|
RE: joj, ti vozički :)) 22.9.2006 10:31:06
|
|
|
|
soncece24
|
Glej, jaz sicer konkretnih izkušenj nimam, ker še niti noseča nisem - sam to je že druga zgodba. Vglavnem, jaz sem vse v nulo naštudirala, ko sva s pijateljico iskale vozek za njo. Pa sva vseeno mimo vsekale No, ne čisto. Ful je odvisno kaj pričakuješ od vozička. Glede na to, da boš rodila januarja, rabiš nekaj, kar ima košaro ali pa prevleko za noge - ker bo mrzlo. Ne vem kolko so ti buggy-ji pa plikoti primerni za novorojenčke? Kak je z dnom in tem - nimam pojma, moraš pogledat. PA glede na to, da iščeš srednji cenovni razred in 4-kolesnike, ravno neki quinnji in hartani ne pridejo v poštev. Pazi tudi na to, da se ne Pramette ne Pliko ne dasta obrnit tak, da proti tebi gleda, ko je enkrat v športnem delu - samo v smer vožnje lahko gleda - enako je pri vseh Jane vozekih. To je recimo tsiti minus, ki sva ga s prijateljico pozabili, ko si je ona vozek kupovala - vzela je pa Jane slalom. No do zdaj sem jaz za sebe našla dva favorita: Hartan Racer XL in PP VEnezia - oba sta štirikolesnika, kombinirana - košara + športni del, lepa, sedež se da obrnit v obe smeri - plus tega meni tiste dvojne ročke, ki zgledajo kot štil od marele niso všeč - ne moreš vozička vozit z eno roko. Je pa okoli 60 tisoč razlike med Hartanom in PP-jem . Sicer pa mam še obolico časa in bomo videli, kaj bodo takrat sploh še delali, ko bom jaz kupovala voziček
|