|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je to šesta bolezen?
23.5.2009 8:35:09   
Anonimen
Začelo se je v ponedeljek zvečer s temparaturo 37,5°C. Zato je v torek nisem odpeljala v vrtec- temparatura pa ji je nihala- nikoli pa ni prestopila 37,5°C. Ker smo nato noč zelo slabo prespali (zvečer bruhala)- večino noči je prejokala, sem jo v sredo zjutraj odpeljal do zdravnika. Zdravnik se ni znal točno opredelit kaj je z njo narobe- sumil je na angino in bronhitis, pogledal ji je tudi ušesa, ki so bila vneta....predpisal nama je antibiotik amoksiklav na 12 ur, dobila je še kapljice operil in fiziološko- čeprav ji iz nosu ne tečeuser posted image  ter calpol proti bolečinam/temparaturi.
Po antibijotiku se ji temparatura ni več pojavila, je pa zvečer dobila rdeče izpuščaje z belo sredico po nogicah (nekateri izpuščaji so samo majhne pikice ogromno pa je takih, ki so premera 1cm oz več). Najprej sem sumila na alergijo, ampak po razmisleku ugotovila, da ni jedla nič neobičajnega, tudi ta isti antibiotik je imela pred mesecem dni in ni bilo nobenih reakcij. Ker ji naslednji dan izpuščaji niso izginili, sem ponovno klicala v zd. dom, kjer so mi rekli, da naj se oglasim čimprej. Ko sma prišle to pot do zdravnice (najina dr. je odsotna) je le- ta rekla, da sumi na šesto...poslala naju je v laboratorij, kjer so ji vzeli kri in briz iz grla...nato sma se z izvidi vrnile do zdravnice, ki pa spet ni znala iz izvidov razbrat ali gre za bakterijo ali virus (po krvni sliki je bilo več nasprotij) potrdila je edino bronhitis (predpisala ji je sirup prospan za izkašljevanje ter rekla, da naj z ostalimi zdravili nadaljujemo) in vnetje ušes- ter spet sum na šesto.
No in včeraj zvečer so se ji pojavili še izpuščaji po rokicah (po obrazu, hrbtu in trebuhu jih nima)...
Danes so vsi izpuščaji zelo izraziti.
Je imela katera podoben primer šeste pri otroku?
Naj jo ponovno peljem do zdravnika?

Upam, da nisem bila predolga.
Hvala.
Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je to šesta bolezen?
23.5.2009 8:56:17   
jullie
..pri mojem 10mesečniku je bila res tipična..dobra dva dni je imel vročino in nato so se pojavili izpuščaji (po obrazu, trebuhu in hrbtu), ki so čez tri dni popolnoma izginili..je pa tudi drugi dan vročine 3x bruhal...

..če nima več vročine, bi jaz na tvojem mestu počakala do ponedeljka..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2009 13:11:55   
tintin
mogoče hands-feet-mouth disease oz bolezen umazanih rok, nog in ust. Pikice po nogah, rokah (dlaneh tudi) in aftice ali pa rdečina v ustih? Glede na temp., ki ni bila visoka bi rekla, da je to to. Moj mali jo ravno preboleva zdaj.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2009 13:12:33   
tintin
je pa to virusno, preboli se enkrat v življenju. 

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2009 13:13:14   
tintin
aja ta bolezen mine v največ 5-7 dneh

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?