|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jest sm že čist zmešana
21.6.2005 9:01:34   
KATKA 3
Lep pozdravček!
Tukaj sem bolj na novo, sedaj pa imam težave in me zanima kaj bi to lahko bilo. Upam da mi boste znale kej svetovati! Na :duda: delava že eno leto in nama nikakor ne uspe. Menstruacijo imam vedno na 27-31 dni sedaj pa je že 36 dan pa jo kar ni. Sem delala baby check mini in mi vstrajno kaže samo eno črtico jaz pa še kar upam, ker imam pozne ovulacije, tam nekje 22. dan ciklusa. Sem pa imela v četrtek prometno nesrečo, se mi je en norec zabil v rit in me boli glava, vrat.. Na slikanje nisem hotla it ker vem da rentgen škoduje plodu, če bi slučajno bila noseča, tudi tablet ne jem nobenih razen lekadola, ker je kao ok. Zdej pa res ne vem a je možno da mi test še nič ne pokaže ali pa mi enostavno M zamuja ker sem se tolk ustrašla?Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jest sm že čist zmešana
21.6.2005 9:10:03   
emaa
seveda ti lahko M zamuja zaradi šoka, če pa nisi ziher, pa pejt v laboratorij kri dat, pa naj preverijo količino nosečniškega hormona, pa boš vedela pri čem si.
V vsakem primeru pejt do zdravnika, pa povej, da bi lahko bila noseča, pa naj ti kri odvzamejo oni, ker urinski testi v ZD so enaki kot doma. Drugače bi morala pa it do zdravnika takoj po nesreči, kaj čakaš, jaz sem pač vnaprej povedala, da jemožnost nosečnosti, pa v skladu s tem ravnajo.

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jest sm že čist zmešana
21.6.2005 16:00:51   
jezika
LAHKO DA SI NOSEČA. NEKATERIM TESTERJI NE POKAŽEJO PLUSKA ALI:roza: KER TELO VSEBUJE PREMALO NOSEČNIŠKEGA HORMONA, LAHKO PA DA NISI. MENI JE ZAOSTAJALA 36 DNI, KO MI PREJ NIKOLI NI, TEST MI JE POKAZAL ENKRAT MINUS, ENKRAT PLUS, TAKO DA SEM BILA ZELO ZMEŠANA, AMPAK KLJUB TEMU ŠE NISEM NOSEČKA:nosecka:

UPAM DA SI SREČKA, IN DA PO PROMETNI NI S TABO NIČ NAROBE. KO BO KAJ NOVEGA PA SPOROČI.

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jest sm že čist zmešana
22.6.2005 9:52:03   
KATKA 3
Sem bla že na urgenci in pr zdravniku in so mi rekli naj doma naredim test. Ga delam sedaj že vsako jutro pa ni nič. Mislim da bom šla jutri kr h ginekologu in mu vse povedala pa upam da me bo pogledu, ker hočem bit 100%. Lp

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?