|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jezna kot...
25.12.2005 19:47:44   
Anonimen
user posted image .. na koga?? Na mojga neumnga dedca, k mu morm use 1000x povedat, pa še kr nič ne rata..

Dons zjutri sva hotla it na obisk k mojim in ga pol pač neki prime, da on ne bi šel.. ok..čeprav se mi je mal butast zdelo, glede na to, da sem jaz včeraj šla k njegovim.. sm ga pustila čist pr mir, pač kokr hoče.. in sm šla sama.. in me kliče, kdaj pridem, da bi lahk pršla domov, da bova še kaj skupaj..

ok.. in jaz itak dobim mal "slabe vesti" ker je revček doma čisto sam user posted image .. in pol grem.. in pridem domov, vse tiho, nikjer nobenga.. grem hitro pod tuš, user posted image  na internet pogledat, kdaj se v kinu začne film, posušim si lase... njega pa še vedno od nikoder..user posted image

ga pokličem user posted image in zvem, da je šel s prijatelji na pijačo..user posted image ok.. glede na to, da je bila ura pol petih, sem bila ziher, da bo do šestih doma, da bova šla v kino.. user posted image  (btw: v kino se spravlava že 1 mesec)..

rezultat: ura bo osem, njega pa še vedno od nikjer..

jezna sem, ker nisva bila skupaj, ker me ni poklical, da gre ven, ker sem zaradi njega tako hitro šla domov, nazadnje sem pa sama doma...

ne vem, al naj mu kaj rečem, al naj bom tiho.. user posted image  jezna sem pa res kot user posted image ...

sem mogla mal pošinfat,..
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jezna kot...
25.12.2005 19:49:31   
fricka
Jaz nisem nikol tiho......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.12.2005 19:50:20   
CatJa
Kaj pa greta gledat? King Konga?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
25.12.2005 19:53:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.12.2005 19:59:50   
Twetty
Halo.pa js tega ne bi dovolila,ti si pridivjala domu,da si bla sama.In zdej sprašuješ,če mu kej rečeš????Ne pohvali ga!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.12.2005 20:00:21   
Anonimen
mislila sva it pogledat kakšno komedijo.. sam zgleda, da jo lahk kar pozabim..user posted image

veš, sem tok jezna, da tud potuhtala nisem, da bi še jaz poklicala kakšno kolegico.. čeprav se mi zdajle to ne zdi slaba ideja.. sam ne vem kakšna družba bom.. user posted image  očitno znam sam jokat...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.12.2005 20:03:49   
Anonimen
ravno ugotavljam, da moja edina prijateljca ni dosegljiva.. user posted image

tkole se pa res vprašam, kam so šle vse prijateljice... očitno jih sploh nimam več.. ena ima otroke, za druge pa v zadnjem letu ugotavljam, da le niso tko dobre prijateljico, kot sem mislila..

ja, tiho pa zihr ne bom.. sam brezveze se mi pa zdi kregat pa "mulo "kuhat, zarad takšne "malenkosti".. vem, da mojem se bo to zdela čista malenkost.. pač ni mogel pol kr it, pa rečt, da more domov... (logika???)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.12.2005 20:15:52   
india
Če boš tiho tokrat, to ne bo adnjič, da je to storil. A s teboj mu ni bilo za it, sam pa je lahko zdaj že ves popoldan zunaj???
Zakaj pa ne greš sama v kino???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.12.2005 20:22:39   
Anonimen
včasih se sprašujem tud to, zakaj sem tok "butasta", da vedno nekoga čakam, pa hočem, da greva skupaj...

ne vem...

še mal pa se bom šla mal okrog zapelat.. čist tko..

pogledat sosednje kraje, kako so okrašeni..

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.12.2005 20:22:45   
CatJa
Joj, miška, a si predstavljaš, da gre punca sama v kino gledat komedijo, se krohota ko zmešana, folk si pa misli, joj kako je boga, ko je na Božič sama user posted image   Sori, biba, to je blo mišljeno nasplošno.

John BEAUMONT

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.12.2005 20:26:01   
india
CatJa, še vseeno bolje, da gre nekam in se malo razvedri, kot pa, da doma čaka dedca,ki se ima lepo s prijatelji, ...sicer pa,kaj ji pa mar za to, kaj si bodo drugi mislili o tem, da je sama v kinu.

Sicer pa tudi to, da se malo popelješ naokoli ni slaba ideja, le na cesti pazi, je vse preveč divjakov na njej!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.12.2005 20:26:03   
Anonimen
catja-čist  te zastopim..
sploh pa si ne predstavlam it sama v kino.. pa tud če bi šla, bi bil tam kdo poznan in bi pol celo mesto govorilo o tem..

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.12.2005 20:31:18   
CatJa
Lahko prideš pa k meni, imam nekaj pršuta, pa vina, lahko tudi pivo ali sok. Naš malček je ravnokar zaspal, moj je šel s prijateljem gledat prej omenjenega King Konga, tako da imam sveti cajt za klepet user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.12.2005 20:46:24   
Anonimen
user posted image Joj, babe, tkole vidim, kaj imam jaz! Kok sem lahko hvaležna za mojega user posted image , čeprav je včasih mal tečen user posted image , sam to je pa tudi vse. Če že gre na pijačo, gre po službi, prej me obvezno pokliče, da me ne skrbi. Pije sploh ne( OK, to so pač zdravtsvene težave), tako da sploh ni straha da bi kdaj prišel pozno in pijan domov.
Sam biba, sej ni take panike, no. Mal se pogovorta, mal ga pusti da se slini okrog tebe, pa naj ti mal ustreže, pa bo. Kake velke panike res ni treba delat, no!

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.12.2005 20:56:47   
CatJa
Vse kaže na to, da je prišel Mr. bimbek domov. Upam, da nimata hude ure user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.12.2005 20:58:58   
taška30
Men se to ne zdi malenkost. Jaz bi mulo kuhala par dni. user posted image  Pa sploh ni fora v pijački, ampak v tem, da ni hotel s tabo k tvojim staršem, ti si pa včeraj šla k njegovim. Če se gre za 'božične' obiske. Evo, to bi mene razpalilo. To, pa da te potem kliče, pa joka, da pridi domov. Bi šel pa s tabo, če te tako pogreša.
Tista pijačka, ki se je razvlekla me sploh ne moti tako grozno. Se zgodi vsakomur.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.12.2005 8:50:47   
Anonimen
Uf, meni bi to moj naredil samo trikrat - prvič, zadnjič in nikoli več! Ok, ga je ena polda zagrabla, da ni hotu s tabo k tvojim, čeprav to res ni fer, če si ti šla z njim k njegovim, pa pustimo to, ne vem v kakih odnosih ste s starši. Ampak, da te pa kliče, da pridi domov, da ne bo sam (čeprav si je za to sam kriv), ti prišibaš, njega pa nikjer in se kar zaglavi s prijatelji na pijači??? Moj bi tako bombo fasal... To je totalno nespoštovanje in delanje norca iz človeka!

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.12.2005 10:18:24   
Anonimen
Pogovor,pogovor je pol zdravja v družinskem življenju.
Čim več si povejta,če se le da,negativnih in pozitivnih.
Kar povej mu,kaj ti ne paše glede njega.
Če pa bo kaj pomagalo,pa ti ne morem garantirat.
Jaz sem se vrsto let borila,nisem sicer zmagala,ker zmagovalcev in poražencev
v zakonu ne sme bit,lepo je,če sta oba zmagovalca.
Poskušaj!!!Nič te ne stane!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.12.2005 11:48:50   
Anonimen
Ne vem, ne vem, meni vse to liči na to, da sta vidva še izredno mlada. In on se še očitno ne vidi v tem, da bi skupaj preživela družinski praznik pri starših. Ni še pripravljen na tako življenje, on bi se očitno rad še malo znorel. Se mi zdi, da sem zadnjič prebrala, da bi ti rada imela otročka, on pa ne najbolj. Prav ima, on ni pripravljen in jaz ne bi odlašala niti minute in bi takoj šla. Če si ti resna in pripravljena na resno odgovorno življenje, uresniči to s kom, ki te bo spoštoval, ne pa da se pustiš zafrkavati. Da pa bi imela otroka s takim -  NO WAY!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.12.2005 12:06:40   
artista7
no ja, glede vsega tega bi jaz rekla naslednje- ni lepo, kar je naredil, če bi bilo tako pri meni, bi sledilo teženje in pogovor. Lahko pa povem vsem, da vsi starši niso 100% kul za družbo med prazniki (pa čeprav je božič družinski praznik - moj tudi ni hotel k mojim, jaz k njegovim še manj, ker me vedno napsihirajo in božič sploh ni izjema) in ti praznikov ne ravno polepšajo, temveč poslabšajo. Bibi priporočam pogovor s user posted image , s tem se da dosti rešiti, če se pa sploh znata pogovarjat, tega pa ne vem in je potem to lahko že druga zgodba...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.12.2005 15:57:14   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Vse kaže na to, da je prišel Mr. bimbek domov. Upam, da nimata hude ure user posted image

user posted image
user posted image  JOJ, Katja

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.12.2005 21:05:08   
CatJa
Ja, kaj muki, če se pa še od včeraj ni nič javila. Upam, da sta rešla zadevo user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.12.2005 21:13:36   
kofetek2010
moj bi že dobil kakšno fino jezikovo župo user posted image  bi jo moral kar par dni jest user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.12.2005 1:00:27   
lelaval
Jaz bi mu tudi postregla z jezikovo župo (morda slabšo, kot jo sam skuha, ker je kuhar user posted image user posted image ), a pojest bi jo moral. user posted image user posted image .
Če se ne bi dalo do konca pogovorit, pa bi se delala, da sem ful jezna in se mulim. Pa bi že prišel kot psiček prosit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.12.2005 10:05:58   
Anonimen
no, končno sem prišla do računalnika, da vam napišem kaj je blo..

no, jaz sem se pol šla mal okrog pelat, da sem vidla lučke, pa take stvari.. in pol me kliče kje sem??user posted image  Itak sem popizdila, kaj se gre, kako lahko on mene vpraša kej sem.. Ene pol ure sem mu razlagala po telefoni, pol sem šla pa domov, pa mu še ene 4x vse razložila... On je še vedno mislil, da je to zaradi tega ker je šel na pijačo in da kao ni vedel, da me more "obvestiti"..Ok...

Nekak mu razložm, da se ne gre za tisto pjačo.. Da se gre za večerjo pri mojih.. In mi reče, da itak nisem hotla d gre z mano (da je dobil tak občutek) Nej povem, da sem ga vprašala 2x če gre z mano.. pa je reku ne... In pol mi reče, da če bi jaz res hotla, da bi "žnarala" da naj gre z mano, in da bi šel.. (ker pa nisem "žnarala" pa nisem glih hotla da gre).. -tko si je on razlagu.. No, potem je sledila noč, k sva spala vsak na svoji strani pojstle..

drug dan sem itak še vedno kuhala mulo in me povabi na kavo.. itak nisem šla.. Čez 10 minut mi pozvon telefon, se oblečem in grem ... na vprašanje kam grem, sploh ne odgovorim... Po 2 urah kofetkanja me kliče da nujno rabi avto, če lahko prosim pridem.. ok, sem šla..

Pol me pa pelje na kosilo, pa mi nekak razlož, da res ni vedu, da mi to tok pomen, da bi šla pač na ta dan k mojim, ker se je njemu zdelo da tist "božič" je bil v soboto zvečer, ne v nedeljo.. (res je, da je še bolj nov v teh zadevah, ker še ni mel nobene punce tok časa, d bi z njo preživel božič)..

no, in sem nekak pozabla vse skupi.. Oblubu mi je, da tega ne bo več nardil, in kot "opravičilo" se je ponudil, da grema lahko za novo leto  k mojim, ne pa s prijatelji..

tko da to je zdaj ok...

kar se tiče pa

tko, da to je to.... zdaj se mava fajn..učer sva šla še na koncert, dons greva v ljubljano po tržnicah, ....

skratka, mava se fajn, tko k učasih..

hvala, da ste me brale..

< Sporočilo je popravil biba12 -- 27.12.2005 10:07:54 >

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?