|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jesti ali ne jesti
4.7.2005 22:05:29   
petra.horzi
mam en problem, pa me zanima kaj vi mislte
skoz bi jedla!!!:(( kr neki bi grickala (piškote, čokoladke, čips...)
al pa "tapravo" hrano (večkrat na dan jem majhno "kosilo")
a nej jem tko k mi sede in reskiram da bom mela na konc 100kg (prej sm jih mela 65, pa sm se zredila skor tri kile u enem mescu)
al nej se zadržžim in pazim kok jem
sj ne jem fuul velik, sam tokrat (tud 6x-7x na dan)
ma ne vem
hvala za mnenja
bye
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
4.7.2005 23:18:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra.horzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   jesti ali ne jesti
5.7.2005 9:39:49   
štručka
Ne se skirat...jest sem pred nosečnostjo jedla enkrat na dan, ob 18.uri in še to blazno nezdravo hrano. Na tak način, sem imela zadnjih 7let svojih 65 kg. Odkar sem noseča (10tednov)meljem cel dan. Začelo se je s tem, da sem si na takšen način lajšala slabost. Ker pa sem previdno izbrala, kaj bom "grickala čez dan, sem se od začetka nosečnosti zredila za slabe 0,5kg, pa še to zaradi tega, ker je v meni več vode (spijem okrog 3l na dan).

Torej; omeji se na polnozrnate grisine, jogurt, sadje (:zmeden2:NE JEST BANAN, MELON, LUBENIC, grozdja IN OSTALEGA VODENEGA SADJA-vsebuje ogromno sladkorjev, malo koristnih snovi in dobrih vitaminov, veliko vode in nikoli ne nasiti.Baje se :nosecka: zaradi takšnega sadja največkrat preveč zredimo, saj mislimo "ah, saj je sama voda", v resnici pa so ogromne količine sladkorjev ki se pridno nabirajo na naših ritah...voda gre pa itak ven). Raje jej nektarine, breskve in sadje, s katerim imaš več "dela". Vzemi si čas, da ga pripraviš (olupiš, lepo narežeš in okrancljaš)...pa boš zaužila veliko manj, in neredilno (ja, tudi sadje v prevelikih količinah redi).
Predvsem pa je potrebno paziti pri sestavljanju jedilnika;
Testenin, kruha in krompirja ne zaužit skupaj z mesom (meso+solata ali zelenjavna priloga, na kos kruha pa si raje položite malo margarine, soljen paradižnik, solato in kumarice namesto paštete!!! tako sestavljene hrane lahko zaužijemo vsaj še enkrat več (ni pa za pretiravat in med večjimi obroki naj mine vsaj nekaj ur!!)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   jesti ali ne jesti
5.7.2005 15:22:59   
simonas
Joj to je že skoraj ločevalna dijeta. Meni so jo prepovedali. Tako sem namreč hujšala preden sem postala :nosecka:. Sicer pa jaz jem ves dan po malem (pol jabolka, malo jogurta, košček kruha, kakšen keks si tudi privoščim), pa sem se do zdaj zredila za pol kilograma (pa sem bila prepričana, da me bo razneslo.

Simona:nosecka: 11t 4/7

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......