila prva v že visoki starosti in sva čakala pravo osebo,da bo iz ljubezni in se izpopolnjujeva tudi na drugačne načine!Jaz sem bila stara 23 on pa 30!To se vam bo zdelo blazno čudno,zaostalo,ampak nama je tako prav!Zaradi te obsedenosti je sedaj toliko ločitev in žalostnih otrok!Najdite si drug hobi,če nimate kaj za delat,da se tud mal drugač utrudite,pa se boste bolje počutile!
|