|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jemanje tifola in bolečine
9.12.2008 17:43:21   
dorotea
Živio!
Imam eno vprašanje, če je katera imela podobne izkušnje... Začela sem jemati Tifol saj načrtujemo še enega otročička. Sedaj po kakšnem tednu jemanja pa me je začelo boleti v žlički, tko cel dan po malem me tišči...sicer še ni tko močno, ma me prav spominja prvo nosečnost, ko me je prve tri mesece obupno bolel želodec...takrat sem nehala jemat folno kislino in je bilo kmalu bolje. Sicer sem mislila, da me želodec boli zaradi nosečnosti, ampak zdej se mi vedno bolj zdi, da bi bil vzrok za bolečine v želodcu lahko tifol. Kar ne morem verjet, da me spet tako boli želodec...ker takrat v začetku nosečnosti je blo res hudo.
No, da ne bo katera pomislila...noseča 100%nisem...očitno je vzrok mojim želodčnim bolečinam res tifol. A je katera imela težave z njim? Katere druge vitamine s folno kislino mi priporočate, da ne bi imela takšnih želodčnih težav?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jemanje tifola in bolečine
9.12.2008 18:21:09   
ellena
Moja izkušnja s tifolom je takšna, da mi je bilo v času jemanja le-tega slabo. Ko sem iz Tifola "prešaltala" na Elevit, je slabost čez noč izginila. Tifol vsebuje samo folno kislino, Elevit pa ima še dodane razne vitamine, ki so meni očitno manjkali, kar pa je povzročalo slabost.

To so moja predvidevanja... sem pa že slišala, da folna kislina spodbuja apetit in posledično se ženske, ki jo jemljemo precej več zredijo.

Ne vem... opisala sem moja opažanja, predvidevanja in govorice.

Upam, da ti bo čimprej boljše.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2008 18:48:41   
Anonimen
jaz sm jemala tifol in ne vem al je to krivo da sem se zredila ali pač nosečnost kot nosečnost,vsaka se drugače zredi ni in jaz sm se 46kg na 72,5 zračunajte pa sameuser posted image aja pa še 6 tednov sm prej rodila tko da nisem donosila do konca

< Sporočilo je popravil larilu -- 9.12.2008 18:49:15 >

(odgovor članu ellena)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2008 18:49:29   
Anonimen
jaz sm jemala tifol in ne vem al je to krivo da sem se zredila ali pač nosečnost kot nosečnost,vsaka se drugače zredi ni in jaz sm se 46kg na 72,5 zračunajte pa same aja pa še 6 tednov sm prej rodila tko da nisem donosila do konca

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2008 18:50:12   
Anonimen
sori za 2x objavljeno k pojma nimam kako je to uspeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2008 12:53:14   
JanaB
Pred meseci, ko sem prvič jemala Tifol se mi po 3 dneh pojavila srbečica in pikice po rokah tako, da sem jih opustila. Zdaj sem ponovno začela (5 dan jemanja) in zaenkrat je ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2008 13:08:51   
hypnotic
mene po tifolu tudi trebuh in zelodec zelo boli. vsaj upam,da je to zarad tega.
me pa zanima ce lahko same presaltamo iz tifola na elevit al je dobr da ti ginekolog to rece?

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2008 13:33:28   
Inana
Ojoj, jst sem se tudi zelooooo zredila, pa nisem nikoli povezala s tifolom ... pa zna bit to, ja ... user posted image

(odgovor članu hypnotic)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2008 16:39:18   
druga
meni je bilo po tifolu tud slabo...pa napihnjena sem bila...potem sem jemala centramed mami, pa je bilo malo boljše...

res pa je, da nisem pazila, da bi tablete jemala zvečer, kar bi bilo baje najboljše, da ti ni slabo.

zdaj pa si mislim, da nima smisla jest teh tablet v nedogled, ker že 2 leti delava na user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2008 22:28:42   
dorotea
Po moje ni razloga, da ne bi si same izbrale kaj jemljemo, saj je važno samo to da je folna kislina in da jo je priporočen dnevni odmerek...če je pa še kej vitaminov zraven pa itak ne more škodit...pač kot da bi poleg tifola jemal še tableto z vitamini. Sam ne vem pa na kakšnem principu naj bi kaka druga tableta delala manj težav?
No, sicer mi pa tudi ni jasno zakaj naj bi se zaradi folne kisline človek zredil???...Ne vem če bo to držalo!?

druga, res najbrž da imaš že dovolj folne, če jo jemlješ 2 leti, saj za nekaj časa, nekaj mesecev se itak  naredi zaloga v telesu(če se ne motim 3 mesece)tko da po moje tudi če par mesecev ne ješ tifola ne bo nič narobe...pol pa spet mal.

Ma jst bom res al elevit al kero drugo tbl kupla, pa bom se trudla jo res jest na poln želodec, da bo čimmanj težka za želodec.

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2008 7:56:58   
kaminek
jst pa imam ravno obratno situacijo: pred zanositvijo sem začela jemati elevit, ker mi ga je priporočala ginekologinja, ker ima še vitamine. in začnem jst t lepo jesti. nato opazim, da mi postaja slabo in imam prebavne motnje.
ko sm zanosila sm rekla gin., da mi po elevitu ni dobro in mi je svetovala tifol, ker ima samo folno. in res, bolje se počutim, težav nimam. najbrž nisem dobro prenašala dodatnih vitaminov..

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2008 14:48:41   
urši83
jst bom pa začela z jemanjem CentraMed mami

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.12.2008 8:58:33   
Aniiita
Jaz pa jemljem tifol sedaj približno en mesec, pa nimam nobenih težav.
Konec januarja odpreva sezono za user posted image .

user posted image

(odgovor članu urši83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?