|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jogi za posteljico
17.12.2004 21:04:09   
mahija
Ne vem kakšen jogi je najbolj primeren in dober za dojenčka (posteljica 140x70). Katerega naj kupim in kje? Ima kdo kakšne izkušnje? :muca:
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jogi za posteljico
17.12.2004 21:17:08   
Anonimen
Joj, ne vem, a sem bila samo jaz tako smotana ali kaj, da sem vse trgovine preklicala, kje je najcenejši jogi... in sem ga potem tudi kupila.

(odgovor članu mahija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   jogi za posteljico
17.12.2004 21:22:36   
mahija
Ja, kakšnega si pa kupila. Lateks, pena, ali kaj drugega???

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jogi za posteljico
17.12.2004 21:29:20   
Anonimen
Pojma nimam. Sicer ga sedaj ne uporabljamo, ker sem kupila premajhnega... ja, svašta. Sodelavka, ki mi je posodila posteljico, mi je narobne mere povedala. Tako da sedaj uporabljamo kar njenega ta starega. Samo presesanega s tistim famoznim kirbijem, sem ga sestri poturila na prezentacijo, in opranega s čistilom. Iz česa pa je, pa prav tako nimam pojma.

(odgovor članu mahija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   jogi za posteljico
17.12.2004 21:32:50   
NinaŠ
Jaz sem ga kupila od Lineaflexa v Lesnini za dobrih 11000. Drugače pa od jogijev nimam pojma, tko da ti ne vem kaj več o njem povedat. LP

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jogi za posteljico
17.12.2004 21:38:44   
Anonimen
Joj, no vidiš, moj je bil v Lesnini pred slabimi tremi leti 5.000 SIT. Razen če je Lineaflex kaj boljšega.

(odgovor članu mahija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   jogi za posteljico
19.12.2004 19:28:05   
mahija
Hvala za dober link, Alja.
Sicer pa, sedaj ko sva z možem naredila malo raziskavo kaj je na voljo po trgovinah, vam vsem ki boste v bodoče kupovali vzmetnice Zelo priporočam, da ne kupujete v Baby centru kjer imajo navite cene.Jaz sem iskala jogi iz lateksa in je npr. v Baby centru 32.000 SIT, v Lesnini 29.000 SIT, v Marosu 24.000 SIT. Skratka kot vidite gre za občutne razlike. Končno sva se odločila da kupiva jogi kombinacijo lateksa+kokos, ki je baje še boljša od samega lateksa, cena pa 11.500 SIT(120x60), a sva ga kupila v Celju v trgovini Pingo.
Skratka, ne kupujte na prvo žogo v baby centru.
Tudi na linku od Alje je dobra ponudba jogijev po ugodni ceni.

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?