|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jezikovna šola?
23.8.2007 19:41:55   
pejicna
Že nekaj časa razmišljam da bi mojega (5 let) vpisala v jezikovno šolo...Gledala sem katere so v LJ, pa kaj ko mi imena nič ne povedo...imate kakšne izkušnje (kvaliteta, cena), se sploh splača (pri teh gromozanskih cenah?)? Pa še to, eni pravijo da je absolutno prezgodaj za učenje, drugi pa da je ravno pravi čas. Ne vem, sem morda sama preveč ambiciozna, ker govorim tri jezike, pa želim isto od mojega otroka??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jezikovna šola?
23.8.2007 20:41:46   
marty80
Ja, vprašanje, katera je primerna starost, da se otrok začne učiti tujega jezika, je pogosta dilema staršev. Če je zadeva izpeljana na pravilen način, preko veliko igre in dinamičnosti, ni pravzaprav nikoli prezgodaj. Ponudb jezikovnih šol, predvsem v prestolnici, je res ogromno. Sama imam petletnega sina, ki ne bi za nič na svetu zamudil angleških igralnih uric na BIP jezikovni šoli v Ljubljani. Sedaj, ko so počitnice, že sprašuje, kdaj bo šel spet na angleščino. Pedagoginje so super, programi preverjeni in strokovni in naša triletna Taja že pravi, da gre letos tudi ona na "anglo" na BIP user posted image

(odgovor članu pejicna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2007 20:43:28   
digi
Glej, lahko ga vpišeš v kak tečaj, vendar ti kar iz lastne izkušnej povem, da mu naredi TV risanko v tujem jeziku in se bo full hitro veliko naučil.....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu marty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2007 20:48:43   
marty80
Ja, risanke so luštne in tudi naučijo a pri angleških igralnih uricah je nam všeč da je to skupinica otrok ki spoznavajo nove besede in potem čebljajo v angleščini in doma skupaj pojemo angleške pesmice. Kdaj imam občutek da vsi v družini hodimo na BIP in se skupaj učimo user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2007 20:52:33   
digi
Saj pravim- itak je to super in fajn, ampak najcenejša in najhitrejša varianta je v prvi vrsti ta.... jaz sem se tako naučila nemščine - skoraj me ne preštimajo, da nisem nemka..... Moraš pa tudi spoznat učitelje, ker eni so tko nesposobni,d a je kar hudo... si mislijo, da ne rabijo imet prabilne izgovorjave itd. če učijo majhne otroke user posted image

(odgovor članu marty80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2007 21:06:10   
marty80
ja izgovorjava je seveda pomembna ker gre za posnemanje a še bolj se mi zdi da šteje srčnost pedagoginje pa da naredi ure čim bolj pestre ker petletniki pač ne morejo celo uro sedeti in ponavljati besed...pesmice, pa igrice, pa rime...mi smo bili na nastopu našega malega "anglista" res navdušeni koliko so se naučili...sej smo vedeli, da so super programi ker imajo tudi že tradicjo a ko smo jih starši opazovali kako "angležijo" in se ob tem zabavajo je ziher padla tud kakšna (skrita) solzica ponosauser posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2007 21:17:18   
digi
marty80 i, tak pa user posted image user posted image user posted image  za malega anglista

(odgovor članu marty80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2007 21:38:34   
marty80
hvala, hvalauser posted image  smo zelooo ponosni in letos zagotovo nadaljujemo

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2007 21:55:23   
takero
mi smo imel lani v vrtcu tečaj angleščine(po nekem evropskem projektu-brezplačno)pa so se malčki kar velik naučil.Je bilo kar zanimivo...

(odgovor članu marty80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.8.2007 7:54:15   
marty80
ja, ravno BIP jezikovna šola v katero hodimo in izvaja tečaje tudi po vrtcih je tudi sodelovala pri enem evropskem projektu...takero, ste mogoče v vašem vrtcu imeli tečaj pri njih? Vsekakor so te evropske variante res zanimive ker malčki poleg jezika spoznavajo še druge kulture in se jim zdi to zlo fajn, no, pa še za žepe staršev je prijazno, če se tečaj "sponzorira" iz evropskih sredstev ne? user posted image  
Sicer pa vprašanje, če katera ve odgovor, kako je letos z izvajanjem dejavnosti v vrtcih, ki so plačljive? V našem vrtcu so nam nekaj namignili, da so dobili okrožnico, po kateri ne smejo imeti različnih tečajev ipd. zunanjih izvajalcev pred 16. oz 17. uro popoldne? Mal zoprno, da bo treba vozit nazaj ne? Mogoče katera ve kaj o tem?

(odgovor članu takero)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2007 10:00:17   
pejicna
@digi: ja sej risanke že gleda, pa se mi zdi, da kako besedo s tam potegne..saj zato sm pa mislila, da bi ga še vpisala kam...drugače pa vse user posted image , da te smatrajo za nemko user posted image
@marty80: pri treh letih jo boste že vpisali?? in potem jaz mislim, da je 5 še prezgodaj...no sicer se fajn sliši...mi je pa všeč varianta da se učijo v vrtcu, samo v našem to ni na voljo :( Tako ga vsaj ni treba vozit gor in dol...mimogrede, koliko pa je velka skupina kamor hodi vaš anglist?

(odgovor članu marty80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.8.2007 10:13:55   
marty80
na BIPu so majhne skupine, več kot 8 otrok ni nikoli, v naši skupinici jih je 6 tako da vsak res pride do izraza user posted image  v bistvu so kot ena mala družinica in so postali že pravi prijatelji...mamice pa tudi , tako da medtem ko naši malčki angležijo me uživamo na kavici in potem smo vsi zadovoljni user posted image

(odgovor članu pejicna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.