|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jok pred spanjem na sprehodu
17.4.2009 22:44:14   
lenček
Ojla,
Naš triinpol mesečni korenjak je izredno živahen poba, hitro pokaže če mu kaj ni prav in kar pošteno protestira. Poleg norih krčev nas v zadnjem času pesti neobvladljiv jok na sprehodu preden zaspi. V vozičku je lahko buden dalj časa, pa tudi zanima ga seveda vse, preden zaspi pa je toliko zmahan, da tuli vsaj 5 minut. Poleg neokusnih dobrohotnih pripomb mimoidočih je težava tudi to, da se med krčevitim jokom poti, tako da ga sploh ne morem vzeti iz vozička v teh vetrovnih dneh in se sprehod konča včasih tudi po 5 minutah. Če je res na koncu z močmi ga sicer tudi pestovanje ne pomiri. V stanovanju se lehko zamoti sam in zaspi brez družbe. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jok pred spanjem na sprehodu
17.4.2009 23:09:18   
Najaa
Prvo - za mimoidoče se sploh ne sekiraj, kot da jih ni.
Drugo, če zaspi doma lepo sam, ga pa doma dajaj spat. Mnogi ravno v vozičku lepše in sami zaspijo.

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jok pred spanjem na sprehodu
18.4.2009 7:19:16   
end1
na mimoidoče se tudi jaz ne oziram.
Očitno mu ni všeč, da zunaj spi in zato tudi protestira, ko pa je svet okoli njega popolnoma nov in tako zanimiv. Spat ga daj doma, na sprehod pa ko je otrok buden, da kaj vidi. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jok pred spanjem na sprehodu
18.4.2009 9:14:11   
lenček
Ojla,
Tudi tega smo se držali, pa potem sprehodi trajajo le 15 minutk, potem postane slabe volje, zaspan, bi se dojil,..., skratka kar neprijetno, glede na to, da so lepi dnevi pred vrati. Kadar ne piha in ga podojim, pa ga v voziček več ne gre dati niti po urici crkljanja, ker je jok in stok. Če sva daleč od doma in ga ne morem potolažit, traja jok kake 5-10 minut, ko enkrat zaspi, pa lahko drema tudi po 3 ure, medtem ko jaz veselo vozičkam naokoli. Se mi zdi, da se, če že rata, boljše naspi zunaj, pa tudi boljše volje je, ko se zbudi. Ko je bil še manjši, se ga je dalo pomiriti z dudo, zdaj pa že kak mesec zanjo tudi slišat noče user posted image

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: jok pred spanjem na sprehodu
18.4.2009 12:51:31   
kamilija
Jaz sem jo dala v kengurujčka, če je bila utrujena, pa ko zaspi (ponavadi že po petih minutah)pa v voziček. Vedno pa je seveda pomagal makadam ali pa kar po travi. Če sva šli po cesti ponavadi ni zaspala.

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: jok pred spanjem na sprehodu
18.4.2009 13:55:28   
lenček
O to je pa super ideja. Čisto sem pozabila na kengorujčka. Do zdaj ga sploh še nisva uporabljala, ko nisem vedela, če ima dovolj ok vratne mišice. Še danes roma v pralni stroj in uporabo. Hvala.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: jok pred spanjem na sprehodu
30.4.2009 16:19:54   
lenček
No, po novem je kengorujček sovražnik številka 1, spi v vozičku seveda nikakor, če je buden tudi protestira, po "sprehodu" pa še 20 minut panično joka tudi doma. user posted image Moja pediatrinja je kar se športnih vozičkov tiče precej striktna, lupinica nam na ogrodje ne gre, fant ma pa danes šele 4 mesece.... Groza

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: jok pred spanjem na sprehodu
9.6.2011 10:53:13   
orhidejci
....kot bi brala o svojem otroku.

Sprehodi so bili tak napor in sramota, da sem se določenih ulic začela izogibati, ker sem imela občutek, da me vsi poznajo (nesposobno mami). In kaj sem naredila – omislila sem si takšno MarkNeli pestunjo. Zakon! Ko je tečkala sem jo dala not in potiskala z obema prostima rokama voziček. Ko je trdno zaspala pa nazaj v voziček in luksuz se je začel. Mi še kar uživamo v nošnji in vožnji.

Vsi so pravili, saj bo boljše. Ja je bilo boljše, ko sem sama nekaj ukrenila in nabavila pestunjo.

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: jok pred spanjem na sprehodu
9.6.2011 11:59:26   
Anonimen
Naša je tudi malo pred 4. mesecem začela protestirat v košari. Pa sem ji podložila hrbet, da je bila rahlo dvignjena pa ji ni bilo ok ... tako da sem jo na isti dan, ko je dopolnila 4 mesece prestavila v športni del. Dokonca sem ga poležala in ker je športni del bol odprt kot košara, je tamala očitno bolje ven videla in je bila čisto navdušena. Sprehodi so pa spet postali pravi užitek. Probaj.

(odgovor članu orhidejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: jok pred spanjem na sprehodu
9.6.2011 15:02:16   
matejast
Tud pri nas je bilo nekje pri tej starosti tako in to zato, ker enostavno ni hotel ležat v košari kjer ni nič videl. Tud jaz sem ga kar dala v športni del mal bol ležeče in je blo ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: jok pred spanjem na sprehodu
9.6.2011 20:36:28   
Gabi21
Tudi pri nas je situacija enaka-star je 5.mesecev,pri 4.pa se je vse skupaj začelo..jok v vozičku,včasih tako drenje,da sem ga morala ven vzeti in takoj vse ok!

Verjetnoje res to,da bi rad več videl,ne samo tiste igračke v vozku..v športni del ga pa še ne upam dati.Včasih ga dam v kengurujčka,tam je pa mir in celo zaspiuser posted image ..

Tudi naš dude noče v ustih,jo kar z jezićkom ven tišči-pa to je po drugi strani super,ga ne bo treba odvajat od njeuser posted image !

Ja za mimoidoče pa naj vam ne bo mar-tudi sami verjetno ne obladajo vsega,kajne! Nobody"s perfect..

(odgovor članu matejast)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




telovadba
Lelly28 RR

Kje in na kakšen način najrajši telovadite?

doma, s pomočjo youtube / vaj iz interneta (17%)

doma, vaje od osebnega trenerja (11%)

v fitnesu, z utežmi (6%)

na vodenih vadbah (28%)

ne telovadim (6%)

v naravi (33%)


Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!