monja
|
Morda se vam bo vprašanje zdelo butasto, pa vendar. Je možno, da je za otrokovo slabo spanje kriva vzmetnica? Otrok zelo težko zapi, se ponoči veliko obrača, prebuja, hoče piti, skratka spi zelo slabo. Pa vem, kaj boste rekle na moje sledeče besede. Na zakonski postelji spi neprimerljivo boljše, tudi čez dan na kavču spi ok, tudi pri omi spi kot top. Star je 19 mesecev. Skoraj leto dni imamo na njegovi posteljici eno gitro odstranjeno in posteljico "združeno" z zakonsko, tako da imamo eno veliko podaljšano posteljo. Torej praktično že dolgo spimo "skupaj" in ne vem če je to razlog da se potem otrok na zakonski postelji počuti varnejšega in da ne bi hotel spati v svoji postelji. Tudi preobrača se manj, ne zbuja se v jok, pije le 2 krat na noč, zbuja se bolj spočit. Pa me ne moti to, da spi na zakonski p., ima namreč tisto posteljo, ki se potem spremeni v mladinsko, tako da bo ta jogi še kar nekaj časa v uporabi.... Moje vprašanje pa je, ali je možno da je za nespanje otroka kriva sestava jogija oziroma sestavine iz katrega je, to je namreč lateks. Jogi smo kupili v Baby Centru in je baje eden najboljših, kar so jih takrat tam imeli. Ker sem že slišala, da nekaterim določen jogi ne odgovarja, pa bi rada "slišala" vaše mnenje, kaj mislite o tem. Vem, da je najbolj 100 % test, da kupimo nov jogi.... Morda ima kdo podobno izkušnjo? Hvala za prav vse odgovore.