|
joj, kakšna noč 24.6.2005 11:34:51
|
|
|
|
Naja31
|
Živjo punce, moram malo potožiti, :((:((:((, mogoče bo potem lažje:) Ne vem kaj je mojega sončka včeraj zvečer tako matralo, ampak je bil cel cirkus. Po kopanju sem ga podojila, tako kot vedno, je vmes zaspal, ampak se je med odlaganjem v njegovo posteljico zbudil .Tudi to se pogosto dogaja, ampak vcasih sam nazaj zaspi. No, vceraj ni, je zacel jokcati, ga vzamemn, uspavam na rokah, odlozim in spet jok. To se je potem ponovilo 7x, trajalo je dve uri. Sem ga celo pustila jokati v posteljici, ker nisem mogla vec, ampak to bila ravno dobra ideja, ker se je potem se bolj razjezil in sem ga se tezje umirila. No, koncalo se je tako, da je zaspal možu na rokah in sva ga potem skrajno previdno odlozila v njegovo posteljico. Pa sem mislila, da bo zdaj dalj casa spal, saj je zaspal dve uri kasneje kot ponavadi, ampak ne. Ob polnoci je spet zacel jokacati, pa sem ga kar k meni vzela in je bil celo noc pri meni. Dojil se je na eno uro. Moz je pa celo noc gledal finale NBA; tako da sva imela celo posteljo samo za naju. Zdaj sva pa oba totalno neprespana, samo mali je poln energije. Cez dan pa itak ne spi vec. Pa ne vem kaj ga je tako matralo. Mogoce mu je bilo prevroce:zmeden: Jaz samo upam, da to ne bo zdaj vsak vecer na sporedu, ker do zdaj smo ponoci se kar ok spali. Aja, pa mislim, da niso bili krci, ker jih nekajkrat imel in priblizno vem kako zgledajo. No, to sem morala deliti z vami. Lp, Naja
|
|
|