|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jest sm pa žalostna :(
9.8.2008 21:48:33   
Šarki
lastnica nas hoče iz stanovanja vršt... pa ne zaradi neplačila al pa kej tacga.... kr neki... verjetn hoče več dnarja dobit k smo že mal stanovanje porihtal....  pa mamo za 10  let pogodbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čist sm down... dejte vsaj kej čvekat, da nam sam na to misnlauser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jest sm pa žalostna :(
9.8.2008 21:55:12   
amaya
Naj te potolažim s tem, da te ne more user posted image Sploh če imaš pogodbo. Poznam kar nekaj takšnih zgodb....

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2008 21:58:50   
Naja31
Saj v pogodbi mora biti določeno kako se lahko prekine. Mora biti odpovedni rok.
Ne more te ven vržt čez noč, lahko ti pa da odpvoedni rok. To ima kot lastnica pravico.
Pa imate v pogodbi tudi višino najemnine določeno?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2008 22:06:02   
amaya
A imaš otroke?

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2008 22:10:34   
Šarki
ja, mam dve punčki, v pogodbi imamo vse napisano... sej vem da nas ne more kar ven postavit, sam vseeno gre en kup živcevuser posted image   sej vem, ženska ima eno bolezen na možganih, in ji težko kaj dopoveš, ampak je težko imet s takim opravka... težko je gledala, ko smo prišli v njeno rojstno hišo. pač jo je prizadlo in jo full meče...

wanted cash.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2008 22:10:49   
haloze
Idi nekam ven, pa ne misli samo nato. Saj vem, da je meni to fajn reči, ampak mogoče boš potem lažje razmišljala o vsem tem. Verjemi m.

< Sporočilo je popravil haloze -- 9.8.2008 22:12:20 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2008 22:13:18   
amaya
Ja z dvema otrokoma pa te ne more ven na cesto vršt...če bi že rada da greste pred pretekom pogodbe, vam mora poiskati enak prostor (standard) pa za enako ceno.

(odgovor članu haloze)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2008 22:15:25   
amaya
Jaz pa poznam primer, ko se ženska ne more rešiti ljudi...ji totalno uničujejo hišo in okolico, ne plačujejo stroškov. Ona se pa boga po odvetnikih klati, ker je z njimi podpisala pogodbo za 5 let jih ne more ven vršt. Pa še zato, ker imata majhnega otroka.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2008 22:17:13   
Šarki
ja, sej vem... pozna moje starše in očetu težiuser posted image  na konc bomo še do tega prišli da bomo mi njo tožliuser posted image   sej vem, da nas ne more kar tak, sam mož se full sekira, pa k ma že tko miljon stvari v glavi, pa ga še ona sekira... pol pa nč zame ne ostaneuser posted image  pa mu hočem za kšno stvar zatežituser posted image  za kšne štumfeuser posted image  mi pa reče: prosim no, ne me še ti....  pol se pa v meni tud vse nabira...

wanted cash.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2008 22:22:54   
amaya
Potem pa lepo pejdi do te tete, pa kavo in piškote vzemi s sabo. Skuhaj kavo, odpri škatlo piškotov (najboljše, da jih kar sama narediš: recept: za boljši priokus dodaj malo zelišča: travco user posted image . Torej nesi ji kukije user posted image ) Pa boš vidla, kako se bo dalo vse poment. Ja pa še mal ji zateži, da lahko samo ti tvojemu težiš. Meni gre tudi to ful na živce, da drugi mojemu težijo, ker mu potem jaz ne pridem do živega.....potem sem pa še bolj zatežena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2008 22:28:23   
Šarki
oh, k bi ti vedla kak je, se nebi tkole veselo norca delalauser posted image user posted image  ma sej, bo, pa jest sm ponavad še bl flegma za vse - ah, sej bo, več k umret ne moremuser posted image user posted image  pa se moj še namest mene sekira... kaj morš, tak je... k smo skupaj kr u luft skače k ga tamaledve kej serjetauser posted image  a ti jih kr pustiš?? me sprašujeuser posted image  on bi že kapituliral na mojem mestuuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.8.2008 22:38:50   
amaya
Ne samo jaz se nisem hecala, da pejdi sama do tete pa se malo z njo pomeni!

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2008 6:51:25   
TRIŠ
user posted image baba.Upam da neha s tem in naj vas pusti na miru.Jaz pa bi si iskala kaj drugega,ker v strahu ne bi mogla bituser posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.8.2008 7:28:50   
Šarki
fora je v tem, da smo se šele maja priselil... hiša je bila katastrofa, vso pohištvo je blo treba vn metat, tri peči porušit, zunaj je bilo treba teren poglihat, pa eno šavje okol hiše spucat... seveda nismo še fertik, sam k sva not na svoje stroške kuhno zrihtala, ker takak kot je bla prej ni šans da ostane, jo je pa začel metat...

full se je vleklo da nam je pogodbo prinesla, pol je pa eno nedelo uletela, nič se ni napovedala, pa je hotla da kuj plačamo - halooo...  pa je mel moj par ploščic pri njej za položit in je isto naredu... in ona zdej skos to naprej meče, da je brezobrazen in tak.... 

ma sej bv govort..

wanted cash.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.8.2008 9:31:11   
amaya
Ja nič....če mata za it pa dajta nazaj v stanje kot je bilo prej user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.8.2008 10:57:41   
Rožica I
Ko smo se morali po dveh letih seliti iz našega prvega podnajemniškega stanovanja, sem dva meseca (toliko časa sem imela na razpolago, da poiščem nekaj drugega) objokovala in razmišljala kje bo naš naslednji dom user posted image . No, hitro sem našla še boljše in lepše stanovanje user posted image , sicer podnajemniško.
Tako da sigurno vas kje čaka lepši in mirnejši dom, saj tule očitno ne boste našli tega. Samo ne vrži puške v koruzo user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.8.2008 11:43:18   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

fora je v tem, da smo se šele maja priselil... hiša je bila katastrofa, vso pohištvo je blo treba vn metat, tri peči porušit, zunaj je bilo treba teren poglihat, pa eno šavje okol hiše spucat... seveda nismo še fertik, sam k sva not na svoje stroške kuhno zrihtala, ker takak kot je bla prej ni šans da ostane, jo je pa začel metat...

full se je vleklo da nam je pogodbo prinesla, pol je pa eno nedelo uletela, nič se ni napovedala, pa je hotla da kuj plačamo - halooo...  pa je mel moj par ploščic pri njej za položit in je isto naredu... in ona zdej skos to naprej meče, da je brezobrazen in tak.... 

ma sej bv govort..

Joj ko bi ti vedla, kak si tečna s tem tumastim podpisom, oprosti vicom.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.8.2008 13:37:31   
alička
Tanči upam da se tole porihta in da tastara neha težit user posted image . Mogoče jo pa mine tale "tasitna", mater sej je ja podpisla pogodbo z vami za 10 let , zdej vas pa po treh mesecih hoče ven napodit grrrrrrrrrrrrr .

< Sporočilo je popravil alička -- 10.8.2008 13:38:00 >

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.8.2008 18:51:55   
Anonimen

Ja šit no.

A imas tole kaj poslikano? Dokumentirano, v kaksnem stanju ste prevzeli hiso?
Malo zobe pokazite in zahtevajte denar (tudi za vlozeni cas) nazaj. Ceprav se ni fajn s tem ukvarjat. Samo tiho pa spet ne mores kar biti.

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.8.2008 19:23:07   
Šarki
MODERATORJI PROSIM ČE BRIŠETE TEMO

hvala

wanted cash.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.8.2008 19:26:28   
Anonimen
Pisi Pikec na zs, da bo prej videla.

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
10.8.2008 20:27:17   
Volga

hvala

Zakaj pa?  

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.8.2008 21:07:07   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

hvala

Zakaj pa?  

mah, sm misnla da izpolnjujejo glasbene željeuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.8.2008 21:45:11   
amaya
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.8.2008 21:47:07   
Anonimen

hvala

A lastnica bere RR? user posted image

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?