|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je to ok?
11.4.2005 7:38:36   
POLY77
včeraj po...:sloncek:, mi je trebuh ratal totalno trda "buška" in to samo na desni strani? Sem v 21t, se to dogaja tudi vam, ali je kaj narobe? Nismo pa izvajali nobenih akrobacij.:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   je to ok?
11.4.2005 7:52:54   
dejčka2
Otrdevanje trebuha je čisto normalno do 10 x na dan, kar je več je pa potrebno zdravnika vprašat. Meni otrdeva že od 20 tedna, je pa zelo neprijetno, sploh ko je trebušček malo večji.:sloncek:

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   je to ok?
11.4.2005 8:09:41   
rozi81
Punce a se to otrdevanje trebuha tut kako drugače čuti oz. so kakšni zaki da maš trd trebuh ali samo če se primeš za trebuh in vidiš oz čutiš da je trd?

Sem v 29t pa sploh ne vem ali se mi je že to zgodilo ali ne.

Lp S

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   je to ok?
11.4.2005 8:13:57   
puri
To se je tudi meni velikokrat dogajalo,......to ni nič narobe,...kar brez skrbi!

lp:)

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   je to ok?
11.4.2005 8:24:40   
tulipan
Tudi meni otrdeva vsake toliko, od 21t dalje, baje je normalno!!Otrdi kot kamen in kmalu popusti - neprijetno!
Imam pa kdaj občutek da ni vedno enak, enkrat je ful napihnjen, drugič pa kot da nisem v 23t..:zmeden:
A je tudi to normalno?
I hope so!;)
Lep dan!

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   je to ok?
11.4.2005 8:29:28   
POLY77
No sem že pomirjena. Tulipan glede trebuha imam pa tudi jaz take izkušnje. Enkrat se mi zdi ogromen potem pa se gledam, ko da ni nič.:zmeden:

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   je to ok?
11.4.2005 8:35:52   
Kety
Jaz sicer pomoje se nisem obcutila otrdevanja trebuha :zmeden:, al pa sem ga imela pa ne vem, da to tako izgleda...

Glede velikosti me pa ful bega. Vcasih se mi zdi, da je ze kar velik, kak dan me je pa kar strah, da je kaj narobe, ker se mi zdi, da je cisto majcen. Pred enim tednom sem ze mocno zacutila brcke, zdaj pa samo se ful narahlo, ce se res skoncentriram (pa se to zvecer)!

Upam, da ni kaj narobe. Itak imamo pa v sredo morfologijo, tko da komaj cakam!

LP Kety

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   je to ok?
11.4.2005 9:46:35   
tulipan
Očitno imamo :nosecka: podobne izkušnje, tako da mora bit vse to normalno!
Se že boljše počutim!
:)-

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   je to ok?
11.4.2005 12:33:38   
Tricia
Polly77, a si ti mislila, da ti je trebuh otrdel po sexu? Če je tako, je to normalno, saj orgazem sproži krčenje maternice in trebuh otrdi. Preverjeno in potrjeno, zato nič bat.
:sloncek:

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   je to ok?
11.4.2005 12:54:25   
POLY77
ja sem:ups:hvala, nisem si mislila,da to zgleda tako.
hvala

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?