|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jok ponoči
16.12.2008 13:20:44   
bati

zanima me če morda ima tudi še katera mamica podobne izkušnje kot jaz.....
zadeva je taka, imam 7m prelepo punčko...ponoči mi je kar lepo spala sicer
ne rečem da se je tudi zbujala tam ene 2xponoči....sedaj pa ene zadnje že
4noči se mi zbuja nekak na uro do dve uri in začne jokati....noče ne dude,
ni lačna ni žejna tud mokra ni....ko jo vzamem k sebi takrat se pomiri...če jo
hočem položiti v posteljico spet jok.....in nekak se po nekem cajtu le umiri in
zaspi....ne vem kaj ji je kaj jo matra da se to zdej naenkrat dogaja.....soba
ima stalno temperaturo....z parterjem imava ok odnos tko da ni nervoze ali
kaj podobnega....sinoč je zaspala pri nama....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jok ponoči
16.12.2008 13:22:43   
blaža
kako je pa kaj z zobki?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2008 13:32:53   
bati

ja dva zobka sta ji že pokukala ven...ta spodnja....sm slišala da ko zobki pokukajo ven da več ne boli tko...ji pa sicer mažem tud s calgelom...takrat se res umiri...ampak za kratek cajt dokler tist gel ne poliže po moje.....zobke je pa dubla kak mesec že nazaj pa ni bilo tega....

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2008 14:03:18   
Aja32
Zobki ali pa (če je kaj prehlajena oz. ji gre iz noska) ušesa. Pri nas je bilo tako kadar sta imela vneta ušeska - nista hotela niti dude, niti flaše, ker ju je pri sesanju še bolj bolelo... 

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2008 9:24:29   
bati

no danes pa moram svojo pikico pohvaliti....spala mi je celo noč....do pol 8 zjutraj user posted image .....

bila je malo manj v hojici skoraj nič...pa v stajici je bila tudi zelo malo in zato sve se zelo veliko crklale....tko da verjetno je bilo to to....bom videla v naslednjih dneh ko bom to še naprej prakticirala....

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?