|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ji povem ali ne?
6.1.2006 12:23:55   
Anonimen
sem kolegica enga tipa, ki se je poročil po zelo kratkem času... njegova žena je namreč utelešenje hudiča, ki sem jo kasneje tudi spoznala, in ta hudič je tudi noseč 5 mescov...

on mi je povedu da jo ma poun kufer in da bo po porodu spizdu z otrokom...in ona seveda tega ne ve... naj še povem da jo ne maram...

ji povem kaj namerava?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ji povem ali ne?
6.1.2006 12:30:08   
mala maja
user posted image ne vmešavej se ker pol boš zmer ti tista k si špetir naredila.user posted image

Delaj se kot da nič ne veš. Kaj te briga kam misl jit. Njegova stvar. Vprašanje pa če bo spolh kej tazga zmožn narest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2006 12:31:58   
artista7
pusti ju, naj zrihtata sama. Povrh vsega pa ne vem, kaj misli ta človek, če se je kar poročil z njo pa jo je zelo malo poznal. Očitno tudi on ni mislil s pravo glavo. povrh vsega otrok ni samo njegov in če misli, nekam zbežati z njim, ga bodo slej ko prej našli. Boljša je ločitev  (če že) in da ima otroka vsak nekaj - po možnosti on več - če je res bolj primeren on - otrok v zgodnjem otroštvu le rabi mater, ali ne?. Samo če je tako dober človek, ona pa tak vrag, sploh ne vem zakaj se je poročil z njo? user posted image Je že imel kake koristi..user posted image
Pa še nekaj mi je prišlo na misel .. Si ti morda zaljubljena v tega 'kolega'? Vse skupaj mi namreč malo sumljivo izgleda.
Pa brez zamereuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2006 12:32:01   
Anonimen
No ja, vse je relativno. Zame je veliko vecji osel ta tvoj kolega. A oplodil jo je pa za lahkoto?

Ti pa kar jezik za zobe, pa naj se sama zmenita.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2006 12:35:11   
LARIKA
Jaz bi njemu povedala da se problemov ne rašuje na tak način, ampak s pogovorom. S tem si bo samo večje probleme narediluser posted image  namesto da bi jih reševal sproti. Naj se zamisli kako se bo ona počutila če ji bo res odvzel otroka na tek svinjski način. Jaz bi ga lastno ročno zadavilauser posted image  če bi mi naredil kaj takega. Sicer pa je v tej zvezi  verjetno škripalo že precej časa in če je vedel da bo tako tudi po poroki, ne vem čemu se je potem poročil z njo, namesto da bi ji lepo razložil da tako pač ne gre več naprej user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2006 12:37:00   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

No ja, vse je relativno. Zame je veliko vecji osel ta tvoj kolega. A oplodil jo je pa za lahkoto?

Ti pa kar jezik za zobe, pa naj se sama zmenita.

user posted image user posted image , se strinjam s tabo, čeprav si moramo nekaj priznat, da celotnega ozadnja ne pozna nobeden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2006 12:42:06   
Anonimen
jzt sm samo poskušala se pogovort z njo, glede še enega otroka, ki mi gre na jetra...sploh ne ve zaka ga ma... user posted image

in se ji je sfukal, pa sem lepo govorila z njo... lepo sem ji povedala kaj njen otrok ne sme delat k je pred nori po celem bloku...in naš blok je gromozanski, in se vse sliši...

slišim vsako svinjsko kričanje, histerično kričanje, ki mi gre počasi že na ****... pr njej pogovor ne pride v poštev...tako da bom pustla vse pri miru in da naj dobi eno ornk lekcijo user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2006 12:44:54   
Marogica
Kakšno izražanje, anonimna. Kaj bi sploh rada povedala?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2006 12:45:07   
April
a nimaš ti nič svojih problemovuser posted image
drugače povedano: ukvarjaj se s sabo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2006 12:45:34   
baguSka
Madonca kakšno govorjenje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2006 12:45:56   
April
ja izražanje je pa resuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2006 12:49:24   
Anonimen
Ne vtikaj se v zadeve drugih. Ne nazadnje boš verjetno ti potegnila ta kratko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2006 12:51:41   
darjatimci
Ne vtikaj nosu, razen če imaš kakšen interes?user posted image To,da pa ji bo po porodu spi... otroka in šel pa je bla,bla,bla.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.1.2006 12:57:43   
CatJa
Ali res tako zelo sovražiš nekoga, da mu lahko privoščiš, da mu partner odpelje otroka? In da ti to vse veš in boš mirne vesti sodelovala pri tem??? Sori, ampak zame si prifukjena ti.

Ostali pa oprostite mojemu izrazu.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.1.2006 13:01:34   
soncece24
Meni se pa zdi, da si ti temu "hudiču" samo favš, ker ma deda, ki bi ga v bistvu rada mela ti. Izrazoslovje pa tak sočno, da te kap. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.1.2006 13:02:06   
Anonimen
prej sem bila v dilemi al naj ji povem ali ne in sem se odločila da ne bom posredovala med njima, ker je to njuna zveza in njun polom, njegova odločitev in njena odločitev kako bosta opravljala z življenjem in z otrokom..

jaz bom samo gledala in bila opazovalec tega..zakaj bi ji povedala? kot so druge rekle,  bom jzt ta kratko potegnla pr tem? pa zakaj bi?

a ti bi se pa zahvalila eni če bi ti povedala kaj namerava? ne..zabrusila bi ji da je to tvoja stvar... torej?

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.1.2006 13:04:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Meni se pa zdi, da si ti temu "hudiču" samo favš, ker ma deda, ki bi ga v bistvu rada mela ti. Izrazoslovje pa tak sočno, da te kap. 

ne nisem favš... zakaj? ker ni moj tip osebka s katerim bi bla... pa ne rečt da ste alergične če ma vaš mož ali fant kolegice?

tako sočno izrazoslovje je blo zaradi jeze... se opravičujem...

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
6.1.2006 13:12:52   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

a ti bi se pa zahvalila eni če bi ti povedala kaj namerava? ne..zabrusila bi ji da je to tvoja stvar... torej?

A to je namenjeno meni?

Ja, bi se zahvalila, ker če bi meni kdo hotel odpeljat otroka, bod brez skrbi, da bi najuser posted image  on in vsi, ki so za to vedli.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.1.2006 13:19:23   
tanikaa
Še dobro da sem blot in pol ne razumem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.1.2006 13:21:03   
Anonimen
ja tebi je blo namenjen...

in jzt bi ravn nastradala, ker bi bla pač priročna za napizdit in sprostit vso svojo jezo...ne ne..nočem met opravka z njo...naj on naredi kar hoče... njuno živlene...se grem jzt rajš ukvarjat z mojim... poleg tega pa bom seveda upoštevala večino tukaj ki pravi da naj pustim stvari pri miru...in tudi bom...

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
6.1.2006 13:23:19   
Anonimen
A kdo razloži, kaj se tu dogaja? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
6.1.2006 13:24:37   
tanikaa
Al bina, ali si tudi blond kot jazuser posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.1.2006 13:28:38   
Anonimen
Vse tako kaže user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
6.1.2006 13:28:38   
muki1
Kuk ste pa kej star u vašem trikotniku?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.1.2006 13:36:23   
pety78
A on ji bo pa kar otroka odpeljal? Mislim.....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?