|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je se možnost da je NE prič. v maju)
30.4.2007 12:29:41   
Anonimen
Mislim da sem 16. aprila zanosila. Danes sem naredila test, nisem mogla počakati, user posted image  ampak je pogazal da ni nosečnosti. Je možno da sem vseeno noseča, čeprav še ni predvideni datum menstruacije? Počutim se pa kot bi bila noseča user posted image  (mogoče imam namišljeno nosečnost)

Ali pokažejo testi tudi 4 dni prej ali naj rajši še 1x kasneje naredim test je še upanje ali ziher nisem user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je se možnost da je NE prič. v maju)
30.4.2007 12:48:42   
stunfek
Počakaj vendar do izostanka M, preden delaš kakršnekoli zaključke :) in ponovne teste. Srečno!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2007 13:03:03   
Anonimen
Test je brezveze delat pred zaostankom, ker redko pokaže user posted image . Možno pa seveda je.

Jaz vsak mesec 100% mislim da sem user posted image , že kakšno leto - pa nisem. Tako da, počakaj na zamudo in potem delaj test. Škoda je metat stran denar vsak mesec in bit razočaran.

Seveda pa ti želim da te občutki ne varajo in da čez kakšen teden zagledaš velik, debel plus.user posted image

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2007 13:08:28   
Anonimen
Sej ga ne bi delala pa sem kupila on baby check ko sta 2 notri pa sem mislila da mogoče pa bo. A niti 4 dni prej ne pokaže, samo točno na dan?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2007 13:11:54   
Anonimen
Pokazal naj bi dokaj točno 14 dni po O-torej pri tebi danes, skoraj zanesljivo pravilno pa naj bi pokazal 18 dni po O. Tako da jaz bi na tvojem mestu še najmanj štiri dni počakala.
Kdaj jo pa ne pričakuješ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2007 19:20:50   
girly
ja, počakaj, da izostane, potem pa ponovi. najbolje čez en teden...

ja, tele stvari glede občutka, da si noseča...tud jst sem že mela take občutke in vedno se je izkazalo, da so bili samo občutki, vse v moji glavi...

tako da, počakaj še malo, ponovi test in upam da bosta user posted image

srečno

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.5.2007 20:53:26   
mama06
Draga anonimna,

iz lastnih izkušenj ti povem, da test sicer tudi 4 dni pred user posted image pokaže user posted image . Sama ti tega ne priporočam, da delaš, saj je v mojem primeru čez 4 dni prišla user posted image in veš kakšno razočaranje sledi.

Naslednji mesec pa je ratalo zagledat user posted image ob pravem času in ker nisem mogla verjet, da sem noseča, sem naredila 3 teste in še potem, ko sem bila pri 5T na UZ, sem G vprašala, če sem res noseča - odgovor je bil: Po treh testih in UZ še vedno dvomite v svojo nosečnost? In nasmehuser posted image . No sedaj smo v 15T in tudi tebi želim, da bi doživela svoji user posted image !

LP

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.5.2007 12:24:28   
SM10
Ja anonimna bolje je počakat še kakšen dan zamude, kot pa pred pričakovano.
Sporoči rezultat in srečno.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.5.2007 15:11:20   
Anonimen
pozdravljene. redno prebiram vaše zgodbe in tudi mene nekaj zanima. z mojim se že skoraj dve leti trudiva na user posted image pa nama še ni uspelo. njegovi izvidi so ok. jaz pa sem bila prejšnji mesec na HSG in od takrat redno delava na user posted image upava , da nama bo zdaj uspelo. imam pa že več kot teden dni rahle bolečine v jajčnikih tako kot pred user posted image nepričakujem je 5. 5. čeprav sem imela vedno znake prihajajoče user posted image komaj dva največ tri dni pred sedaj pa jih imam že več kot teden dni. a je mogoče imela katera kdaj podobne znake. kaj mislite je uspelo ali pa sped pride ta nesramnauser posted image . enostavno je nočem več videti za leto dni. koliko dni ti pokaže test če si user posted image .

hvala za vaše odgovore in lep pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.5.2007 19:43:40   
zofija nr.2
draga mama no.6,

a prav razumem, da si delala test pred izostankom menstruacije, in je bil pozitiven, pa je potem user posted image  vseeno prišla? to sem vas hotela povprašat, pa sem zgleda že dobila odgovor.... že 1 teden se počutim nosečo, in test sem šla delat, da bi se prepričala, da nisem nora oz. namišljeno noseča user posted image  pa je bil user posted image ! zdaj pa seveda NE čakam menstruacije. in sem  precej nervozna. 5.ali 6.5. bo pokazal, kakšna je usoda tega user posted image .... me je zelo strah, decembra sem namreč imela SS v 7. tednu.
No, upajmo na najboljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.5.2007 20:03:45   
eva78
jaz sem test baby check mini delala tri dni pred napovedano menstruacijo in je bilo negativen. Nato sem poskusila en dan pred izostankom in je pokazal zelo zelo rahlo črticouser posted image , vendar se je črtica pokazala šele po kakšnih 10 minutah. Šele tri dni po izostanku se mi je narisala prava črtica in to v roku 5 minut, tako kot piše v navodilih.

Zato ti svetujem,da test opraviš šele ob izostanku  user posted image , sicer  boš še vedno v dvomih glede rezultata in te bo to še bolj jezilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.5.2007 20:15:21   
zofija nr.2
ja eva78, vem da bi bilo boljše počakat, ampak ker se tako čudno počutim in ker me zelo bolijo prsi sem sklenila, da se rajši prepričam, da se res nekaj dogaja! ker če se ne, potem to pomeni, da je z mano nekaj psihično narobe, da si gladko domišljam user posted image user posted image .  zato mi je nekako v veselje samo dejstvo, da sem zanosila, čeprav morda neuspešno ali kako bi temu rekla!
no če sem iskrena sem naredila 3 teste, kupila sem si namreč zalogo. pol sem šla pa ponovno preverja, ker nisem mogla verjet user posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.5.2007 7:03:04   
natasa76
Draga Zofija, zanima me ko praviš da si se počutla nosečo. Kakšne znake si imela? drugačne kot pred user posted image , ali mogoče še bolj intenzivne kot običajno?

(odgovor članu zofija nr.2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.5.2007 7:31:33   
eva78
mama06, ali si morda vprašala ginekologa,kako je mogoče,da ti je test pokazal lažni user posted image ? Zakaj je prišlo do tega?
Kaj takega pa še nisem slišala!user posted image  Upam,da moj user posted image ,ki se mi je pokazal ob izostanku user posted image , ni lažno pozitiven. Prvi pregled imam šele 15.05.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.5.2007 10:40:57   
zofija nr.2
natasa76 – zelo me bolijo prsi, veliko bolj kot pred menstruacijo, pa vidim plave zilice, ki jih sicer ni. okoli bradavic. malo mi je slabo oz. se mi vrti, ne tako za bruhat, ampak rahlo. zdaj zadnja dva dni sem tudi zelo utrujena. prejsnjic ko sem zanosila (in zal splavila) sem bila prepricana, da bo menstruacija, pa je kar ni bilo. zdaj sem pa hitreje doumela, za kaj gre, ker so simptomi podobni. razen prsi, ki so veliko bolj obcutljive. mislim, da to ni lazno user posted image ampak kolikor vem, se obrzi samo 25% nosecnosti in lahko torej se vedno dobim user posted image . nekako se mi tudi zdi, da jo bom, ker dovomim, da imam tako sreco da bo v 1. poskusu po vseh zapletih uspelo. se par dni, pa bo jasno  a je user posted image   ali user posted image

(odgovor članu natasa76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.5.2007 10:57:59   
Mbee
samo ne obupat...kdaj pa moraš dobiti user posted image ....mene pa nenormalno jajčniki bolijo pa križ...pa zdej ne vem a sem se prehladila al kaj....drugač teh problemov nimamuser posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu zofija nr.2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.5.2007 14:58:11   
natasa76
zofija nr.2 držim pesti, da se ti nasmehne sreča. in da boš srečka user posted image .

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?