|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jogurt in sadje
10.11.2007 8:13:11   
Brundula
Mene pa zanima kdaj se lahko začne uvajati jogurte otrokom. Poleg tega pa me tudi zanima kdaj mu lahko ponudim kaki in kivi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jogurt in sadje
10.11.2007 9:18:24   
zoom zoom
Jaz sem začela malo po 6. mesecu. Kivi in kaki je tudi že jedla.

(odgovor članu Brundula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2007 10:26:34   
blue sky
Mlečne izdelke sem mu ponudila prvič pri 7 mesecih in pol, kaki pri 6 mesecih, kivija pa še ni jedel (9 mesecev).

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2007 15:53:06   
buša
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Jaz sem začela malo po 6. mesecu. Kivi in kaki je tudi že jedla.
   enako je pri nas ,zdaj pa je že star 8 m. pa mu jaz  čokolino pripravljam z kravjim mlekom 3.5 iz tetrapaka .user posted image

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2007 17:15:19   
hariba
Jaz sem dala kivi in kaki po 6 mesecu, mlečnih izdelkov ji zaenkrat še nisem dala. Ko bo 8 mescev stara čez 14 dni ji bom dala par žličk navadnega jogurta za začetek.

(odgovor članu buša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2007 18:47:19   
Naja30
Jogurte sem ji začela dajat okoli 8.meseca, kaki bo v kratkem probala, kivi pa je alergen in ker imamo močno alergijo v družini, bom še malo počakal z njim.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.