|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jogi vzmetnica in spanje
25.2.2007 23:21:02   
monja
Morda se vam bo vprašanje zdelo butasto, pa vendar. Je možno, da je za otrokovo slabo spanje kriva vzmetnica?
Otrok zelo težko zapi, se ponoči veliko obrača, prebuja, hoče piti, skratka spi zelo slabo. Pa vem, kaj boste rekle na moje sledeče besede. Na zakonski postelji spi neprimerljivo boljše, tudi čez dan na kavču spi ok, tudi pri omi spi kot top. Star je 19 mesecev. Skoraj leto dni imamo na njegovi posteljici eno gitro odstranjeno in posteljico "združeno" z zakonsko, tako da imamo eno veliko podaljšano posteljo. Torej praktično že dolgo spimo "skupaj" in ne vem če je to razlog da se potem otrok na zakonski postelji počuti varnejšega in da ne bi hotel spati v svoji postelji. Tudi preobrača se manj, ne zbuja se v jok, pije le 2 krat na noč, zbuja se bolj spočit. Pa me ne moti to, da spi na zakonski p., ima namreč tisto posteljo, ki se potem spremeni v mladinsko, tako da bo ta jogi še kar nekaj časa v uporabi....

Moje vprašanje pa je, ali je možno da je za nespanje otroka kriva sestava jogija oziroma sestavine iz katrega je, to je namreč lateks. Jogi smo kupili v Baby Centru in je baje eden najboljših, kar so jih takrat tam imeli. Ker sem že slišala, da nekaterim določen jogi ne odgovarja, pa bi rada "slišala" vaše mnenje, kaj mislite o tem. Vem, da je najbolj 100 % test, da kupimo nov jogi....
Morda ima kdo podobno izkušnjo?
Hvala za prav vse odgovore.

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jogi vzmetnica in spanje
26.2.2007 7:11:39   
Naty*Taja
Ja, lej ga vraga - na to pa jaz še nisem pomisla?! Mi smo s tavečjim imeli tudi take probleme! Zde je 22m star in je malo bolje. Je pa res, da spi v drugem kinderpetu, ker je v tamalem tamala - 7 m! Ja, pa se tudi ona veliko zbuja v tej postlci! Sicer manj, ampak vseeno! Evo kako res je, da več glav več ve! Bom jaz tudi probala!

MONTIGNAC

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2007 7:12:44   
Naty*Taja
Imamo pa mi tudi "taboljšega" iz BC, tistega s kokosovim jedrom....

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2007 8:53:45   
vanč
Naty-Taja!
A veš, da imamo mi isti jogi in tudi zelooo slabo spimo! Zvečer zaspi brez problema, ker je utrujen, po 3 urah spanja se pa začne premetavanje, stokanje, zbuja se v joku,...V naši postelji pa spi kot top. Pa mislim, da ne zaradi tega, ker je pri nama, ker drugače zelo rad spi in vsak večer sam zahteva, da gre spat.  v glavnem dale ste mi misliti!user posted image

vanč

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2007 12:33:49   
Anonimen
Hm.
Mi imamo Dormeo na njegovi in na najini in spi kot polhec user posted image

(odgovor članu vanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2007 13:13:38   
darjatimci
Tudi jaz se s tem,da jogi močno vpliva na otrokovo dobro oz. slabo spanje definitivno strinjam.Ko smo mi prešli iz spanja(rahlega) v zibelki na otroško posteljico za katerega smo iz omenjenega razloga kupili jogi dormeo,je naš fantič spal zelo dobro.Potem pa smo morali spet preiti v večjo posteljo,ki ima navaden jogi in spet težave s spanjem,ki so trajale kar nekaj mesecev,pa tudi močenje(lulanje)je ponoči večje.Tako,da resno razmišljam,da spet gremo na dormeo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2007 20:35:13   
monja
Vidim, da ste navdušene nad Dormeom. Čudno mi je že bilo, da spi povsod dobro, le v posteljici slabo, a kar tako menjavati jogije tudi ni mačji kašelj, zato pa sem povprašala za vaše mnenje. Hvala. Morda se še katera oglasi.

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2007 9:43:28   
Naty*Taja
Jao punce, jaz grem kr dormeo naročit!!!

MONTIGNAC

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2007 18:34:01   
tina104
Tudi jaz sem o tem razmišljala, da mu jogi ne paše oz. ni pasal. Naj razložim: v svoji posteljici že od rojstva ni hotel spat oz. se je nonstop zbujal, celo noč jamral... Potem je spal v najini postelji, se je jamranje nehalo, spali smo malo boljše. Zdaj spi v svoji sobi na drugem jogiju (na veliki postelji) in spi še malo bolje, čeprav še vedno ne celo noč.
No v svoji mali posteljici je imel tudi jogi z nekih kokos jedrom in res tam notri ni nič kaj spaluser posted image .
Mislim, da jogi kar precej vpliva, ker če že sebe gledam -  ko pridemo npr. na morje, v kak hotel ipd. tudi ne spim dobro, ker je ponavadi kak čuden jogi.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......