|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   joj, me je strah...
23.9.2004 10:25:52   
majča
.. ker imam danes prvi pregled:(.... Pa ves čas razmišljam, kako bo, če je otroček ok, če se razvija, pa sploh ne vem v katerem tednu sem, ker sem imela ZM 1.7., ampak imam PCO, pa zato sploh ne vem, kako si naj vse računam:(...

Pa ne vem, kaj me danes pričakuje, kakšne preglede bom vse "dala skozi",.... Joj sem živčna, pa vem, da bi se morala veseliti (saj čisto po tihem se), ampak.... saj me razumete..... kaj če:zmeden::zmeden:....

Panikaaaa..... čeprav po eni strani komaj čakam, da vidim mojega cukrčka:duda:....

Držite pesti za naju, prosim!!!
Papa, Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   joj, me je strah...
23.9.2004 11:21:03   
Erdbeere
joj majča čist po nepotrebnem si delaš skrbi ;) uživej pa boš vidla da je vse ok ;)

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   joj, me je strah...
23.9.2004 11:52:31   
SISI25
Saj to je normalno, da te je strah, če je z njim vse o.k. Glede pregledov te nima kaj biti ni nič groznega.
Jaz grem na vsak pregled s takim veseljem samo da mi povejo da je vse o.k.

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   joj, me je strah...
23.9.2004 12:38:22   
majča
Hvala vam punce, bom sporočila jutri, kako bo....

Hvala za spodbudne besede, ki jih na tem forumu vedno dobim!!

Lep dan, čeprav oblačen, pa pobožajte bušije...

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   joj, me je strah...
23.9.2004 17:27:38   
Annny
Prvi pregled je kot vsak G pregled..najbrž te čaka še UZ, ampak to je vse krasno..tako da res nič ne skrbi (-:

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   joj, me je strah...
23.9.2004 17:54:44   
ninca
držim pestke zate:rozica: in za tvojo(ega) :duda:!

papa, nina :metulj:

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   joj, me je strah...
23.9.2004 19:54:48   
giga
Ej, ne skrbi,
s tabo ni tvojo bebiko je sigurno vse OK, pa še krasna mamica boš, še prej pa ena luštna nosečnica. Bodi prepričana, da bo vse v redu in res bo, boš videla. S pozitivizmom si eni še raka pozdravijo, torej je to res naj varianta.
Vseeno pa držim pesti za vaju, tebi pa čestitam:rozica:,
uživaj nosečnost,
giga in :duda:25t

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   joj, me je strah...
24.9.2004 9:18:09   
majča
EKOLA.... preživela.... in sem v 5 tednu.... srček še ne bije, ampak pikica pa je...:):)

Je rekla, da naj naslednji teen v petek spet pridem, da bova pogledali, kako....:bravo:

Očitno bomo dobili majskega trmastega bikca!!! :duda:

Sem tolk vesela....

Hvala za spodbudne besede....

Maja in :duda: (5t)

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   joj, me je strah...
30.9.2004 11:59:24   
majča
joj, ko nisem prej videla tega sporočilca...

ja, jaz sem ti kar prav napisala, da sem v 5t (no ja, zdaj v 6t), ker sem vedno imela full neredne menstruacije, pa policistične jajčnike, pa tudi rekla, mi je, da bom teže zanosila, ampak... sem res šeše v 5t, ker je tudi zarodek še čisto majhen, a je rekla, da je vse ok, da nimam kaj skrbeti... sicer imam pa jutri ponoven pregled..... upam, da bo tako tudi naprej...

sicer pa mi še vedno rastejo joški, pa žejna sem, zapeko imam in malo imam že jutranjih slabosti.... pa ves čas sem lačnaaaaaaaaaaa..

mi je zelo žal zate in upam, da boš spet kmalu ugledala svojo pikico.... držim pesti zate in mislim nate!!! drži se!!!

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   joj, me je strah...
4.10.2004 12:17:21   
majča
Joj sem vesela zate!!!!! Bravo!!!! In takoj menjaj ginekologa, če ni bil zmožen dobro opraviti pregled... igral se je z novim življenjem.... Super zate!!!

Ja, sem šla na pregled, sem v 6t 6d in je bil mali velik 6,3mm.... rok poroda naj bi imela 21.maja 2005.... in srček bije, vse je ok, samo folno kislino naj jem je rekla, drugo je pa ok.... pa tako me je bilo strah, da sploh ne bom mogla zanosit....

Joj, super zate!!! Držim pesti, da bo vse ok!!! Pazi nase in na pikico in veliko počivaj!!!
Vem, za tvojo zgodbo, sem jo prebirala v drugih postih, a po resnici, si ne znam predstavljati, kako je to hudo..... revež ti....
Resno, pazi nase, bodi egoistična in pa ... javi se še kaj, da poklepetava!!!

Čestitke, res!!!

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   joj, me je strah...
5.10.2004 13:19:36   
majča
Joj, super!!!

daj mi še kdaj napiši kakšno sporočilce, me prav zanima, kako bo s tabo..... no ja, z nama, ker očitno sva zanosili isti teden .... pri meni se danes šteje 7t....

lepo se imej, uživaj, pa ... pozitivno naprej...

uf, sem vesela zate!!
papa, Maja

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   joj, me je strah...
12.10.2004 13:19:33   
majča
Joj, revček!!

Bodi močna, drži se in vedi, da je tudi tebi namenjeno malo bitjece.... sigurno!!!

Pazi nase in pozitivno naprej....

Pozdravček!!

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?