Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
joj, ta luna je pa težka 28.10.2004 9:42:58
|
|
|
|
majča
|
... ne vem, ali je kriva luna, ali kaj, .... jaz sem čisto zanič....:zmeden: sem v 10 tednu, pa imam občutek, da mi vse dol pritiska (je možno, da se spet širimo??), pa komaj se vlečem po stopnicah, pa nič se mi ne da!!!:( komaj čakam, da pridem domov iz službe, da grem spat.... danes je prvi dan, ko se res ne počutim tako dobro... pa še tečna sem.... :)-:)- se opravičujem, ker jamram... držte se punce (še malo namesto mene)!! :nosecka: Maja in še nekdo (10t)
|
|
|
|
joj, ta luna je pa težka 28.10.2004 9:59:02
|
|
|
|
KIRA
|
to je čisto normalno, da si zbita. če bi se ti pa po 12 ali 14 tednu še pojavljalo, pa naj ti ginekolog pregleda kri - če imaš dovolj železa. primanjkljaj namreč tudi vpliva na utrujenost... Lp
|
|
|
|
joj, ta luna je pa težka 28.10.2004 11:47:00
|
|
|
|
ZARA
|
kako to majca??? Mene pa trga ze ene 2 dni in sem zelo dobre volje :zmeden2:...pa se lunin mrk je bil dans tko da.....no comment!!! uzivej... papaaa
|
|
|
|
joj, ta luna je pa težka 28.10.2004 12:01:07
|
|
|
|
kimi
|
ja to je normalno...tudi jaz sem bila vedno zbita konec dneva ko je blo treba pa spat sem bla pa ok
|
|
|
|
joj, ta luna je pa težka 28.10.2004 12:01:11
|
|
|
|
dana
|
Ko boš zaključila prvo trimesečje se boš počutila dosti boljše. Jaz sem šla na začetku nosečnosti po službi vedno spat za kakšno urco, zdaj sem pa v 22 tednu in se ful dobr počutim. Sem mela kakšen mesec nazaj krizo, pol so mi pa pri odvzemu krvi ugotovili, da mi manjka železa tko da zdej jem tablete in je vse tako kot mora bit :bravo:. dana :kuza:
|
|
|
|
joj, ta luna je pa težka 28.10.2004 12:41:33
|
|
|
|
Abby
|
Jaz sem bila do 16t uničena, luna gor ali dol. Zdaj, pri 20t+5d, sem pa ko nova.
|
|
|
|
joj, ta luna je pa težka 28.10.2004 12:53:02
|
|
|
|
majča
|
thja, očitno sem dovolj dolgo govorila, da se počutim tako dobro, da sploh ne čutim, da bi bila noseča, da se mi je zdaj "maščevalo".... :):) očitno se je začelo tudi pri meni... napet trebuh, pa groooozna zaspanost, pa špikanje malo levo malo desno, malo vse povsod.... :) bo že, samo, da mali pridno raste... ker ga imamo radi!!! pa hvala za spodbudne besede!! papa :nosecka: Maja
|
|
|
|
joj, ta luna je pa težka 28.10.2004 12:53:04
|
|
|
|
majča
|
thja, očitno sem dovolj dolgo govorila, da se počutim tako dobro, da sploh ne čutim, da bi bila noseča, da se mi je zdaj "maščevalo".... :):) očitno se je začelo tudi pri meni... napet trebuh, pa groooozna zaspanost, pa špikanje malo levo malo desno, malo vse povsod.... :) bo že, samo, da mali pridno raste... ker ga imamo radi!!! pa hvala za spodbudne besede!! papa :nosecka: Maja
|
|
|
|
joj, ta luna je pa težka 28.10.2004 12:53:41
|
|
|
|
majča
|
o, sorry, zdaj vidite, da sem res malo "čudna".... :) :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?