Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
jest sm že čist zmešana 21.6.2005 9:10:03
|
|
|
|
emaa
|
seveda ti lahko M zamuja zaradi šoka, če pa nisi ziher, pa pejt v laboratorij kri dat, pa naj preverijo količino nosečniškega hormona, pa boš vedela pri čem si. V vsakem primeru pejt do zdravnika, pa povej, da bi lahko bila noseča, pa naj ti kri odvzamejo oni, ker urinski testi v ZD so enaki kot doma. Drugače bi morala pa it do zdravnika takoj po nesreči, kaj čakaš, jaz sem pač vnaprej povedala, da jemožnost nosečnosti, pa v skladu s tem ravnajo.
|
|
|
|
jest sm že čist zmešana 21.6.2005 16:00:51
|
|
|
|
jezika
|
LAHKO DA SI NOSEČA. NEKATERIM TESTERJI NE POKAŽEJO PLUSKA ALI:roza: KER TELO VSEBUJE PREMALO NOSEČNIŠKEGA HORMONA, LAHKO PA DA NISI. MENI JE ZAOSTAJALA 36 DNI, KO MI PREJ NIKOLI NI, TEST MI JE POKAZAL ENKRAT MINUS, ENKRAT PLUS, TAKO DA SEM BILA ZELO ZMEŠANA, AMPAK KLJUB TEMU ŠE NISEM NOSEČKA:nosecka: UPAM DA SI SREČKA, IN DA PO PROMETNI NI S TABO NIČ NAROBE. KO BO KAJ NOVEGA PA SPOROČI.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?