|
jokavost, preobčutljivost 20.7.2013 9:14:02
|
|
|
|
biba83
|
Zadnje čase, mogoče od prvega poroda naprej (zdaj pričakujemo tretjega otroka), sem vedno bolj jokava in to v takih situacijah, ko se je treba poslavljati od bodi si moža, otrok... Drugač sem vedno nasmejana, vse držim pokonci, se hecam, tudi v službi nimam težav... Sem zelo komunikativna... A ko pridem v situacijo poslavljanja (jaz ostanem doma, maladva gresta z babico in dedkom na obisk k eni teti, mož gre po službenih opravkih...) takrat pa mi solze kar lezejo v oči... Prav nori občutek in tega sploh ne znam in ne zmorem ustavit. Pa ne zato, ker bi tudi jaz rada šla zraven, ker mam itak dovolj drugega dela in mi včasih paše da sem sama doma... Ne vem tega niti ne znam opisat, kak se počutim... Dogaja se mi tudi, da gledam kako oddajo, kjer poročajo o kakih grozotah...evo, spet solze v očeh... Pa kaj mi je? Se to dogaja tudi vam? Se bo kdaj nehalo?? Pa tudi v družini nimamo težav, z možem se super razumeva, nobenega prepiranja, ljubosumja... Edino, kar bi lahko povezala je to, da bi morda to izviralo iz ranega otroštva, ko je ati pogosto odhajal na delo v tujino...pa se spomnim, da sem se vedno full jokala ko je šel. Pa je šel samo čez poletje, največ za mesec do dva, nekaj let zapored. Bi blo možno, da je to ostalo v meni, ne vem, da se nisem naučila poslavljat in zdaj to bije ven iz mene? Ampak kaj naj? Prosim za vase izkušnje, mnenje... Hvala!
|
|
|