Anonimen
|
no, končno sem prišla do računalnika, da vam napišem kaj je blo.. no, jaz sem se pol šla mal okrog pelat, da sem vidla lučke, pa take stvari.. in pol me kliče kje sem?? Itak sem popizdila, kaj se gre, kako lahko on mene vpraša kej sem.. Ene pol ure sem mu razlagala po telefoni, pol sem šla pa domov, pa mu še ene 4x vse razložila... On je še vedno mislil, da je to zaradi tega ker je šel na pijačo in da kao ni vedel, da me more "obvestiti"..Ok... Nekak mu razložm, da se ne gre za tisto pjačo.. Da se gre za večerjo pri mojih.. In mi reče, da itak nisem hotla d gre z mano (da je dobil tak občutek) Nej povem, da sem ga vprašala 2x če gre z mano.. pa je reku ne... In pol mi reče, da če bi jaz res hotla, da bi "žnarala" da naj gre z mano, in da bi šel.. (ker pa nisem "žnarala" pa nisem glih hotla da gre).. -tko si je on razlagu.. No, potem je sledila noč, k sva spala vsak na svoji strani pojstle.. drug dan sem itak še vedno kuhala mulo in me povabi na kavo.. itak nisem šla.. Čez 10 minut mi pozvon telefon, se oblečem in grem ... na vprašanje kam grem, sploh ne odgovorim... Po 2 urah kofetkanja me kliče da nujno rabi avto, če lahko prosim pridem.. ok, sem šla.. Pol me pa pelje na kosilo, pa mi nekak razlož, da res ni vedu, da mi to tok pomen, da bi šla pač na ta dan k mojim, ker se je njemu zdelo da tist "božič" je bil v soboto zvečer, ne v nedeljo.. (res je, da je še bolj nov v teh zadevah, ker še ni mel nobene punce tok časa, d bi z njo preživel božič).. no, in sem nekak pozabla vse skupi.. Oblubu mi je, da tega ne bo več nardil, in kot "opravičilo" se je ponudil, da grema lahko za novo leto k mojim, ne pa s prijatelji.. tko da to je zdaj ok... kar se tiče pa tko, da to je to.... zdaj se mava fajn..učer sva šla še na koncert, dons greva v ljubljano po tržnicah, .... skratka, mava se fajn, tko k učasih.. hvala, da ste me brale..
< Sporočilo je popravil biba12 -- 27.12.2005 10:07:54 >
|