|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jezik ga peče
6.7.2007 20:09:47   
Anonimen
Moj 9 letni sin je že včeraj nekaj jamral, da ga jezik peče. Sploh ga nisem tko resno jemala.
Danes se mi kar joka, pravi da ga tako peče da ne more jesti.
A je katera že imela takšno izkušnjo?
Zgleda ga mora kar zelo boleti, ker res ne more jesti, drugače je zelo velik jedec, danes pa samo čokolino je še pojedel druga pa nč kaj.
Prosim za pomoč,  kaj bi to bilo????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jezik ga peče
6.7.2007 20:11:00   
Anonimen
A bi mogoče daktarin kaj pomagal?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2007 20:13:32   
Jančika_
Ne vem, kaj bi lahko bilo pri njem - ampak sama imam podobne težave, ki so posledica alergije. Ravno včeraj sem imela tako zatečen in pekoč jezik, da sem zjutraj težko govorila, sploh šumnike in sičnike, potem se je pa čez dan uneslo. Sem pa tudi zelo težko jedla, ker me je bolelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2007 20:16:54   
Anonimen
Jančika hvala ga bom jutri peljala zdravniku.
Alergijauser posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2007 20:18:31   
Anonimen
S čim mu pa naj ublažim bolečino a bi daktarin gel kaj pomagal ne upam se mu kar tko nekaj dati, če nevem???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2007 20:20:48   
Jančika_
Daktarin je proti glivicam...kaj pa vem, po moje ne bo neke koristiuser posted image . Meni malo pomaga spiranje s sodo bikarbono, ker mi škodi kislina v nekaterih živilih. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2007 20:23:48   
Anonimen
Bom poskusila, mora biti zelo hudo, ker joka mami lačen in ne morem jesti.user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2007 20:29:19   
Jančika_
Ojej, boščekuser posted image . Upam, da vam uspe ugotoviti, kaj bi to lahko bilo. Mogoče se je kaj poškodoval, pa se sploh ne vidi, kaj pa vem, porezal ali kajuser posted image . Moj brat je enkrat dal jezik na kaktus (jaaaaauser posted image user posted image user posted image ), in je imel v jeziku potem ogromno čisto majhnih iglic, ki se sploh niso videle, če nisi pogledal od strani. Takrat je bil še čisto majhen in niti ni znal povedati, kaj mu je (pa saj niti ne bi mogel verjetno), samo jezik je ven tiščal in tulil...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2007 20:36:00   
Anonimen
Ne poškodoval se ni, sem pregledala in ima malo pikic na jeziku, ne bele ampak rdeče, tko da nevem. user posted image
Ja zelo se mi smili, revček je kar zaspal, še kliniko na popu je zamudil, ker drugače je nikoli, tko da mi je žal da ga nisem že včeraj resno jemalauser posted image
Je pa malo razcrtlan in včasih kaj izsiljuje in si zmišljuje sem pač mislila da ni tko hudouser posted image
ja jutri tako zjutraj ga peljem k zdravniku in upam, da nebo kakšna alergija in da se nebo tole ponavljalo.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.7.2007 9:24:41   
Blink1
Lahko so afte... baje da svinjsko bolijo... to so take razjede v ustih.m

mi smo pred časom imeli slinavko, ampak napa je imela še vročino.

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2007 11:48:24   
karmy
najbolj da ga pelješ zdravniku da točno vidiš kaj dejansko ga boli..ker ugibat je najhujše... pri razjedah tinta pomaga in to ful - lahko vsaj je.... upam da ni kaj hudega

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.7.2007 11:54:09   
ZARA
Če ima po jeziku in ustih take mini razjede (Zara je imela kar malo belo) so 100% afte. In ja, svinjsko boli. Meni tudi tamala ni hotla jest, samo sem rekla OK, itak ne je...samo, ko pa ni hotela pit (ker pije pa veliko) mi je bilo ratalo vse skupaj sumljivo. K zdravniku bo treba.
lp

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.7.2007 11:59:47   
Anonimen
Moj fantek je imel pa enkrat enotako veliko razjedo pod ustnico, pa še vedel ni, je šele logopeda vidla, ko mu je neko plačko not rinla.

Drugače pa, kaj pa če ima tako, kot se reče, da se ti pika na jeziku naredi, če praviš, da so rdeče pikice? Saj veš, kot če recimo orehe ješ? Tisto je tudi zoprno.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.7.2007 12:06:57   
Anonimen
Ja sva bila pri zdravniku. Afte so, jih je imel najmlajši ni dolgo nazaj in je nalezljivo, kakšen teden traja. Daktarin kaj veliko ne pomaga tu, pač morava počakati, da mine. Ja pa zelo boli. Ko jih je tamali imeluser posted image grozno ni mogel ne iz flaške piti ne jesti.
Prej še pomislila nisem, da bi to lahko bilo to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.7.2007 13:02:45   
karmy
čak čak ne bodo zginle kar tako... to ti je mogu neki zdravnik dat?... al pa pejt v lekarno pa reč naj ti tinto dajo za afte... je takšna vijočna tekočina - malo ga bo zapeklo pa mal bo vijočen ampak ga bo že naslednji dan nehalo bolet

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.