|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jedilnik 6mesečnikov
14.6.2006 12:32:09   
mojca*
...ali je o tem že pisalo...? ne najdem....user posted image
prosim, če napišete, kakšen je jedilnik vaših malčkov, mi ga nekako ne moremo ustaliti, kak dan jemo pridno, kak dan bi bli pa spet na začetku....
mi jemo tako:
zjutraj 9.00 mleko+malo riževih kosmičev
12.00 kašica, sadna ali zelenjavna
15.30 mleko
18.30 mleko, včasih alete kašica za lahko noč
19.45 pred spanjem mleko.

ali delate vašim malčkov riževe in ostale kašice tekoče v flašo ali goste na žlico?
hvala......
lp vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jedilnik 6mesečnikov
14.6.2006 15:04:03   
šnucika
pri nas je že en mesec takoleuser posted image
-zjutraj in dopoldne do 12h dojenje 2X
-zelenjavni obrok na žlico-krompirjev pire,bučke s proseno kašo,mešan zelenjavni pire z rižem,kmalu bova začeli z mesom
-popoldan dojenje in 1X sadni obrok-frutki razni ali naribano jabolko
-proti večeru dojenje
-večerja riževa kašica z adaptiranim mlekom na žlico+preostanek mleka ali dojenje
-ponoči še kdaj pa kdaj hoče dojenje

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2006 16:13:21   
tina104
Tolaži se s tem, da je pri nas pri skoraj 10 mesecih kak dan tako, kot da smo šele na začetku uvajanja goste hrane, ker bi se samo dojil. včasih pa ima tudi več obrokov goste hrane.

Riževo kašico sem vedno dajala na žlico.

Lahko daš dopoldne sadno kašico, v času kosila zelenjavno kašico, zvečer žitno-mlečno.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2006 21:27:19   
NRMM
Mi smo skoraj stari 6 mesecev in je tako:

zajtrk (7-7.30): mleko 240ml
malica (10-10.30): sadna kašica
kosilo (14-14.30):pire krompir, špinača, juhice zelenjavne, telečja, piščančkova, testenine, riž,bučke z smetano, rižev narastek.....kar pač bi naj spadalo v kosilo
malica (17-17.30):jogurt navaden/sadni, sadne skutice, rižek s sadjem
večerja (19.30):mleko 200ml

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2006 21:32:33   
BlankaT
Mi se pri 6 mesecih še vedno "samo dojimo". Sicer ji dajem že gosto hrano, ampak bolj kot ne samo za okus, ker ji enostavno ni dovolj (hoče zizo user posted image ).  Po vsakem gostem obroku še hoče zizo. Tako, da imava 1x na dan sadno kašico in sicer poje cca. polovico, ta velike,  Hippove kašice. Ostalo pa je odvisno od našega jedilnika. 

V kolikor ji pa naredim še kakšno mlečno kašico pa ji vedno naredim na žlico, ker zelo rada jé, začne kr zijati, ko vidi žlico, ampak za povrhu pa more biti še ziza user posted image user posted image .

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2006 21:57:45   
mml
Pri nama je  pri 6. mesecih tudi še vedno v ospredju dojenje. Ostala hrana je tako za zraven...kar pomeni dopoldan pred dojenjem spasirano sadje, poje kolikor se ji zdi en dan več, drugi dan manj in pred popoldanskim dojenjem kuhana zelenjava ali pa sadje, vse ostalo je pa dojenje. Tako da počasi upam, da bo ugotovila, da je hrana tudi tisto, kar pride v usta z žlico user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2006 22:33:23   
abi
                                                     user posted image
user posted image  Lana je bila pred kratkim stara 6 mesecev in tule je njen jedilnik: user posted image
                                                     user posted image
zajtrk: mleko 230ml
malica: razne mlečne sadne ali riževe kašice (na žlico)
kosilo: en dan sadne kašice, drugi dan zelenjava.... tudi že meso
malica: mleko 230ml
večerja: mleko z dodatkom riževe kašice ( flaška)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako pomagati mami, ko dojenček joka?
Ali zares veste, kakšna je PRAVA podpora mame, ko njen dojenček joka in ima težave ga potolažiti? Hitro preverite v član...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.