|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   joj, kakšna noč
24.6.2005 11:34:51   
Naja31
Živjo punce,

moram malo potožiti, :((:((:((, mogoče bo potem lažje:)
Ne vem kaj je mojega sončka včeraj zvečer tako matralo, ampak je bil cel cirkus.
Po kopanju sem ga podojila, tako kot vedno, je vmes zaspal, ampak se je med odlaganjem v njegovo posteljico zbudil .Tudi to se pogosto dogaja, ampak vcasih sam nazaj zaspi. No, vceraj ni, je zacel jokcati, ga vzamemn, uspavam na rokah, odlozim in spet jok. To se je potem ponovilo 7x, trajalo je dve uri. Sem ga celo pustila jokati v posteljici, ker nisem mogla vec, ampak to bila ravno dobra ideja, ker se je potem se bolj razjezil in sem ga se tezje umirila. No, koncalo se je tako, da je zaspal možu na rokah in sva ga potem skrajno previdno odlozila v njegovo posteljico. Pa sem mislila, da bo zdaj dalj casa spal, saj je zaspal dve uri kasneje kot ponavadi, ampak ne. Ob polnoci je spet zacel jokacati, pa sem ga kar k meni vzela in je bil celo noc pri meni. Dojil se je na eno uro. Moz je pa celo noc gledal finale NBA; tako da sva imela celo posteljo samo za naju.
Zdaj sva pa oba totalno neprespana, samo mali je poln energije. Cez dan pa itak ne spi vec.

Pa ne vem kaj ga je tako matralo. Mogoce mu je bilo prevroce:zmeden: Jaz samo upam, da to ne bo zdaj vsak vecer na sporedu, ker do zdaj smo ponoci se kar ok spali. Aja, pa mislim, da niso bili krci, ker jih nekajkrat imel in priblizno vem kako zgledajo.

No, to sem morala deliti z vami.

Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   joj, kakšna noč
24.6.2005 12:08:37   
dinika
Sočustvujem s tabo. Mi imamo srečo da naša 4,5 mesečna pupa spi celo noč(22-6h).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   joj, kakšna noč
24.6.2005 12:15:18   
Soncnica
Hoj Naja!

Te čist razumem!!! Naš Jaša zadnje dneve tudi veliko joka in se težko umiri. Mislim, da mu je prevroče,ampak res sploh ne vem kako naj ga oblečem. Ukinila sem sprehode čez dan, ker je prevroče in ga zunaj samo pregrejem. čez dan ga stalno nosim po stanovanju, ker nikakor moče biti sam - zdej ga imam v naročju... . upam, da bo to minilo - :):):)

lp

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   joj, kakšna noč
24.6.2005 12:29:17   
Anonimen
Punce, polna luna je bila!!! Pri nas je to normalno - drugače spi cele noči, ko je polna luna, pa naš malček veselo čeblja vsakič točno ob 3.30.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   joj, kakšna noč
24.6.2005 13:02:50   
Anonimen
Zadnjič sem prebrala v reviji Moj malček, da otrok nikoli ne sme zaspati na rokah mamici ali očku in ga potem spečega ne smeš položiti v posteljico. Ko se zbudi, se namreč prestraši, saj se spomni, da je zaspal na varnih rokah, zdaj pa je naenkrat čisto sam v posteljici. Otroka moraš v posteljico vedno dati budnega in mora sam zaspati. Mi pa damo noter, se malo pogovarja, cvili, gleda vrtiljak. Cel čas ga pustim samega, ko ga položim v posteljico, mu rečem lahko noč, ga poljubčkam in grem. Ko pridem čez 10 minut pokukat, on ponavadi vedno že spi.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   joj, kakšna noč
24.6.2005 13:34:27   
barbaw
Kot da bi brala svojo zgodbo. Če jaz Jako položim v posteljo budnega mi bo začel čebljati, kriliti, obrne se za 90 stopinj, ... Nič ne pomaga, da bi zaspal. Jaz ne morem nič drugega kot da ga uspavam na rokah, in ga dam v posteljco. Ko se ponoči zbudi čisto nič ne joka, ampak začne klicati. Je pa res, da imamo tudi mi probleme s spanjem, ker je enostavno prevroče za lep spanec. Ponoči vse luftamo, da bi lahko lažje spali. V vozičku pa ni problema, lahko sonce žge pa bo spal kot :angel:. Mogoče si bom omislila sprehode po kopanju, ker je ob 21h malo bolj frišno. Sosedi me bodo mal čudno gledal, kaj jaz z vozičkom ob takih urah zunaj delam. Pa mi je vseen.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   joj, kakšna noč
24.6.2005 13:41:53   
Anonimen
Kako pa imata vidve bejbeka oblečenega ponoči? Da jima ni prevroče?

Jaz ga imam le v bodiju s kratkimi rokavi, potem pa v poletno spalno vrečko brez rokavov. V sobi imamo ponoči med 26 in 27 stopinjami.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   joj, kakšna noč
24.6.2005 14:25:03   
zi&mm
Naja,
hvala enako; jaz sem čisto brez moči po tej noči pa še moj :love: je delal nočno in je bilo katastrofa;
je :(( in :(( ; med 21 in 23 so ga dajali krči vmes sem ga skopala in je bil mir v banjici brez joka; kasneje pa ne vem kaj je blo; dojila sem ga na 2uri ampak na obe dojki po 20minut (ponavadi 1x ena in 10-15minut pa je mir 3ure), vmes je spil tudi flaško čaja, slekla sem ga v bodi in nogavičke, nič ni pomagalo; sedaj mi spi na kolenih cel skrčen in če ga dam v posteljico ali na našo postlo bo vik in krik; prej sem ga pustila par minut na postli samega češ da bo zaspal, ker mu kar očke skup lezejo pa nič od tega le :(( najbrž jim je res vroče :ups: ; Žiga ima povrh vsega še ogromno lask na glavi in mu tolko bol kuha :(

Upam, da ta vročina kaj kmalu popusti.

Lp z :morje:

Mili

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   joj, kakšna noč
24.6.2005 16:40:20   
tejč
punce, moja ajša ga je celo dopoldne bixala, zdaj pa spi že od enih!!!!!!!!!!! kva j zdej to? pol bo pa spet cel večer štala, hihi!:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   joj, kakšna noč
24.6.2005 16:48:14   
zi&mm
Tejč,
Žiga pa je šele ob 15:30 zaspal in to zunaj na terasi, kjer malce pihlja, bil je pa buden od 05-te dalje; zvečer pa :zmeden2:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   joj, kakšna noč
24.6.2005 18:15:13   
Naja31
Meni se ti naši sončki prav smilijo v tej vročini.
Jaz upam, da bo kmalu popustila.

Lp, Naja

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   joj, kakšna noč
24.6.2005 21:06:57   
HuAnita
Čudno, naša capinka je očitno kontra vsem, spala je doooolgih 9 ur. Drugič v življenju. da bi ostalo tako!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   joj, kakšna noč
24.6.2005 21:10:25   
ZARA
Ja nekej je blo,polna luna,mlaj,whatever...
Zara se je zbudila 4x !!! 4x !!!
Sploh ne vem,če se je to že kdaj zgodilo??!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   joj, kakšna noč
24.6.2005 21:22:12   
HuAnita
Za,a Zara, tc, tc, tc! Boš zdja, na stara leta, dala mamici tinte piti?:)-

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?